Friday, November 18, 2011

Sumpah sedih gila :') Part II

Publish on : 1:28 PM There is : 1 Comments Labels : ,
Photobucket
lights, florals & l'amour ✿
Hello dear . kita nak sambung lagi Pasal kisah ZIZIE TEO nihh . Part I dekad SINI . okey hmm ramai org baca Kisah dia andd ramai yang cakap sedihh . memang sedihh ken ? Sampai Followers ZIZIE TEO meningkad mendadak sekali . bagusbagus . Beri dia Semangat okey . Okey dia ada post terbaru about Arwah . hmm sedih ken kalau org yang kita sygs telah pergi buat selama-lamanya ? memang sedih sedih . 

Kalau Break tuh tak kesah sangat lhaa , ini ? Dia pergi , pergi buat selama-lamanya . pergi tinggalkan dunia yang Fana ini . hmm sedihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh  . hihi #emosi lebihlebih pulakk . haha . Kita pembaca pon sedihh bila baca apatah lagi ZIZIE TEO yang alaminya ? Lagi lha sedihh . takpe harap ZIZIE TEO tabah okey ?

Mungkin kita tak lalui macam apa yang dilalui ZIZIE TEO . Tapi kita pon turut simpati andd rasa sedihh dengan apa yang berlaku dekad dorang ken ? hmm . 
                                     


takpe lha korang baca jea lha Selebihnya dekad SINI kisah sedih ZIZIE TEO .   



ouhh Jyeahh kawankawan , nihh ada Something untuk korang . 
Baca lha doa atas tuh INSYALLAH dapat atasi jika atas izi-NYA  .


JANGAN BERSEDIH kawan , Kerana ALLAH pasti merancang sesuatu yang Lebih BAIK dan TERBAIK buat KITA . 


aku nihh macam Wartawan pulakk dok cerita tentang org , diri sendiri takde cerita . haha =.= 

1 comment:

  1. mmg sedih kalo khilangan org yg kita sgt2 sayang..

    ReplyDelete

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sila Jaga Percakapan anda . Jika tidak anda boleh didenda tidak melebihi 58 Ribu Ringit atau dipenjarakan atau kedua-duanya !

ANDA SEDANG DIPERHATI . MOHON JAGA TINGKAH LAKU APABILA BERADA DI WWW.CAHAYAPERMATA.MY . TERIMA KASIH .