Monday, January 31, 2011

mummy Birthday Part 2

Publish on : 4:16 PM There is : 0 Comments Labels : ,
31/1/2011 | Isnin | 3.40 Pm

Hello Diaries and readers : )  


okea , now alja nucx tiktoktiktok pasal semalam .. cewahh ! :DD  .. smlm kankan pegy makanmakan at Village View ! apak syiok kud .. best lagy dr aku makan at Aroma Ikan bakar dulu  .. memang bestbest ! makanan dyea semua sedapsedap .. aku cadangkan kat kurax lahh kan .. makan lahh at situ .. cewahh ! ahaa ..  Village View uh at Kajang .. okeaokea ? paampaam ? GOOD : )    .. ney semua idea form my belobed mum <33  ..

Nucx tguk gamba2 tak ? bawahbawah :DD



















Happy Buday Mum and all sistar coz belanja iney :DD   .. 
sumpa saia sygs meka ! <33  

Byebye  sygs diaries  

31/1/2011 | Isnin | 4.12 Pm 

Sunday, January 30, 2011

cuty sekola ? keje sekola ? wohh -,-

Publish on : 3:23 PM There is : 0 Comments Labels : ,
30/1/2011 | Ahad | 2.21 Pm

Assalamualaikum sygs :)  *eceh ! ahaa 

hey dear , ahaa , Cuty sekola kan now ? cuty coz hari wilayah and Raya Cina :DD  , seminggu wohh cuty ! apak syiok !! syiok kea cuty ? bored kud -,-  ahaa :bb  .. bored lahh kunun , padahal taim sekola kau nucx cutycuty , ble dah cuty kau ckp bored fulak ? ahaa , mugong alja kankan ? .. pasal keje sekola ? keje sekola nucx kate manyak , tate lahh manyak .. but alja tetap takde mudd buads keje sekola .. malas wohh -,-  , utak ney saked jea .. ntah apea pahal tahh .. rasa nucx hantukhantuk jea .. ahaa , ganas ? memang -,-  ..

keje sekola :-

Bahasa Melayu 
Perakaunan 
Sejarah
math 
perdagangan
agama
Bahasa Inggeris 
Science 
Ekonomi Asas   

Semua mata Pelajaran adea :) 

Belajar wajib kan ? gamba puns compem lahh wajib jugak :)

start Esok Ber-Mula lahh Perjuangan untuk siap Keje sekolah :DD  , ahaa ... okea lahh sygs .. nucx chaw -,-  , kejab agik adea makanmakan nan pamily :)  .. byebye <33 


30/1/2011 | Ahad | 3.18 Pm

nyesal wohh -,-

Publish on : 12:02 PM There is : 0 Comments Labels : ,
30/1/2011 | Ahad | 11.35 am

Assalamualaikum readers Ter-Sygs :)

kuraxkurax ! apak nyesal wohh alja , tady masa ngah app org yag add alja at Face-Book , alja Ter-app org yag alja menci gilakk ! Naqib ! kenal kan ? tak kenal ? tguk postpost sblums2 ney : )  .. wargghh ! tu lahh alja ! tgn kau tu gatalgatal sanad godek sana godek siney .. kan dah app dyea ! mugok betol tau kau neyy -,-  .. warghhh ! nyesal nyesal nyesal ! nucx remove tak smpai aty lakk .. hadess -,-  , macam ney lahh alja , kau tu susa gilak buads keputusan ! weyy zaid , tulun lahh alja , dyea ney sejak akhirakhir ney asyik lahh ganggu alja tauk tak ! wargghhhh >< , dyea nucx pe lagy sbnar nyea haa ? bodoebodoebodoe !! -,-


30/1/2011 | Ahad | 11.58 am

Saturday, January 29, 2011

Kembang Perawan

Publish on : 6:46 PM There is : 0 Comments Labels : ,
28/1/2011 | sabtu | 6.00 Pm

bismilahirrahmannirahim .. 

kuraxkurax ! dgr dgr lagu net tautau  .. best kud ! ngee .. First time dgr at Face-Book nana then at blog fana .. lamalama layan jatuh cinta pulak alja .. ahaa :bb




Kembang Perawan
Gita Gutawa

Ketika surya menampakkan cahayanya
Ku gapai hari terangku
Menanti sebuah cerita
Yang pasti akan terjadi di diriku

Kini ku mulai mengerti artinya cinta
Walau senda tawa
Namun hatiku mulai merasa
Bila dekat lelaki aku pun malu ..

Akulah kembang perawan
ingin mulai merasa
Perasaan yang pasti
milik semua insan

Aku mulai jatuh cinta
Papa biarlah aku
menikmati semua anugerah
di hidupku ..

 
best tak ? best kankan ? haa ! kan dah ckp .. tak mau caye .. HA HA HA .. mugong punya alja -,-  .. 

LAYAN ~ ~

29/1/2011 | Sabtu | 6.41 Pm

Boyfey num 2 : )

Publish on : 3:06 PM There is : 0 Comments Labels : ,
29/11/2011 | Sabtu | 2.05 Pm

bismilahirrahmannirrahim ..

Assalamualaikum and hey Readers and diaries :) 

Today ? makan kek recepipi and makan BESAR smpena Birthday mak .. ngee :DD  .. yea kea ? ntah lahh -,-  .. ahaa .. alja post ney sbb nucx Per-Kenal kan at kurax Boyfey num TWO alja , atau lebey senang Sandal Saia ! ahaa .. Percaya ? jangan lahh .. boyfey saia num two adea lahh Zumi Zola ! actress indo yag hensem and cumey :)  *gedez kan saia ? bia lahh ! ahaa .*  alja sukak dyea since dyea Ber-lakon dlm cite "   "Ku t'lah Jatuh Cinta " " Bawang Merah Bawang Putih " and now dyea Ber-Lakon dlm Cite " Surga Untukmu "  .. sbnar nyea dyea berlakon manyak cite lagy .. but alja memang sukak gilagila dyea Ber-Lakon dlm cite Ku t'lah Jatuh Cinta and Surga Untukmu .. memang Best lahh ! cumey puns cumey , hensem puns hensem .. auch ! gedez nyea alja ... ahaa , memang puns -,-  .. pape puns saia suka dyea ! simpan minad dr sekola rendah tau     .. ahaa  .. okea , Stop siney dulu lahh .. kang adea olang jelous .. kuikuikui :DD

Zumi Zola My Love .. ahaa :bb  *wajib letak gambar tauk !




byebye readers , Loveyou lahh ! :bb  littlegirlemoticon


P/s :- Surga Cinta Setiap hari Isnin smpai jumaad at Astro Oasis pukol 2.30 adea , 10.30 mlm adea and ulangan ari sabtu dr 7 pagy smpai 10 pagy :)
29/11/2011 | sabtu | 3.00 Pm

Friday, January 28, 2011

Birth Mum :)

Publish on : 7:41 PM There is : 0 Comments Labels : ,
28/1/2011 | Jumaad | 6.56 Pm

Assalamualaikum and Hey to All Readers and Diaries :DD


semua sehad kankan ? bagus ! alja jea tak sehad skung ney .. so sad kankan ? ahaa .. okea , nmpak tak title atas tu ? apea tu ? paam tak ? paam kankan ? tak paam ? hadess -,-  , takpe lahh , pegy lahh cari at kamus Arabic .. ngee :DD  .. kurax ! maenmaen jea tauk kan alja ney ? ahaa .. bia lahh sygs woii .. okeaokea .. serius serius ! smilesmile ..  :)  ahaa !

Today Is 28/1/2011 kankan ? means is My Mum Birthday lahh !

weee ! sukak sukak ! besok musty dapad makan kek kankan ? Kek secret recepipi :)  , sedap lahh ! sedap kea ? ahaa , aku bukan suka makan kek puns .. ahaa . pelik ? memang -,-  ... sejak kecik lahh aku memang tak sukak makan kek , macam alien dah aku ney :DD .. ahaa .. eerrr , bagy hadiah ? hadiah apea yek mau bagy mak ? ohh , takde hadiah lahh mak , cuwey D': .. no money no talktoken lahh :)  .. cuma lahh kan , adeq harap mak sehad , panjang umo , murah rezeki and tabah menempuh dugaan yag di-Uji oleh maha ESA walaupuns dlm keadaan Men-Cabar juga Ter-Cabar .. aminamin ! Kami ankank mak , sygs amadamad dan Ter-amad gilak kat mak ! Terimakaseh mak sbb slame ney menjaga kami dgn penuh kesabaran .. sygs gilagila lahh nan mak ! Muaxh muaxh muaxxxhhhh !!

compem lahh adea gambar ! tak sah kalau takde kankan ? :bb

nampak tak gambar atas tu ? haa ! itu lahh mak kesygan alja ! mama saia Ber-Sama Danial Gemuk Jebon !!

Happy Birthday Mum ! ILoveyouSoMuch lahh !   ..

Thankie for everthing lahh mum :) .. May allah Bless On your Birthday ! 
Byebyebyebyebye Hunny 

P/s :-- Ohh lupa lahh makk , kawankawan adeq and all bintangbintang at sekolah tu wish Birthday mak :)


28/1/2011 | Jumaad | 7.30 Pm

Tuesday, January 25, 2011

Friend ?

Publish on : 7:14 PM There is : 0 Comments Labels : ,
25/1/2011 | Selasa | 7.00 Pm

Salam Diaries and beloved readers :) 

awak semua baca ney tautau ! :)
 
A friend gives Hope
when life is low 
a friend is a place 
when you have nowhere to go 
a friend is honest
a friend is true 
A friend is precious
my friend is you ! :)

Terimakasih kawan :DD .. 
I reallyreally LOVE you alls so much !
25/1/2011 | selasa | 7.10 Pm

Friday, January 21, 2011

awak awak ..

Publish on : 10:37 PM There is : 0 Comments Labels : ,
21/1/2011 | Jumaad | 10.20 Pm

Salam Diarie and readers :) 

i want to share pemasalahan saia besama Couple-Ing saia :'(  .. *sharing is Caring right ? Huh ! awak , awak , sbnarnyea awak napea ? awak memang dah tak sygs saia dah kan ? sbb uh awak cm dah malas layan saia kan ? sbb uh awak asyik mawa2 saia jea kan ? smlm masa saia tepon awak , saia dgr awak mengeluh .. saia tau awak tak suka saia tepon awak kan ? kan awak ? betol kan ? betol kan semua tu ? cakap lahh awak ! yag awak tahu clash clash clash ! napea tak ckp ? napea awak yag suruh saia ckp kalau memang betol awak nucx ? ohh , supaya naty awak buleyd tuduh saia macam laky laen tuduh saia ? tuduh lahh saia ney adea fair nan laky ney , laky tu , maen kan awak lahh apea lahh .. nucx tuduh saia mcm ney ? heyhey ! saia bukan BONEKA lahh awak , bukan patung yag lakylaky laen buleyd maen kan saia ! buleyd campak saia ! bila taim suka dtg , tak suka tinggal kan saia mcm olang BODOH ! wargghh ! ntah lahh awak , up to you lahh .. pape puns saia tunggu jawapan awak .. wlaaupuns awak mnx clash , saia RELA .. buwad apea saia couple nan org yag tak betolbetol sygs saia ? buwad apea ? hanya mau menyakid kan hati saia ? macam uh ? argghh ! Okea FINE ! If salah nyea saia , saia mnx maap .. okea , yea , saia memang bodoe , saia malang , saia bangang , saia sial , saia tak penah paam awak langsung kan ? saia dan saia semua kan ? okea , saia salah so saia mnx maap ! suda lahh , tyto lebey bagus dr alja pikir2 benda yag buley menambah kan lagi saked utak yag Ter-sedia saked ... okea lahh kurax , alja need rest :'(  .. dada alja memang tak ley Be-Nafas sanad dahh .. susa sanad nucx nafas ... macam adea benda jea sangkut .. mudd hilang melayangleyang macam layanglayang .. keje sekolah , buku sekola , baju sekola tuk ecuk alja dah tak tahu dah .. utak ney blurr , blurrr !! dah memang macam org bodoe terlampau alja ney .. umm , pape puns , saia tunggu keputusan awak sygs ..

assalamualaikum :)

P/s :- entry saia ? ohh , bukan mnx simpaty anda .. cuma ingin anda mendengar luahan hati saia ! 
hati saia yag saked .. saked sanad ..


21/1/2011 | jumaad | 10.40 Pm

Pose Slumber Laptop CONTEST!!!

Publish on : 10:18 PM There is : 0 Comments Labels : ,
21/1/2011 | Jumaad | 8.46 Pm

Salam Readers :) 

Fuhh ! Today bawu sempad bukak vloges ney .. betol wohh sbb takde masa langsung nucx rest sejak masuk F4 ney .. Onl puns skajab sekjab jea .. okea , stop cite pasal saia , now i want to say thanx to Fad coz tag i and i  rasa mau Join jea Contest ney lahh ..  I Like and i want to join this contest :)  .. sbnar nyea contest ney dari iGossip .. so sapesape , join lahh :)

Tekan sahaja Di-Siney kalau mau Join :)
 P/s :- gambar yag dicaricari akhir nyea telah kutemui didalam iney pone ! so iney lahh gambar nyea .. buruk kan ? takpe lahh , join sahaja lahh .. kalah menang adat lahh sygs :)

mau join kea ? cepadcepad ..
 tarikh tutup dyea 31 January tau ...

then alja mau tag at iney budakbudak di-bawah ...

Fana



Tu jea lahh alja mau post , tak larad lahh , dada saked yag memang tak ley benafas langsung !
Soo Join This okea :)

21/1/2011 | Jumaad | 9.51 Pm

Wednesday, January 19, 2011

saia merepek :)

Publish on : 10:26 PM There is : 0 Comments Labels : ,
19/1/2011 | Rabu | 9.03 Pm

 (:   Salam Hey all's readers   :)

tak suka mau baca ? klik sahaja butang merah X di bahagian atas :)  HABIS cerita kankan ? 

kuraxkurax , tady kan taim BM kankan . adea Ujian mengejud ! tak kea nyayea ? .. :(  , Ohh sungguh kejam ! kuikuikui .. cikgu ckp ney dr Kementerian untuk Class 4Si  sahaja ! OMG (>< ,)  .. dah laa buwad karangan tentang amalan membaca di kalangan masyarakat *tajuk memang senang , mau perah utak mcm jus limau kau tak kira pulak ? .. dah laa panjang nyea kne lebey dr 350 Patah perkataan ! tak gila kau ? 2 jam jea tauk ! utak aku dah lahh takde air nucx diperahperah .. haiyoo -,-  .. mampus aku GAGAL ! grrr >< , saia menci dgn kegagalan ! yea kea ? ehh musty lah ! kurax suka kea nan kegagalan ? org yag suka kegagalan jea sengalsengal ubi kayu dlm tanah ! ehh , pi lantak lahh , dah habis buwad kan ? so ? aljaalja , kalau kau BEBEL panjang lebar macam nucx buwad karangan bertajuk " Karangan SUSAH ! " puns kau tak akan dapad buwad balik okea :)  .. jady keputusan nyea adea lahh ........
SENYAP dan SENYUM :DD


kurax kurax , tady kankan , aku tguk lahh gambargambar seolang mina ney , mian iney diangap adeq comel saia lahh , then ngah tguktguk ..tbetbe ! saia Ternmpak comet dyea Ber-sama abg Z yag amad menyakid kan haty saia dan membuad kan saia TER-Sentap habis lahh ! durax berckp dlm tajuk " aku penyebab Si A jady pendiam dan meng-closed kan Acc FB nan Ym nyea ! " ohh ? salah apea saia ? salah apea ? kerana saia kah ? adea org kata Si A suka saia , adea org kata Si A ney syg gila sama saia .. kuraxkurax , jgn buwad cite buley ? apea sbb dyea jady cm uh ? sbb Si B kan ? warghh ! alja tak tahu tak tahu tak tahu ! jady napea dlm iney cite TIMBUL nyea nama alja ? kenpaa ? saia nan Si A kan kawan ? saia sygs dyea ! saia sygs dyea ! tapy sygs kami hanya lah Sebagai kawan walaupuns dulu saia angap dyea macam Boyfey saia itu puns sblums saia coup nan Si C , ohh si A , kenapa kau tak ckp kau suka aku ? kenapa kau menafikan ? tapy aku rasa tak , sbb kau mana buleyd suka sama aku , aku tak Perfect macam olang laen ! aku , errr aku .. aku tak layak sbnarnyea tuk sapesape walupuns nan Si C or Si A ... tapy kenapa kawankawan kita semua HILANG ? saia rindu's sama mereka :(  , saia rasa perlahanlahan merasai kehilangan mereka semua Ter-masuk awak Si A ! napea kitea dah tak rapad macam dulu ? napea ? saia tak tahu lah -,-  ...


Ohh My Beloved Bunny bun ! napea kita dah tak selalu mcg ? napea kita dah tak mesra ? saia tak tahu lahh -,-  .. memang tak tahu sebabsebab nyea ! Busy sanad kea awak smpai tak ley mcg nan saia ? busy sanad kea awak ? bila saia tak mcg awak , awak cm suka jea .. umm , ntah lahh awak .. saia dah tak tahu , kadangkadang saked hati + geram tu dtg menjelma jugak dlm hati ney .. salah sangka saia dah semakin menebal ! wargghhh !!! awak awak , awak Perlukan lagi saia kea ? awak sygs lagi at saia kea ? maseh adea perasaan kaseh nan saia kea ? adea kea cinta awak buwad saia ? saia dah tak tahu , saia tak tahu lah ! ohh , tuhan tolong nyatakan lah , pada nyea tentang Cinta , adakah cinta iney diperlukan ?  ..


amirul asyraf ! awak , napea hadir lagi dlm hidup saia ? bila saia perlukan Boyfey saia , malangnyea awak yg dtg .. napea awak ?  err , tak tahu lah .. sudasuda lah awak , jgn ingad perkara lalu , saia tak perfect .. so jgn lahh mintak2 coup nan saia lagi .. saia dah saked keranaa lelaki ! paham tak ? grrr >< .. stop lah okea ! stop ! *awak ckp saia dah chuby ? memang puns ! :DD


cuba pembaca lihat dr atas smpai bawah ! adea kah macam karangan ? yea !  bukan macam dah , sememang nyea memang betol ! ahaa .. saked hati tak baca panjangpanjang ? saked hati gila kan ? takpe , tak nucx baca tak paksa sekarang buley belah ! ahaa , jokejoke .. jangan ambil hati tautau :) ..  saia suda shout !!! sbb manyak keje sekolah oleh kerana besok cuty , cikgu mengambil kesempatan untuk membagi keje sekolah yag begitu tinggi bagaikan langgit lidah .. ahaa :B  Fuhh ! nasib bayek lah ecok cuty taihpusam :D .. bulyed lah tyto tak bangunbangun ! ahaa .. bodoe tak ? memang puns .. okea lah , pewud dah bunyi lagu Cindai lah sygs .. chaw -,-  , assalamualaikum :)



P/s :- saia suka cuty sekolah !  sbb cikgu suka bagi kami manyakmanyak keje sekolah yag melambaklambak ! ♥ it lahh  ! warghhhh >< ,

19/1/2011 | Rabu | 10.25Pm

macammacam -,-

Publish on : 8:04 PM There is : 0 Comments Labels : ,
19/1/2011 | Rabu | 7.39 Pm

Assalamualaikum , Heyhey Readers ! Love anda lahh 

Nothing To say :)  , But ! alja hairan hairan dandan sanad hairan ! y lah manyak sanad num TAK knal dlm Pone alja ney ? haishh , STOP gangguganggu lahh Monyed ! grrr (>< ,)  .. tady num 019 blablabla mcg , dyea ckp dyea jumpa num aku at tepy jln .. HELLO ! kau ingad num aku macam jual ikan at pasar ? paklu !  tu satu ! ney lagi satu , napea lah kan taim alja perlukan boyfey alja saat alja sanadsanad memerlukan dyea , dyea tak dtg ? napea ? malah org laen yag hadir , yag hadir angap diri nyea sbgai boyfey alja ... y haa ? wargghhhh ! wa saked aty lahh , rasa nucx cabudcabud  jea hati ney bia takde perasaan at sapesape ! ohh Tolong lahh    .. fanasfanas !   mengikut kajian parapara sakura , Kaum Lelaki manyak bagi STRESS kepada kaum Perempuan ! ohh , iney tidak patut ! patut kah ? tak kan tak kan ? TIDAK ! kerana perempuan sanad lah sensitif skin :D .. ingat tu tau ! errr -,-

19/1/2011 | Rabu | 8.03 Pm

Monday, January 17, 2011

ILoveyou anda :)

Publish on : 9:18 PM There is : 0 Comments Labels : ,
17/1/2011 | Isnin | 8.45 Pm

assalamualaikum , heyhey :) 

saia mau nyanyi utuk anda denan suara tak berapa nucx sedap iney :DD , tapy saia tak nyanyi , cuma menulis :) , ahaa bodoe tak ? memang -,-  .. enjoy lah lirik lagu ney .. kalau mahu dgr lagu tu Tekan sahaja tajuk Lirik lagu di bawah iney ..


Kamu selalu ada untukku , aku selalu untuk mu ..  
di hatiku cuma ada dirimu ,  Dimata mu aku lahh BEAUTIFUL :DD .. 
ILoveyou IMissyou , ILoveyou baby baby baby .. 
ILobeyou IMissyou , ILoveyou baby baby baby :)

Kamu adalah Kekasihku , Temaniku Di-setiap waktu ..
Peluk aku  manjakan aku , menikmati harihari yag indah ! :)
ILoveyou IMissyou , ILoveyou baby baby baby .. 
ILoveyou IMissyou , ILoveyou Baby baby baby :D

I need You More , More than i can say ILoveyou .. 
Idon't wanna you LEAVE me , You ALWAYS BE MINE .. 
Till the END off time !

Kamu selalu ada untukku , aku selalu ada untuk mu .. 
Di hatimu Cuma ada Diri ku ,  Di Matamu aku lah BEAUTIFUL !
ILoveyou IMissyou , ILoveyou Baby baby baby , ILoveyou ...
ILoveyou IMissyou , ILoveyou Baby baby baby , ILoveyou ! 
ILoveyou IMissyou , ILoveyou Baby baby baby ....
ILoveyou ! :DD

Lagu ney By Nas Adila  ,

Lagi iney buwad awak semua denan ------>





Mohd Firdaus Bin Saidi


P/s :- HOMEWORK ber-lambaklambak macam _________  , warghh ! saia Budak sekolah yag malas dan Ter-amad :(  , sbb kne antar besok ! tulun tulun ?? errr -,-

17/1/2011 | Isnin | 9.20 Pm

Sunday, January 16, 2011

macammacam ragam kan ?

Publish on : 2:30 PM There is : 0 Comments Labels : ,
16/1/2011 | Ahad | 1.18 Pm

salam , heyhey readers :) girlemoticon

How today ? everything is GOOD right ? Ohh Indah :DD  .. ahaa , btw , i have story about world .. war ? ahaa .. No NO Noo ! not about war but every action and our various  girlemoticon  not very interesting right ? yea laa , pasal world ? sape lahh dulik sanad kan ? kecok jea aku .. :bb ahaa , betol kea idak BI aku ney .. adea hati ckp BI , cermin mata dulu laa yea .. sbnar nyea nucx ckp pasal ragamragam manusia dlm dunia ney .. oleh sbb aku takde post yg menarik nucx kongsikongsilee nan kurax .. so aku post lahh benda alah yg tak berapa penting bagi aku ney .. tak penting ? sikid sahaja jea lahh :DD  .. copcop ! jgn mawa jgn mawa ..

first ! 
kurax tguk tak kalau org putus hati , patah cinta musty durax Bunuh diri sendyri kan ? Ohh Tidak ! itu bukan tempat penyelesain Masalah yea semua abg dan kaka :)  .. itu Menambah kan lagi masalah ! bukan kepada kita , tapy kepada yg maseh hidup .. disebab kan cinta jea perlu kea kurang bunuh diri ? perlu kea kurax toreh sana toreh siney ? mabuk snaa mabuk siney ? maki sana maki siney ? ohh kalau disenaraikan emang banyak !    .. kurux perlu pikir kebaikan dan keburukan kalau nucx buwad bnde ney .. okea ?


moral of the story nyea , jgn lahh disebabkan cinta !  , kurax perlu buwad benda yg Ter-larang yg memang sahsah dilarang oleh allah .. paham ? sbb masalah kurax tak akan selesai disiney walaupuns kurax Bunuh diri .. bukan kah bunuh diri satu DOSA yg Ter-amad BESAR ? yg Ter-amad di Murka oleh Allah ?  kurang tak pikir kea padah nyea bunuh diri ney ? tentu tak kan ? sbb org bodoe jea bunuh diri .. Opps ? kurax bodoe tak ? tak kan ? so jgn Bunuh diri disebab kan cinta alam fana ney .. waste time dear ! setakat cinta dunia ? hey guys sedar lahh , bukak mata , hati , jiwa , minda yg kurax tutup selama itu yag hanya untuk cinta fana membabi buta tu !  don't be a stupid person ! ingad lahh org laen jugak .. bukan kau putus hati , kau tak buleyd idop terus .. bukan hidup kau smpai situ jea .. masa kurax panjang ! panjang ! dan terlalu panjang lagii .... mungkin adea Hikmah disebalik semuasemua ney kan ? err , insyallah :)




okea guys , alja stop siney dulu , sbb hujan and masa yg tak mengizin kan aku Mem-bebel bukanbukan at siney .. to folloers and readers , alja mnx maap kalau benda ney terasa hati buwad kurax .. alja tak sengaja , sbb alja tguk dunia skung ney org ramai cm uh .. So i'm    Youu alls  -,-

 

p/s :- aku ceritacerita ney macam adea pengalaman pulak ? Nonono ! sbb aku tguk dunia skung lahh aku tulis benda alah ney ...


16/1/2011 | Ahad | 2.29 Pm