Jom join bloglist Myung Dae

February 26, 2011 0 Comments A+ a-

26/2/2011 | Sabtu | 9.07 Pm
 Moshimoshi : ) 

tahu tak tahu tak ? Korang nampak tak Tajuk atas alja tulis ? nampakk ? apea tuhh ? "cer citer cer cite" ngee :DD .. hey sygs readers , tajuk itu uf coz lahh kankan cik alja nucx "Join bloglist Myung Dae" .. kalau tak join , takde makne lahh alja buads post ineyy ..okea ? ha , Goodgood : )  ..  so tanpa membebel panjang pandekk , jum lihat syarat2 , syarat2 sumpa SENANG  :DD   ---- >

 SyaratSyarat --- >


Myung Dae cuma mau 50 blogger perempuan, 50 blogger lelaki. 
kalau mau JOIN , korang kene SELESAI kan tugasan dibawah iney dulu : )
  • Korang kene Foloe vlog Myung Dae bubb naty sedang nucx tahu perkembangan 
  • bila dah Foloe , korang kene LIKE fan page Myung Dae 
  • pasuh buads entry title "Jom Join bloglist Myung Dae" and letak gamba yag Comel dibawah iney 
  • pasuh korang kene lahh tag 3 orang  

 OFF 27/2/2011 ( AHAD ) *BESOKK lahh : ) So CEPAD !!


Budak COMEL kan ? TEKAN Siney ney : ) kalau mau JOIN !

 tag at Budak ComelComel dibawah --- >


 DONE ! :DD

P/s :- untuk pengetahuan link2 yag Ber-TUAH akan dapad HEADER percuma ! so korang kene buads entry yag buleyd bagy Myung Dae Ter-PUKAU ! : )

26/2/2011 | Sabtu | 9.50 Pm

Saia jugak awak : )

February 23, 2011 0 Comments A+ a-

23/2/2011 | Rabu | 10.22 Pm

moshimoshi

Habaikan gamba neyy , kalau Percaya , cucuk mata :DD
suda malam kan ? bagus alja kan ? bub tak baca pape tuk ujian acc besok .. HAHA , budak RAJIN :DD  .. tady ujian perdagangan .. ish , KorangKorang , tahu tak tahu tak ? alja HENTAM ! bahaha , bohongekk -,-  .. acap ta dtg 3hari dah tauu at sekola , bub adea "polo air" acap ! aku MISS kau lahh GILAKK -,-  HAHA ..weywey , alja bukan mau cite pasal tuhh , ahaa , takde pea nucx cite .. sbnar nyea alja nan Boyfey gaduh ! napea alja gaduh ? errr , heyhey , awakawak , awak mustyy paham napea saia jady cm nea kan ? sala awak jugakk kan ? grrr >,<  .. saked hati saia taukk ! awak ckp nan saiaa , yag saia jangan mcg awak dahh , bub if saia mcg awak .. saia ney asyikk nucx gaduh jea .. smlm saia mcg awak , awak tak reply kan ? then memang betol lahh kan yag awak ta nucx saia ganggu dah kan ? memang lahh kan ? okea FINE ! saia tak akan ganggu awak .. sukaty awak lahh kann .. tapy awak musty tahu napea saia cm ney , kalau awak tak tahu , awak try pikir pea yag awak dah buads .. setakad awak keje , awak kata awak "busy" .. okea , saia buleyd accept ! tapy saia saked haty pasal laen .. if awak still angab saia ney girlfey awak , compem awak mcg saia kan ? saia dah malas nucx pikir .. sukahaty awak lahh .. kalau awak mnx clash puns , ney last lahh alja coup .. alja malas lahh pikir dahh .. saked HATI : )  ..  Korang ! pami kan pami kan .. kenal tak ? compem lahh takk .. ahaa , dyea kankankan , KEJAM smaa alja .. HAHA ..

KorangKorang , alja mau gedekgedek letak gamba , buleyd tak ? buleyd kankankan ? HAHA ..

ILoBeInYouSygs :DD





BURUKKK !! *tahu puns kau alja , dahdah DIAMDIAM ! HAHA :DD

Byebye

23/2/2011 | Rabu | 10.50 Pm

Saia BENCI OKU ! O_o

February 22, 2011 0 Comments A+ a-

 22/2/2011 | Selasa | 3.22 Pm

weywey , KOrangKOrang , mau StoryMorry neyy .. NAMPAKK TITLE atas ? HA ! skung Kita cite pasal itu .. kenapa Cik alja BENCI dgn OKU ? mau tauu ? see the DOWN .. HAHA *ayad macam HARAM ~~  .. ehh , TENGOK lahh bawahh !! 




Saya benci perangai OKU. OKU ini dipandang rendah masyarakat. OKU buat kerja apa pun tak pernah sungguh-sungguh. Baru buat kerja sikit dah berhenti separuh jalan.
"Tak mampu," kata mereka.
Memanglah tak ada orang yang suka mahu ambil OKU untuk bekerja dengan mereka. Saya juga sarankan pada teman-teman semuanya supaya janganlah diambil OKU bekerja dengan anda. Mereka hanya bakal menyusahkan anda dengan mereka.
Merungut lebat, kerjanya lambat.
Ya, saya tahu OKU ni banyak kekurangan. Tapi kita yang lain ini juga serba kekurangan. Itukan fitrah manusia. Tiada yang sempurna.
Jadi apa jua dalih yang OKU beri, sama sekali tak boleh diterima!
Sudah malas, banyak pula alasannya.
Apa? Kalian kata saya kejam? Kurang sensitif? Kurang ajar? Kurang asam? *TAMBAH kan lagy asam ..  BAHAHA ..  Tak ada adab?
Sabar, sabar, sabar dulu...
OKU itu hanyalah satu gelaran, tapi gelaran itu bukanlah mutlak pada satu milikan.
OKU yang saya katakan bukanlah mereka yang tak berkaki tak bertangan. Tapi pada mereka yang kerjanya, hidupnya tiada kesungguhan. Mereka ini tidak lain tidak bukan, hanya mahu hidup bersenang-senangan tanpa mahu mengenal erti kepayahan.
Keliru? Masih rasakan saya zalim tak berhati perut?
Tak mengapalah. Kita semua ada pendapat sendiri. Ini pendapat saya. Kata-kata saya sendiri, dan saya bercakap ini melalui pengalaman dan dari apa yang saya perhati. Kalau kalian tak bersetuju, sila sahaja nyatakan. Tapi saya akan terus tetap dengan pendirian...
Wahai Tuhanku, lapangkanlah bagiku dadaku; dan mudahkanlah bagiku tugasku; dan lepaskanlah simpulan dari lidahku, dan kurniakanlah aku ilham dari sisi-Mu agar apa yang ku kongsikan di sini terletak dalam redha-Mu; dan peliharalah penulisan ini, serta si penulisnya, juga pembacanya agar kami sentiasa taat pada perintahMu dan tidak gentar dalam menegakkan agama-Mu.
* OKU - Orang Kurang Usaha itu memang hanya menyusahkan!

22/2/2011 | Selasa | 3.40 PM

Fuhh !

February 22, 2011 0 Comments A+ a-

 22/2/2011 | Selasa | 1.40PM


Assalamualaikum ! 


weywey ! mau cite pasal hari ineyy ! kenapa dgn hari iney ? ouh , hari iney Cik alja pegy "Kompleks Renang KUALA LUMPUR"  cik alja pegy snaa bubb adea Pertandingan antara Sekola .. Betol kea idak ? TIMBAII ! ehh , tau tak tau tak ? "cuba cer cuba cerr !" ishh , Cik alja nucx cite lahh neyy , saba saba .. HAHA*apakk Poyoc makcekk neyy kan ? :DD .. Cik alja satu class jea yag dapad pegy , iney ARAHAN pengetua lahh , tak leyy TOLAKMENOLAKK kankankan ? HAHA .. Kiteorg pergy snaa dgn Ber-JALAN KAKI ! WHAT THE __TUTT__  ?  HAHA .. FUHH !! PENADD kudd >,<   .. walaupuns dekad jarak agak 1.30KM ! Betol kea idak ? Timbai sahaja lahh alja :B  .. bila dah sampai sana , kiteorg dapad tempad yag boleh PANAS KAN MUKA ! tau tak dimana ? DI bawah CAHAYA MATAHARII ! arghhh >,<  FANAS GILAKK lahh .. memang TAK lahh kan ? grrr  .. tau tak tau takk ? at snaa kankankan , semua SEXY ! BAHAHA .. aljalja , kau GILAK ? nama puns KOmpleks Renang .. dah tntu lahh pakaian cm tuhh .. ngee :DD  , weywey ! balik uh kiteorg dapad balikk awal ! pukowl 10.00 am ! Ohh YES ! GEMBIRAGEMBIRA :DD   .. *selepas ! merayu dekad CIKGUCIKGU ! BAHAHA .. GODAGODA ; )  .. nasib lahh takde ujian EA kan ? kalau tidakkk memang TAK lahh :DD  .. errr , petang naty pegy umah sukan pulakk .. grr , MALAS !!!  telepon intan cm BANGGANG jea ! bukan mau angkadd .. telefon dah banyak kalii .. grrr SAKED HATIII !  Compem dyea tidur MATI ! HAHA Kejam sungguh anda alja :B  .. Intanintan , sygs kau lahh .. *errr*   HAHA  ..

22/2/2011 | Selasa | 2.33 PM

The FaceBLOG !!

February 21, 2011 0 Comments A+ a-

21/2/2011 | Isnin | 3.23 Pm

moshimoshi
Assalamualaikum and Happy HotDay ! 

nampakk takk title atas tuhh ? nampak kankankan ? yag Sebesarbesar punya tulisan tuh ? nampak kan ? dyea tulis pea ? "Face-BLOG ?"  haa ! ney cik alja mau bg taoo lahh neyy .. Korang pikirr Face-BOOK jea adea ? Face-BLOG puns adea tautautau .. BAHAHA :bb  .. sbnar nyea cik alja bawu taoo lahh derr : )   .. *Poyoc GILAKK --  ..  sebab alja tenguk semua Vloges2 buads benda neyy .. alja mulamula tak paam gukk .. then lamalama bawu lahh paam .. okeaokea , aljalja , tak paya kau alja mau BEBEL panjang lebar cm mau buads karangan .. so korang tengok lahh at bawah :DD   Checkitdoudd !!


SELAMAT DATANG DIUCAPKAN KEPADA SEMUA YANG SUDI HADIR KE THE FACEBLOG. TUJUAN FACEBLOG DIWUJUD IALAH ATAS DASAR UNTUK MENGUMPUL DAN MEMBINA SATU KOMUNITI BLOGGER KHUSUSNYA DI SELURUH MALAYSIA DAN DUNIA AMNYA. MARILAH KITA BERSATU DAN BERKERJASAMA DALAM MEMBANTU RAKAN-RAKAN BLOGGER KITA DI SELURUH MALAYSIA. SEPERTI FACEBOOK, SELURUH MALAYSIA SELARAS DENGAN TEMA YANG KAMI GUNAKAN IAITU SEAKAN-AKAN TEMA FACEBOOK. SERTAILAH KAMI DAN BERSAMA KITA MEMERIAHKAN DUNIA BLOG MALAYSIA.
TERIMA KASIH !

TENGOKK ! PINKK lagyy taukk ! eii SUKASUKA :DD

21/2/2011 | Isnin | 4.10 Pm


Nothing lahh hanya MEREPEK : )

February 19, 2011 0 Comments A+ a-

19/2/2011 | Sabtu | 8.02 Pm

Assalamualaikum : )  
HABAIkan Gamba iney .. HAHA : )

Fuhh ! suda lama cik alja tak On9 and update kankankan ? rindu suda .. ahaa , cik alja busy lahh nan belajar .. lagypuns takde mudd mauu On9 neyy .. ahaa .. kalau alja update puns , bukan derr org baca right ? Vlog alja kan buruk , lagypuns cite semua merepek ! yea , cite alja just sukasuka jea .. umm , actually , satu sekola tahu yag alja suka sanad On9 , sampai cikgu2 puns dah tauu .. ahaa , suda Famous Amous cik alja di sekola .. kankankan ? HAHA .. budd sejakk masuk F4 neyy agak Kurengs lahh .. yea lahh .. pelajaran PADAT ! ahaa ..nana nan aqila suruh edit Vlog dorang  puns , alja tak edit lagy ..takde masa lahh sygs .. alja On9 puns sekejab2 jea .. yea lahh kan , minggu depan ujian derr , cikgu ckp if akaun , EA and Perdagagan FAIL ! nanty cikgu akan turun kan class .. ohh mygowsh ! bukan pea , masalah nyea alja memang minad akaun dr F1 lagy .. tak kan nucx habis setakat tuhh jea ? uituit ! CitaCita jady "SETIAUSAHA" tauu , ahaa , duduk dekat nan BOS lagy tauu , nanty buleyd jady lagy cantekk ! mana tau leyy jady menantu Dato' .. BAHAHA .. ber-anganangan mat jenin alja ney kankan ?  so , if alja tak mauu Fail , alja kene Ber-USAHA !!  : )   .. korangkorang , tahu takk , yag alja ney dah takde perasaan langsung at lelaky .. mybe sikid still adea lagy , tapy entah lahh .. cik alja dah tawar hati .. yeah , kenapa jady cm ney ? mybe "dyea" adea buads benda yag buads alja jady tawar haty .. right ? bak kata pepatah "kalau tiada angin , masakan Pokok buleyd Bergoyang ?"  betol tak ? betol kan ? grrr >,<  .. yea ! cik alja teramad amad saked ! ahaa , just foget lahh .. lagy saked haty if ingad .. okea lahh , alja mau baca buku , minggu depan ujian ! cik alja suka :DD

 ehh , kejapkejap !! tady masa cik alja ngah blokwalkingking-ing  .. alja ternampak entry at blog SR iaitu "Perbezaan youtube dgn 1tube"  .. ney puns cik alja bawu tau lahh , ahaa .. lagypuns 1tube ney still Baru lagy .. so jgn ketinggalan yaww : ) 

Lambang 1Tube !

in the DOOR .. HAHA :bb

Perbezaan mereka ialah --- > 

  • Di 1tube terdapat shoutbox..di youtube ade??
  • Buffer di 1tube lebih cepat ok
  • Video akan ditapis sebelum dikeluarkan
  • Produk keluaran Malaysia  
 Byebye   .. 
19/2/2011 | Sabtu | 8.59 Pm

Tiada title semak

February 12, 2011 0 Comments A+ a-

12/2/2011 | Sabtu | 9.49 Pm

Selamat MALAM : ) girlemoticon

grrr , mengantukk derr -,-   .. sambil alja post neyy , layan lahh lagu menunggu by aishiteru .. Not badd .. HAHA .. tahu tak ari ney Sekolah taukk ! KOKO pulakk tuhhh .. Hatuihhh --   .. BAHAHA *kejam kau .. memang -,-   .. dah lahh permainan nan badanbeunitponpon .. grrr , HATE !girlemoticon   .. badminton dr pukowl 8-10.30 pagy .. tady badminton uhh cikgu pilih tuk wakil pea tahh , memang TAKK lahh tuk aku joinn ..  pasuh badanbeunitponpon pulakk .. 10.30 - 12.30 tghhari .. memang penad lahh kankankan ? grrr ><  .. dah lahh kene ajar budakbudak yag TAK retyy .. BAHAHA , ingad aku rety sanad ? untung lahh .. sebab aku MALAS ajar meng-ajar .. pasuh dorang ckp lawan bulan 4  .. "PAKSA AKU MASUK"   .. paksa yea ? nanty lahh kalau aksosoriii aku masih tesimpan atau tak lagyy .. HAHA .. dah lahh ajar budak neyy , memang sumpa aku geramm .. ajar manyakmanyak kali tak paampaam gukk .. aku rasa mauu ketuk , hempuk , sepak , terajang jea at dyea *kejam BESAR*  .. menyampah pulakk akuu --   , lepas uh dea pulakk budak bajedd ! BELAHH lahhh weyweyy ..  pasuh balikk uh dorang cakap mau kemas class , mau cat class , mau hapa lahh itu lahh iney lahh .. sekaly cikgu tak bagy .. TL paksa2 suru balikk .. WHAT THE _____ TUTT_____  *no komenkomen*  .. memang geram GILAKK lahh kann .. Lepas tuhh balikk lahh , dah tuh kne tunggu Si A pulakk , memang penadd lahh kann , tbetbe dyea ckp dyea balik lambad .. penad siakk tunggu .. grrr ><   .. then taim balik , balik nan intan , intan ckp lahh pasal Si B dan Si C .. memang aku TAK sangka lahh kan yag kawan aku sndyri Si C neyy suka merobohruntuhkan hubungan orgg .. sungguh kau KEJAMAN ! girlemoticon siakk punya batina . --  tahu hancurleburan hubungan org jea , dah lahh ______ .. nasib lahh aku tak rapad sanad nan kauu , tahu tak yag aku BENCI gilakkk barbie nan kauu ? eii , batina suka ambek perhatian jantan kan kau ney ? bododoe ! GAHAMPONGG lahh weywey --   .. kesian Si B kankan ? umm , bia lahh .. bila dah sampai umah , edit pulakk BLOG makcek intan , sumpa BURUK aku edit .. pasuh nana suruh pulakk edit dyea punya .. grrr ><  AKU TAK RETY !!  --  ..  sampai pukowl 6.15 aku edit BLOG makcek dyea .. makek dyea COMEL wohh , putehputeh :DD  saia SUKAKK   .. ahaa , dahdah , aku mengantukk .. aku menulis cm nucx tulis karangan 350 p.p dahh  .. byebye :  )
    sayonara 

12/2/2011 | Sabtu | 11.00 Pm

StoryMorry saia , awak dan mereka : )

February 12, 2011 0 Comments A+ a-

11/2/2011 | Jumaad | 11.55 Pm

Salam Satu Malaysia .. *HAHA ! Slow idea lahh : )

weywey , ari ney dah masuk 3Bulan Kami Coup lahh ! littlegirlemoticon Lots Of LOVE lahh .. haha ! Kami ? kami tuh sape ? HAHA .. tak kan nan si GILAKK tuhh pulakk -,-   .. ahaa , weywey , ROMANTIKA takk ? kankankan ? ahaa .. tak penah aku rasa LAMA cm neyy .. ahaa , Poyoc GILAKK kauu -,-  , yea lahh kan peragai aku cm BUDAKBUDAK tapy alhamdullilah bie tak manyak merungut and paham sygs kankankan ?  .. BAHAHA .. saba jugak kau at aku yea bie ?  
sygs kauu lahh ! nyetnyet ><  

korangkorang ! tady at sekola memang syiokk ! dah lahh hari jumaad .. belajar tak belajar jea .. memang syiokk habis lahh ! HAHA .. tady dr pagy smpai taim balik asyik lahh Mem-BEBEL macam mak nenek antara aku , aqila , acap andand tengku  .. best wohh , RUGI tak JOIN ! ari ney kan baca yassin at sekola soo , tbe2 cikgu samsul bagy aku tabung suruh derma .. korang tahu tak tabung tuhh nama nyea " Tabung Derma Banjir Satu Malaysia"   HAHA .. banjir puns adea satu malaysia kankankan ? ahaa , hapahapa jea lahh , janjy korang derma nan ikhlas .. okea ? then agama .. nasib agama buads PAFA jea , pasal rukun islam , huraian , haha ! senang right ? tapy huraian okea lahh not badd .. HAHA .. then belajar Bi pulakk nan Teacher Ho .. kalau nan Teacher compem lahh tak kan ngantukk  , sbb teacher ajar bestt .. ngee :DD .. pasuh macam biasa belajarbelajar dandan belajar sampai kau LEMBIKK .. BAHAHA , suka typu wohh aku .. lalalala~~  , then lepas rehad uhh belajar math , HAHA .. aku TAK buads LANGSUNG keje cikgu aida .. cikgu baikk wohh :DD  *jahad aku kankankan ? memang -,-  .. aku dlm class uh asyik Mem-BEBEL jea .. cikgu aida puns asyik gelakk .. ahaa , garagara borakborak nan acap , aqila and tengku lahh ney ! HAHA  ..dah lahh math aqila tak bawak buku teks , then acap pulakk tak habishabis duk belakang mengadap aku .. aku neyy yag sememang nyea TAK bawak buku latihan , aku suruh lahh aqila tuka tempat nan aku ... then aqila cakap "eihh ? takpe kea ? blablabla ~~~ *memBebel panjang dyea "  HAHA .. bodoe kau aqila .. intan update BLOG hari ney pasal kami jugakk , tapy ..... lihat sndyri .. Link di bawah sekali littlegirlemoticonHAHA , aku ari neyy manyak betol tacing nan acap .. BAHAHA .. littlegirlemoticon kesian kau acap kne pujuk akuu .. lalalala ~~ *kesa pulak  , ahaa :DD   .. sape suruh dyea buads aku kankankan ? betol tak ? ahaa , kan aku dah tacing manyakmanyak nan kauu .. grrr ><  ,  yag aqila pulakk tak habishabis sakat aku sweed Couple nan acap ..  
WHAT THE ________________  HAHA ..


malam pulak neyy tolong aqila edit blog dyea .. wohh , sumpa BURUK aku editt ><   ..littlegirlemoticon ney dyea mau suruh aku edit blog makcek dyea pulakk .. grrr ><  , BURUK kang weyy .. kawan kau aleesya tuhh kan panday ? suruh lahh dyea weyy .. blog aku puns dah macam ____TETT____  .. HAHA  .. No komen :DD  .. wey besokk dea  KOKO lahh , memang saia MALAS : ) so skung puns dah 12.50 malam .. saia mau OFF ,  kang TAK bagun susa pulakk .. ngee :DD , dah lahh seminggu ney asyik bagun lambad jea .. HAHA .. apak Terukk !!  dahdahh ,

Intan Nurshakila , asyraf andand Tengku jugak Bie .. 
ILOBEYOUTOOTHREEFOUR taukk ! littlegirlemoticon

byebye : )  Assalamualaikum sayonara  littlegirlemoticon

12/2/2011 | Jumaad | 12.50 Am


Kami Kawan BUKAN Couple !

February 09, 2011 0 Comments A+ a-

9/2/2011 | Rabu | 2.30 Pm

Assalamualaikum andand Hot Night : )  *HAHA :bb*

nothing to storymorry lagy , tiada idea and tiada cerita best : ) *sememang nyea BLOG saia hanya sukasuka : )  .. korang tau takk , tady aku nan acap dah macam org GILAKK at sekola .. mana tak nyea , dyea tak habishabis panggil aku "sygs sygs yag yag" aduhh -,-  .. dyea tuhh SENGAL ! HAHA .. taim rehad pulakk , acap tanya lahh aku nan intan nucx makan pea , then makcek kanten uhh ley pulakk salah sangka .. sbb dyea ingad acap tanya aku surang jea and ingad aku ney makwe acapp  .. aduhh , Karutmengaruttkarun .. masa makan pulakk , aku duk sblah dyea .. memang nucx kne smach lahh kankankan ? ahaa .. taim balik uhh , still dyea panggil aku "sygs yagyag" .. lamalama aku geram aku pangil dyea "yea biyy , jum lahh nucx ikod tak gi toilett ? HAHA " .. hambekk kauu ! Ter-GelakGelak kiteolang taim uh .. macam BAHAGANG jea kiteolang neyy  .. tady storymorry nan intan , sbb intan tady LEPAK-ingKing at umah aku .. then dah cakapcakap memang kiteolang GELAK habis lahh kann , budd buleyd pulakk intan ckp "ntahntah , dyea sukak kauu ? " grrr ><  INTAN !! jangan buads andaian salahmenyalah yea : )  , saia angap itu selenga sebagai Bestie HOTT saia :B .. nasib lahh makwe dyea tak tahu kankankan ? kalau tidakkk .. TUTTTT  .. ngee :DD  .. pape puns , awakawak semua jangan salah menyangkanangka tauutauu , sbb saia dah dyea jugak intan adea lahh BESTIE hott ! HAHA ..  

ILoveyouTooThreeFour : )  !!

ILoveyou , ILoveyouToo , ILoveyouThree , ILoveyouFourr !

 9/2/2011 | Rabu | 8.16 Pm

StoryMorry Tuesdayy : )

February 08, 2011 0 Comments A+ a-

8/2/2011 | Selasa | 10.09 Pm

Selamat MALAM : ) littlegirlemoticon

StorryMorry For tuesdayy ? takde pea , macam biasa lahh pasal sekolahsekolah dandan sekolah .. ariney macam smlm jugakk .. still SAKED PEWUDD !! grrr,  hantu apea tahh adea lam pewudd neyy , asal pagy saked , asal malam sakedd .. HAHA ,, CHOYY !! :DD  .. ari ney aku MALAS sanadd .. tak tahu lahh napea .. tgn aku ney pulakk cm dah kne PAKISONSONN --. .. GIGILGIGIL jeaa , memang tulisan aku jady BURUK bin HODOH lahh kankankan ? ahaa , lantakk lahh kauu , janjy aku siapp ! : )  then taimm rehadd puns menjelmaa .. biasa lahh kena jaga PONDOKK ! grrr HATE >< , dah lahh SEBULANN ! memang aku jumpa macammacam jenis , rupa , org , peragai , jantina adea jea at situu .. bored siakk -,-   .. itu takpe lahh , dan taimm rehadd aku bagy pengawaswal puns tiba dan akan BOIKOT NASI LEMAKK ibu kantenn .. *nasib bayek lahh lepas rehad EA , Cikgu baik , takpe LAMBADLAMBAD .. :DD , HAHA .. tau tak sebab pea aku boikott ? aduhh . aku saked pewudd sebab makan ituhh lahh .. JAHABENGG ><  .. kejam kankankan ?  ahaa , memang -,-  .. dan waktu last belajar ialah PA ! PERAKAUNAN :DD , tady belajar kirakira mengira suda START .. aduhh , nasib bayek lahh paham .. ALHAMDULLILAH .. HAHA :DD  .. memang SYIOKK habiss belajar PA tadyy .. then balik uh nan makcek qilaGebugebu , before balik , singgah 7e dulu yaww , beli ais-Cream *WAJIB !* .. HAHA , dah balik uhh , siapsiap nucx belajar at rumah qilagebugebu at FSK : )   .. taim nucx gi umah dyea .. aduhh macammacam ragam adea .. HAHA , yag TAK ley belahh , mak aku CALL marahmarahh , ahaa , yag ayad aku asyik bahan mak aku tady " kau typutypu aku " dah macam nazim RL dahh woii .. memang mak aku GELAKK jea ble aku aju kan balik tadyy .. ahaaa .. jahad kankankan aku ? memang -,-  .. ble balikk dr umah aqilagebugebu , aku gi teman kan anak buah aku si HAKIM ngajii *donat nagis yaww .. ahaa :B  .. juga diteman kan sigebugebu ituu .. ahaa , errr , weywey ! korang tau takk yag aku adea keje sekola ? ahaa , memang lah korang tak tahu , pea KEBODOHAN melanda lahh -,-  .. dah lahh weyy mau

SLEEPING BEAUTYY !  littlegirlemoticon

P/s :- omwok omwokk , kesian awak kankankan ? tunggu saia yea .. nanty saia SELAKK sehelai sehelaii buku ituhh .. : )  Saia kan RAJIN ! : )  .. then boyfey saia cakap malas dah mcg-ing  .. aduhh -,-  .. okea takpetakpe ..

8/2/2011 | Selasa | 11.20 Pm

First sekola : )

February 07, 2011 0 Comments A+ a-

7/2/2011 | Isnin | 4.06 Pm

Welcome awak ! : )

koranggg !!!! HAHA *alja , kau GILAK apea ? .. errr , yea lahh mana tak gilakk kan tbe2 menjeritt jea  kankankan ? ahaa .. anyway , cerita alja macam biasa lahh , cerita pasal first sekolah .. *macam tak penah sekola alja ney kankankan ? .. yea lahh , tady bagun pukowl 6.00 pagy .. masa mak aku kejut kan aku uhh , kau tau takk aku ckp apea ? aku buleyd pulakk ckp macam neyy "alahh , mimpi jea tuhh , lama lagy nucx sekola , tyto lagy lahh "  HAHA .. bodoh takk ? memang -,-  .. sampai lahh mak aku kejut manyakmanyak kaly bawu aku cepadcepad sedar .. nasib baik lahh taim uhh bawu pukowl 6.00 pagy .. *alja tak MALU di-kejut kann .. :B  .. then bagun kan anak buah aku adibah pulakk , bagun dah lahh susahh .. wasting my time ! ahaa .. dah siap semua , turun bawah pulak maen nan danial : )   .. then dah pukowl 6.45 pagy uh pakai tudung yag manyak CEREWET  ituu ..  *saia TAK sukak pakai tudung ituu , manyak SuSah pakai ! .. then pegy sekola .. taim pegy sekola perut saia MERAGAM bagai nucx rakk .. aduhh ! so hate this part .. HAHA .. belajar puns tak senang .. sampai lahh balik neyy perut still saked , pe mknan yag aku makan puns aku tak taukk .. aduhh .. mencii jeaa -,-  ..belajarbelajarbelajar dan belajar .. itu lahh keje saia :DD keje sekola adea tautautau .. manyak BENCI ! HAHA .. buleyd takk kalauu pegy sekolah takde omwokk ? Cikguu ! cikgu baikk hati sbb bagi kami HOMEWORK manyakmanyak : )  *saia SUKAKK !! --.

HomeWork yag Ter-Senanrai hari iney --- >
  • Science :- buads NOTA ! *saia MALAS : ) 
  • Sejarah :- buads NOTA nan pembentangan *saia HATE wohh -,-
  • agama :- buads NOTA jugak pembentang .. 
Semua kene buads NOTA ! nota panjangpanjang lebarlebar , menyakmanyak -,-  .. nasib baikk lahh aku suka menulis kalau idakk ... ________  HAHA .. and taim balikk uh adea perjumpaan persatuan , and aku adea jawatan ! *cikgu pilih tak ley tolakk * jawatan bawahbawahan jea -,-  penolong bendahari .. HAHA .. and balik uh pulakk pukol 2.30 .. memang aku TAK saba lahh mau balikk .. sbb saia mauu ..

QADA' TIDURRRR !! HAHA :DD

so , sekarang mata saked , perut saked . semua anggota saia saked sbb mereka semua TAK saba mau tyto selepas makan ais-Cream manyakmanyak ... HAHA .. thankie to Bestie Aqila Gebugebu .. HAHA  , sbb teman saia beli ais-Cream yag begitu banyakkk .. yag pasty SEDAPP ! slurrppp :DD .. jealous tak jealous takk ? jealous lahh jealous lahh .. HAHA *alja men-GEDEKKK !! hohoho ! balik rumah uhh saia dapad mcg dr bie and mizan  .. wohoo !!

that's all , BYEBYE : )





P/s :- pembentang BM tak siap lagyy .. malas wohh --, !! *apa mau jady lahh kann ? ahaa

7/2/2011 | Isnin | 4.52 Pm

aduhh --.

February 06, 2011 0 Comments A+ a-

6/2/2011 | Ahad | 9.11 Pm

Welcome-Ing :DD

korangg !! tahu takk hari ney hari peaa ? hari ney hari AHAD lahh sygs : )  .. kenapa nan hari AHAD ? ouhh , mau tauu ? sbb hari neyy adea lahh hari Ter-akhir CUTI yag paling lama .. dan Ber-mula lahh Persekolah pada besok hari .. aduhh , sungguh mereka MALAS .. HAHA *ambik kesempatan jea alja ney -,-  .. nasib baikk baju sekola dah SIAP ironn ! buku dah kemas , keje sekola ? ahaa , NO KOMEN ! rajin takk saia ? rajin kankankan ? HAHA *perasan kejubb : )  .. mau tauu takk kenapa alja TAK suka sekola ? bukan tak suka pegy sekola , kalau pegy sekola buleyd jumpa cikgu , kawankawan *eceh ! poyoc ajea kamu alja .. cuma MALAS jea .. kemalasan tahap TERLEBIH MAKSIMUM ! HAHA :DD  .. sebab nanty ..

nanty tak ley --->
  • Bagun LAMBATLAMBAT sampai pukol 12.00 tengahhari *teruk kan ? HAHA
  • ONLINE Face-Book selalu 
  • maenmaen snaa sineyy *macam KANAKKANAK kankan ? ahaa :DD 
  • dgr lagu sanad
  • tak ley update kauu 
  • takde masa nucx Men-Gelamun
  • macammacam ! HAHA :B
nanty KENE --- >
  • BUAT keje SEKOLA BANYAKBANYAK LambakLambak -,-  *ouhh awak MALAS ! 
  • bagun AWALAWAL pukowl 5.55 pagy ><
  • kena Ber-jalan kaki pegy nan balik SEKOLA 
  • kena jaga anak buah pulakk 
  • kena marah dgn CIKGU kalau buads salah *selalu kena ! HAHA :DD
  • kena SIAP kan LATIHAN sekolahh
  • macammacam lahh ! : )
 FUHH DASYATTT !!

apa macamm ? aduhh BOSAN !!  buleyd takk PM  kasi cuty lagy 1 TAHUNN ? HAHA : )  *alja GEDEKK !! .. eley , macam korang tak nucx pulakk .. kankankan ? HAHA  .. kalau nucx rasa MAKANKAKIMAKI , pegy lahh mintakk .. tautautau ? :DD  dah lahh weyy , seblums alja melalut hingga kea sinun .. baik alja OFF  .. saia mau ..

SLEEPING BEAUTY .. HAHA :B

Byebye , assalamualaikum and Sayonara ! littlegirlemoticon

P/s :- mak saia TAKDE malam neyy , mak saia antar kaka pegy POLI di IPOH malimali :DD  .. Boyfey saia pulak ? ohh , dyea suda SOMBONG ! jangan kawan nan boyfey saia dahh ! Mohd FIRDAUS BIN SAIDI awakkkk SOMBONGG !! Korangkorang , kalau adea Perkataan yag korang nampak GILAKKMEMANGTAKAKANPAHAM , korang JANGAN lahh PERCAYA .. semua itu KARUT Men-garut ! ngee :DD


6/2/2011 | Ahad | 10.11 Pm

GEGAR 1,000 BLOG OLEH BEN ASHAARI

February 06, 2011 0 Comments A+ a-

6/2/2011 | Ahad | 8.15 Pm

HELLO PEOPLE ! littlegirlemoticon

alja mau JOIN abg BEN .. ngee :DD 

abg BEN nak gegar 1,000 blog kali ini .. 1,000 blog dalam tempoh .. 
3 hari bermula .. Sekarang !

Tekan Disiney ! nanty dyea bawak awak at BLOG abg BEN : ) 


SAYA SOKONG DUNIA BLOG dan SAYA SUKA KERANA SAYA MINAT MENULIS 
DAN MEMBACA BLOG ! ANDA BAGAIMANA ??



DONE ! littlegirlemoticon

Tarikh Ter-TUTUP :- 9 / 2 / 2011 , tepat jam 6 petang  .. 
So ? apea lagy ? tguk jea ? TAK retyy kea JOIN ? HAHA  littlegirlemoticon ..

6/2/2011 | Ahad | 8.40 Pm

menikahlah DENGANKU !

February 05, 2011 0 Comments A+ a-

5/2/2011 | Sabtu | 10.40 Pm

Hey babee : ) 

Title TAK ley BELAH kauu ! HAHA , pape puns kurax selalu bukak blog alja ? dgr lagu dah laen ? uishh , alja suda tukar lagu lahh sygs .. sedap takk ? ishh , SYIOKK ! HAHA *gedez kankan -,-  .. aku dapad tahu lagu ney puns dr blog Nadia Marcello yag COMELCOMEL tuhh .. tapy dyea tak letak tajuk lagu uhh pulakk , aduhh ! so aku yag BANGANG BENGONG ney suruh lahh kaka aku yag cari .. pandai takk pandai takk ? *same jea lahh --'  HAHA .. Jatuh Cinta pulak dgn kau laguu .. sambilsambil kurax dgrdgr tuhh .. tguk sekali lirik dyea <33

 menikahlah denganku by duamata band

sekian lama kita bersama arungi lautan asmara
tak pernah henti untuk selalu mencintai
berdua kita jalani kisah cinta yang penuh cerita
suka dan duka tlah lalui bersama
reff:
aku sayang kamu, aku cinta kamu
bersandarlah di pelukku dan janganlah engkau ragu
ku kan selalu menjagamu hingga di ujung waktumu sayang

tataplah mataku dengarkanlah bibirku bicara
terucap satu janji tuk mengikat kita selamanya
hanya satu pintaku menikahlah denganku

repeat reff [2x]

sayang

hapa macam ? layan idakk ? ahaa .. tak best ? best ? alahh , telinga masingmasing lahh sygs , sukaty awak lahh suka or tdk .. HAHA ..  
*macam aku kesah pulak kankan ? :B   ..lagu ney aku letak sementara kudd , nanty aku letak lagu yag dulu punya : )  tautau ?ngee :DD


p/s :- kalau lagu dlm blog aku ney tak smpai habis .. makne nyea dyea dah K + O lahh tuhh .. so , apa kata lahh kankan , kurax pii dgr lagu ney at Nadia punya BLOG ! Thankie <33

 5/2/2011 | Sabtu | 11.00 Pm