Sumpah sedih gila :')

November 17, 2011 3 Comments A+ a-

Photobucket
Hello Dear , See the tittle ? Sumpah sedih gila ? yepp sedihh sedihh . kenapa nk sedih pulakk ? okey actually tadi alja nmpak Satu Blog nihh dekad FB somone but lupa siapa . dia kata sedihh , okey alja pon bukak andd baca . memang memang memangg SEDIHHHHHHH . nakk tahu ? Korang baca okey ? memang gila sedihh , If terjadi dekad korang pon aku rasa korang pasti sedihh Gila .  

ZIZIE TEO Awak , awak sabar okey ? ALLAH lebih sayang kan diaa . Alja bersimpati andd Sedih dengan awakk . Hope awak tabah . Mungkin ALLAH telah merancang yang lebih baik untuk awak dan arwah . Insyallah Amin . 


Nahh , Nak Baca tekan SINI . Support dia guys . beri dia semangat Insyallah dia dapad bersabar andd bertahan . AL-FATIHAH buat Arwah dia . Moga Arwah ditempatkan bersamasama dengan orangorang yang beriman . insyallah . amin 


Sedih gila baca Story nihh , andd tibatiba alja teringat dekad awakk  , iyea alja teringad dekadd awak sygs :'(  sygs why dah lama tak text alja sygs ? hmm rindu awakk . SUMPAH rindu . buat yang terbaik SPM sayangs . alja tak nak ganggu awak :')  I MISS YOU I NEED YOU sayangs 
Bola . Malaysia Vs Indonesia = Who Winner ? I guess MALAYSIA ! hihi :D

3 Comments

Write Comments
smilenajah93
AUTHOR
November 17, 2011 at 8:26 PM delete

alah , xmo lah sesedih dear ~ chill yea :)

Reply To This Comment
avatar
November 17, 2011 at 9:47 PM delete

alamakk,sedeyh sgt T.T
menitis air mate bile bace

Reply To This Comment
avatar

Sila jaga di setiap perkataan yang anda berikan disini. Ingat-ingat sikit, Setiap perkataan akan disoal di akhirat dan juga Jari serta lidah inilah yang paling tajam menghiris hati. Terima Kasih ❤