Wednesday, November 30, 2011

Tittle letak sendiri ♥ haha

Publish on : 8:33 PM There is : 0 Comments Labels : ,
Photobucket
Alarr Shoo Shweett nyaaaaaa . haha
Assalamualaikum andd yeoboseyo . haha tengok tittle eden tuh , oleh kerana tak tahu nak letak tittle apa . begitu lha jadinya . haha , okey blog alja dah berhabukk bila dah lama di-tinggalkan . ouh kesian awak blog . saye rinnduu awakk . mehh sini saye kiss sikidd . haha . Actually nak kata busy memang busy sebab edit blog pelanggan . pelanggan ? haha . habaikan . andd sebab ke-dua tk Update ialah alja TAK ADA IDEA !!!!! haha , sesiapa boleh bagi idea untuk di-update ? Tak tahu nak tulis apa tapi nak update jugak ! apa org kata ? Blogger TEGAR ? haha . 

Btw , semalam alja pergi jalan-2 dengan kaka andd anak dia . saje menyemak ikut sebab nak LARI dari jaga anak buah . muhekehekehek . okey semalam alja Jln-2 dekad Pavilion andd The Mall . alja tak tahu apa benda yg best nya dekad PAVILION tuh smpai budak2 sekarang nak jd HOT kene lepak dekad Pavi . Pavilion tuh tmpt org kaya ? haharrr . ##NO COMMENT ! Pavilion tuh tmpt org bincang pasal bisnes . bnyk Mat andd minah saleh dekad Pavilion tuh ada lha . 

aku nak kompleinnnn nih ! KFC dekad Pavilion tk SEDAP ! okey Full-Stop (!) . muahahaa . gila jahat aku ! haha jujur pentingkann ? peace 

andd masa tgh mkn KFC tuh , anak buah aku Nurul Ain'ni dapad hadiah dari kawan ibu dia . Kak Mashita . Apam gambar Angry bird lagi tauu . Jom tengok !! 
Sedap !! haha Nak order ? hmm alja tak tahu lha kak Mashita tuh buat tempahan or tak . Coklet dia pon sedapppp ! haha Sila lha jealous dengan alja . haha bytheway aku nak selitkan sikid gambar buruk aku . lawa ? memang buruk . harhar . habaikan gedik aku -.- 
okey lha boring takde topik nak dibincangkan . bohsan Online lama-2 . haha . Nak baca Buku SPM SPM SPM    okey Kbye Sayangs :)

Okey , Korang tak rasa ke blog alja nihh dah mcm BERITA ? Update Pasal BOLA , BOLA andd Etc . haishh diri sendiri punya cerita tak nak update . Memang tak payah update , menyemak ! siapa nak baca right ? haha . 

No comments:

Post a Comment

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sila Jaga Percakapan anda . Jika tidak anda boleh didenda tidak melebihi 58 Ribu Ringit atau dipenjarakan atau kedua-duanya !

ANDA SEDANG DIPERHATI . MOHON JAGA TINGKAH LAKU APABILA BERADA DI WWW.CAHAYAPERMATA.MY . TERIMA KASIH .