Sumpah sedih gila :') Part II

November 18, 2011 1 Comments A+ a-

Photobucket
lights, florals & l'amour ✿
Hello dear . kita nak sambung lagi Pasal kisah ZIZIE TEO nihh . Part I dekad SINI . okey hmm ramai org baca Kisah dia andd ramai yang cakap sedihh . memang sedihh ken ? Sampai Followers ZIZIE TEO meningkad mendadak sekali . bagusbagus . Beri dia Semangat okey . Okey dia ada post terbaru about Arwah . hmm sedih ken kalau org yang kita sygs telah pergi buat selama-lamanya ? memang sedih sedih . 

Kalau Break tuh tak kesah sangat lhaa , ini ? Dia pergi , pergi buat selama-lamanya . pergi tinggalkan dunia yang Fana ini . hmm sedihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh  . hihi #emosi lebihlebih pulakk . haha . Kita pembaca pon sedihh bila baca apatah lagi ZIZIE TEO yang alaminya ? Lagi lha sedihh . takpe harap ZIZIE TEO tabah okey ?

Mungkin kita tak lalui macam apa yang dilalui ZIZIE TEO . Tapi kita pon turut simpati andd rasa sedihh dengan apa yang berlaku dekad dorang ken ? hmm . 
                                     


takpe lha korang baca jea lha Selebihnya dekad SINI kisah sedih ZIZIE TEO .   



ouhh Jyeahh kawankawan , nihh ada Something untuk korang . 
Baca lha doa atas tuh INSYALLAH dapat atasi jika atas izi-NYA  .


JANGAN BERSEDIH kawan , Kerana ALLAH pasti merancang sesuatu yang Lebih BAIK dan TERBAIK buat KITA . 


aku nihh macam Wartawan pulakk dok cerita tentang org , diri sendiri takde cerita . haha =.= 

1 Comments:

Write Comments
ejulz
AUTHOR
November 19, 2011 at 8:09 AM delete

mmg sedih kalo khilangan org yg kita sgt2 sayang..

Reply To This Comment
avatar

Sila jaga di setiap perkataan yang anda berikan disini. Ingat-ingat sikit, Setiap perkataan akan disoal di akhirat dan juga Jari serta lidah inilah yang paling tajam menghiris hati. Terima Kasih ❤