Thursday, November 17, 2011

Sumpah sedih gila :')

Publish on : 7:57 PM There is : 3 Comments Labels : ,
Photobucket
Hello Dear , See the tittle ? Sumpah sedih gila ? yepp sedihh sedihh . kenapa nk sedih pulakk ? okey actually tadi alja nmpak Satu Blog nihh dekad FB somone but lupa siapa . dia kata sedihh , okey alja pon bukak andd baca . memang memang memangg SEDIHHHHHHH . nakk tahu ? Korang baca okey ? memang gila sedihh , If terjadi dekad korang pon aku rasa korang pasti sedihh Gila .  

ZIZIE TEO Awak , awak sabar okey ? ALLAH lebih sayang kan diaa . Alja bersimpati andd Sedih dengan awakk . Hope awak tabah . Mungkin ALLAH telah merancang yang lebih baik untuk awak dan arwah . Insyallah Amin . 


Nahh , Nak Baca tekan SINI . Support dia guys . beri dia semangat Insyallah dia dapad bersabar andd bertahan . AL-FATIHAH buat Arwah dia . Moga Arwah ditempatkan bersamasama dengan orangorang yang beriman . insyallah . amin 


Sedih gila baca Story nihh , andd tibatiba alja teringat dekad awakk  , iyea alja teringad dekadd awak sygs :'(  sygs why dah lama tak text alja sygs ? hmm rindu awakk . SUMPAH rindu . buat yang terbaik SPM sayangs . alja tak nak ganggu awak :')  I MISS YOU I NEED YOU sayangs 
Bola . Malaysia Vs Indonesia = Who Winner ? I guess MALAYSIA ! hihi :D

3 comments:

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sila Jaga Percakapan anda . Jika tidak anda boleh didenda tidak melebihi 58 Ribu Ringit atau dipenjarakan atau kedua-duanya !

ANDA SEDANG DIPERHATI . MOHON JAGA TINGKAH LAKU APABILA BERADA DI WWW.CAHAYAPERMATA.MY . TERIMA KASIH .