Monday, December 5, 2011

Takziah Kepada Khairul Fahmi dan Keluarga

Publish on : 4:07 PM There is : 1 Comments Labels : ,
Photobucket
Semua manusia akan merasai MATI , akan Laluinya . Begitu jugak kepada Penjaga GOAL Malaysia Kita iaitu Khairul Fahmi Che Mat atau lebih dikenali sebagai APEK yang baru sahaja Kehilangan Adik Lelakinya tengah hari tadi .

Hmmp , alja tahu nih pon dekad facebook , mula-2 ingatkan Apek rupanya adik dia . Okey Peminat setia Kahirul fahmi , ni bukan Apek okey tapi yang sebenarnya adik Beliau baru sahaja meniggal . ramai yang sangka Apek . Ouhh Tidak ! hmmp . dengar kata , Khairul Fahmi baru sahaja pulang ke Kuala Lumpur dan terpaksa mendengar berita pemergian adiknya . 

alja tak pasti sebab-2 kepemergian adik dia , tapi alja rasa sebab demam Panas . Tapi Hanya Allah saja yang tahu . Kita sebagai manusia hanya mampu merancang dan DIA yang menentukan . Allah Lebih sayangkan adiknya  , Jadi Khairul fahmi dan Keluarga harap Redha dan bersabar dengan Ujian Ini . Yang pergi biarkan pergi , kita yang masih hidup ini teruskan dengan beramal ibadah kepadaNYA :)
Mari Ramai-2 sedekahkan Al-Fatihah Kepada Arwah . Moga Rohnya Dicucuri Rahmat . Amin dan semoga Khairul Fahmi Tabah dengan dugaan yang semakin berat menimpa . Kerana itu semua Ujian Dari ALLAH . Kuatkan Semangat :)

Alja tahu pun dari Page Malaysia National Football team 
Ajal , Maut , Jodoh , Pertemuan dan perpisahan semua ditentukan oleh ALLAH , Kita sebagai Manusia sebagai umatnya hanya mampu merancang dan DIA yang menentukan SEGALANYA 

Kadang-2 ada yang tersasul ! Takziah kepada Tahniah , So harap sekarang lebih berhati-2 yea kawan-2  :)


UPDATE ! 


Click SINI kalau nak tahu lebih Lanjut 1 comment:

  1. al-fatihah. semoga arwah adiknya pergi dengan tenang ;)

    ReplyDelete

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sila Jaga Percakapan anda . Jika tidak anda boleh didenda tidak melebihi 58 Ribu Ringit atau dipenjarakan atau kedua-duanya !

ANDA SEDANG DIPERHATI . MOHON JAGA TINGKAH LAKU APABILA BERADA DI WWW.CAHAYAPERMATA.MY . TERIMA KASIH .