Wednesday, November 30, 2011

Tittle letak sendiri ♥ haha

Publish on : 8:33 PM There is : 0 Comments Labels : ,
Photobucket
Alarr Shoo Shweett nyaaaaaa . haha
Assalamualaikum andd yeoboseyo . haha tengok tittle eden tuh , oleh kerana tak tahu nak letak tittle apa . begitu lha jadinya . haha , okey blog alja dah berhabukk bila dah lama di-tinggalkan . ouh kesian awak blog . saye rinnduu awakk . mehh sini saye kiss sikidd . haha . Actually nak kata busy memang busy sebab edit blog pelanggan . pelanggan ? haha . habaikan . andd sebab ke-dua tk Update ialah alja TAK ADA IDEA !!!!! haha , sesiapa boleh bagi idea untuk di-update ? Tak tahu nak tulis apa tapi nak update jugak ! apa org kata ? Blogger TEGAR ? haha . 

Btw , semalam alja pergi jalan-2 dengan kaka andd anak dia . saje menyemak ikut sebab nak LARI dari jaga anak buah . muhekehekehek . okey semalam alja Jln-2 dekad Pavilion andd The Mall . alja tak tahu apa benda yg best nya dekad PAVILION tuh smpai budak2 sekarang nak jd HOT kene lepak dekad Pavi . Pavilion tuh tmpt org kaya ? haharrr . ##NO COMMENT ! Pavilion tuh tmpt org bincang pasal bisnes . bnyk Mat andd minah saleh dekad Pavilion tuh ada lha . 

aku nak kompleinnnn nih ! KFC dekad Pavilion tk SEDAP ! okey Full-Stop (!) . muahahaa . gila jahat aku ! haha jujur pentingkann ? peace 

andd masa tgh mkn KFC tuh , anak buah aku Nurul Ain'ni dapad hadiah dari kawan ibu dia . Kak Mashita . Apam gambar Angry bird lagi tauu . Jom tengok !! 
Sedap !! haha Nak order ? hmm alja tak tahu lha kak Mashita tuh buat tempahan or tak . Coklet dia pon sedapppp ! haha Sila lha jealous dengan alja . haha bytheway aku nak selitkan sikid gambar buruk aku . lawa ? memang buruk . harhar . habaikan gedik aku -.- 
okey lha boring takde topik nak dibincangkan . bohsan Online lama-2 . haha . Nak baca Buku SPM SPM SPM    okey Kbye Sayangs :)

Okey , Korang tak rasa ke blog alja nihh dah mcm BERITA ? Update Pasal BOLA , BOLA andd Etc . haishh diri sendiri punya cerita tak nak update . Memang tak payah update , menyemak ! siapa nak baca right ? haha . 

Thursday, November 24, 2011

Malaysia Vs Syria ♕

Publish on : 9:23 PM There is : 0 Comments Labels : ,
Photobucket
Seinafotod
Assalamualaikum andd yeoboseyo . Korang tengok bola semalam ? alja excited gila sebab alja dapat tengok dekad TELEVISION jea . haha . mesti Stadium Bukit Jalil Sesak kan ? macam MILO PADAT ! haha okey stop Merepek !

Malaysia 0 - 2 Syria . hmm malaysia Kalah dengan Syria malam semalam kan ? takpe . yang penting dorang dah buat yang terbaik . Syabas Harimau Malaya ! 



Manusia nihh Kalau MENANG bukan main manis mulut cakap saya anak MALAYSIA lah apa lahh . tapi kalau dah KALAH dia punya lah cakap Harimau Muda nihh dah megah dengan piala pingat emas . lembab tak cekap andd Etc lha . Korang-korang Dorang baru sampai Malaysia pukul 5pagi dari Indonesia ke malaysia tahu ! dorang penat . Tidur andd rehat dorang mesti tak cukup . 

Misi Sukan Sea sudah berjaya andd tengok lah muka dorang . GEMBIRA Gila kan ?
Misi penting yang perlu diselesaikan iaitu sukan Olimpik
Misi sukan Olimpik yang tidak dapat di-GOAL-Kan , muka SEDIH :')

It's okey Harimau Malaya , Kau tetap WIRA NEGARA sebab kau dah mencuba sehabis bolehh ! Jangan Lalai andd teruskan Usaha mengharumkan nama NEGARA 

WE   Harimau Malaya 
WE ♥ Malaysia 
Kami BANGGA menjadi anak MALAYSIA

Biar kalah bermaruah , jangan menang jual maruah . Kita Kalah Kita menang Harimau kita Tetap mengaummmm ! haha   

♥ Harimau MALAYA 
♥  Muslim ahmad  
♥  Khairul Fahmi 
♥  nazmi Faiz

Wowowo ! Gile awi dalam sembilu , Jiwang siot aku . Haha

Tuesday, November 22, 2011

Malaysia BOLEH ! ILoveyou ♥

Publish on : 11:22 AM There is : 2 Comments Labels : ,
Photobucket
Tumblr
Assalamualaikum andd Yeoboseyo . Jyeahhh ! MALAYSIA Menang . Thanks GOD . Thanks GOD Thanks GOD ! Sumpah BANGGA jadi ANAK MALAYSIA ! Walaupun MALAYSIA Kalah sekali pun tetapi saye tetap BANGGA menjadi ANAK MALAYSIA tetapi saye HARAP MALAYSIA akan Terus berjuang ! dan terus JUARA !

Sumpah menjerit habis suara pon dah tak ada . JiranJiran kompem marah kenn sebab menjerit tak ingat dunia ? muahehe Sorry Jiranjiran . sebab kami terlalu eksited , suspenn semua ada lhaa . Tapi ALHAMDULLILAH . ALHAMDULLILAH . ALHAMDULLILAH MALAYSIA MENANG !!! 

JiranJiran aku bunyi HON motor lhaa . MALAYSIA menang pon jangan lha bunyikan HON MOTOR tuh , haha merepek . Sumpahh GILA BISING . Tapi kami seronokkk beronok ronokkk . hihi .

Khairul Fahmi Che Mat ! Penjaga GOL yang Hensem . Thanks kerana menjaga GOL dengan BAIK . Thanks kerana mengharumkan nama NEGARA . Thanks kepada Pemain HARIMAU MALAYA ! Korang terbaik . berjuang demi NEGARA . Berjuang sehabis BOLEH ! TAHNIAH TAHNIAH dan TAHNIAH ! Kalah menang adat permainan jadi terima lah dengan hati terbuka :)

Harimau MALAYA telah menewaskan GARUDA . GARUDA tumbang diHalaman sendiri .

Korang tengok lha status pasal Khairul Fahmi a.k.a APEK nihh . sumpah rasa nak tergelakk . hihi ##agak-2 ikut lagu apa ? haha 

Tekak sakedd menjerit . nak menagis meraung semua ada sebab MALAYSIA MENANG . Mati sekarang pon takpe sebab MALAYSIA menang . Alhamdullilah Thanks GOD . Kita Kalah Kita menang Harimau kita Tetap mengaummmm !

 ILoveyou Khairul Fahmi ILoveyou Harimau MALAYA ILoveyou  ILoveyou


Masa Asrarudin GOAL 

Sepakan Panalti Malaysia 4 -3 Indonesia

Jom Nyanyi lagu samasama :) 


Muka KEGEMBIRAAN Pemain Bola MALAYSIA !

Biar kalah bermaruah, jangan menang jual maruah.
MALAYSIA dah menang , Perdana Menteri bagi cuti seminggu boleh ? haha . Pemain yang penat nih pon tak mintak , kita yang tak buat apapa mintak macam2 . haha Iloveyou MALAYSIA 


Bola sudah Habis semua boleh mimpi dengan pemain Bola MALAYSIA ! haha 

Saturday, November 19, 2011

Saya Nak Doodle FizgraphicDotCom

Publish on : 8:32 PM There is : 0 Comments Labels : ,
Photobucket
...Heartbeat ♥'...
Assalamualaikum andd yeoboseyo . kawankawan , hari ini alja nak Join Segmen dari apit . harap tak terlambat sebab selama nihh busy tak dapat nak Blogwalking blog yang alja dah follow . biase lha babysitter lha kate kan . haha okeyokey . 

Rules Segmen 
1. buat ENTRY yang bertajuk Saya Nak Doodle FizgraphicDotCom
2. Letak Banner doodle kat atas tue di entry korang..
3. Sila tengok SINI dan SINI ini dulu..
4. Bagi 5 sebab kenapa suka doodle fizgraphic..
6. Pastekan URL entry di ruangan komen dekad SINI
7. Tag 3 orang lebih pon boleh
8. DUE : 19hb November 2011 tepat jam 11.59 malam (Today)


okey jom mula


Sebab - sebab suka Doodle Fizgraphic.com ialah ...
- semua doodle apit comelcomel yang tak terkira lahh .
- Pelbagai doodle andd versi doodle apit reti buat 
- pandai buat doodle mirip dengan pemintaan gambar
- Warna yang sangat menyerlahh membuatkan orangorang terpikat . wah ? haha 
- Doodle Couple , korean , muslimah andd perlbagai doodle lha yang apit dah buat . yang penting Doodle lembu pon ada tauuu . haha memang gilagilagila aweeesomeee lahh ! haha

nak tengok doodle apit ? Jom tekan SINI 

Tag [ random Shoutbox ]

Due : 19.November.2011 | Sabtu | 11.59PM | hari ini 

Nak tengok Senarai Blogger yang dah join tekan SINI .

Blogwalking , Stalker dengar sini sayangs .

Publish on : 1:10 PM There is : 0 Comments Labels : ,
Photobucket
- silent ballet.
assalamualaikum andd yeoboseyo , HAPPY HOLIDAYY !! haha , okeyy , back to tittle . alja nak cakap nihh , ramai yang tanya pasal Shoutbox alja tuh . Shoutbox alja yang alja pakai sekarang nihh , tahu ? haa kalau tk tahu pergi awak tengok sana . COMEL KAN ? Memang comel hmm sorry , actually tuhh bukan alja yang buat tapi alja ambik dari website mana alja lupa pulakk . sorry . jadii awakk jangan tanya macam mana nak buat Shoutbox comel macam tuh . alja memang tak reti nk buat shoutbox secomel macam tuh . sorry sorry andd sorry again . Tapi Kalau nakk yang semirip macam alja punya atau nak macam alja punya , awakk boleh tekan dekad SINI andd SINI . If alja reti buat shoutbox yang comel macam nih alja buat okey . #i'll Try myBEST ! haha elehh , macam ada jea orang yang nakk , betul takk ? tapi sekali lagi alja cakap tuhh bukan alja yang buat . okey sayangs ? sorry again MyBlogwalking , MyStalker andd MyCopyCat  :)  


Friday, November 18, 2011

New Video By matluthfi90 | Rokok dan kopiah |

Publish on : 5:33 PM There is : 0 Comments Labels : ,
Photobucket
Tak ada benda nak update , Video matluthfi ponn jadi . haha . Btw nihh Video yang Latest punya dari matluthfi . okeyy kite dah lama Minat dia . minat ? haha . Suka lhaa . suka ? haha okey aku minat + suka = ENJOY dengan matluthfi ini . Paham ? haha dulu layan MariaElena dengan AnwarHadi . Now Sepenuhnya layan matluthfi dulu . haha . 

alja suke Cara dia . dia macam ada style . berpuluh2 kali tengok ponn tk bored . Apa pendapat korang pulakk ? 

Just hayati okey babe . Btw Korang tahu apa maksud Video nihh tk ? bagi tahu sedikit . 

Nak tengok laen2 Video tekan SINI 

Sumpah sedih gila :') Part II

Publish on : 1:28 PM There is : 1 Comments Labels : ,
Photobucket
lights, florals & l'amour ✿
Hello dear . kita nak sambung lagi Pasal kisah ZIZIE TEO nihh . Part I dekad SINI . okey hmm ramai org baca Kisah dia andd ramai yang cakap sedihh . memang sedihh ken ? Sampai Followers ZIZIE TEO meningkad mendadak sekali . bagusbagus . Beri dia Semangat okey . Okey dia ada post terbaru about Arwah . hmm sedih ken kalau org yang kita sygs telah pergi buat selama-lamanya ? memang sedih sedih . 

Kalau Break tuh tak kesah sangat lhaa , ini ? Dia pergi , pergi buat selama-lamanya . pergi tinggalkan dunia yang Fana ini . hmm sedihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh  . hihi #emosi lebihlebih pulakk . haha . Kita pembaca pon sedihh bila baca apatah lagi ZIZIE TEO yang alaminya ? Lagi lha sedihh . takpe harap ZIZIE TEO tabah okey ?

Mungkin kita tak lalui macam apa yang dilalui ZIZIE TEO . Tapi kita pon turut simpati andd rasa sedihh dengan apa yang berlaku dekad dorang ken ? hmm . 
                                     


takpe lha korang baca jea lha Selebihnya dekad SINI kisah sedih ZIZIE TEO .   



ouhh Jyeahh kawankawan , nihh ada Something untuk korang . 
Baca lha doa atas tuh INSYALLAH dapat atasi jika atas izi-NYA  .


JANGAN BERSEDIH kawan , Kerana ALLAH pasti merancang sesuatu yang Lebih BAIK dan TERBAIK buat KITA . 


aku nihh macam Wartawan pulakk dok cerita tentang org , diri sendiri takde cerita . haha =.= 

Thursday, November 17, 2011

Sumpah sedih gila :')

Publish on : 7:57 PM There is : 3 Comments Labels : ,
Photobucket
Hello Dear , See the tittle ? Sumpah sedih gila ? yepp sedihh sedihh . kenapa nk sedih pulakk ? okey actually tadi alja nmpak Satu Blog nihh dekad FB somone but lupa siapa . dia kata sedihh , okey alja pon bukak andd baca . memang memang memangg SEDIHHHHHHH . nakk tahu ? Korang baca okey ? memang gila sedihh , If terjadi dekad korang pon aku rasa korang pasti sedihh Gila .  

ZIZIE TEO Awak , awak sabar okey ? ALLAH lebih sayang kan diaa . Alja bersimpati andd Sedih dengan awakk . Hope awak tabah . Mungkin ALLAH telah merancang yang lebih baik untuk awak dan arwah . Insyallah Amin . 


Nahh , Nak Baca tekan SINI . Support dia guys . beri dia semangat Insyallah dia dapad bersabar andd bertahan . AL-FATIHAH buat Arwah dia . Moga Arwah ditempatkan bersamasama dengan orangorang yang beriman . insyallah . amin 


Sedih gila baca Story nihh , andd tibatiba alja teringat dekad awakk  , iyea alja teringad dekadd awak sygs :'(  sygs why dah lama tak text alja sygs ? hmm rindu awakk . SUMPAH rindu . buat yang terbaik SPM sayangs . alja tak nak ganggu awak :')  I MISS YOU I NEED YOU sayangs 
Bola . Malaysia Vs Indonesia = Who Winner ? I guess MALAYSIA ! hihi :D

Manusia Pelik ada Facebook ?

Publish on : 3:23 PM There is : 0 Comments Labels : ,
Photobucket
' Give love, give pictures! , Thema Plaatjes - Hyves.nl
Assalamualaikum andd Yeoboseyo . okeyy Tittle tuh nk gempakk jeaa . haha , bukann apa , saje jea nk bagi GEMPAKk . bagi PANAS . haha . Biase lha ramai budak Comel2 ada Facebook tapi SOMBONG ! opss ? Sorry To say lhaa babe . 

okeyy If ada Facebook tapi Kalau tk nk Approved Kawan sendiri , kawan sekolah , sedara semuasemua tuh jadi untuk apa kau Ber-FACEBOOK ? Buang masa ken ? Baikk kauu pergi Remove acc tuh jea . Kau tk nk org cakap buruk pasal kauu tapi Kalau dah Cara kau annoying sangat macam mana org tk cakap buruk ? andd ada FACEBOOK tapi kawan sendiri pon tk approved apa cer pulakk ? andd siap kata tk nk approved org lha apa lhaa . 

Memang lha aku tahu Kalau gambar FAKE nihh kita tk ken approvedd sebab takudd , sekarang ken mcm2 benda boleh jadi . aku pon bukan approved sanadd org yang Gambar FAKE FAKE nihh . andd ada pulakk budaya ber-FACEBOOK yang kata You add you talk . haha itu Kalau kita add dia . Tapi Kalau dia add org ? ada ke dia guna you add you TALK ? nonsense Right ? Haha .

Macammacam Perkara PELIK di-FACEBOOK ini =.= 

tengok gambar bawah nih sebagai CONTOH . CONTOH sahaja okey . 
Nama terpaksa di-tutup . sorry

Kata tak nk approvedd ? Tapi mutual Friends Dia dengan Someone 11orang . KELAKAR betul .



Okey Sorry If Ter-Kasar . Kbye

Wednesday, November 16, 2011

PLEASE Kaum Hawa Tengok ini . PENTING .

Publish on : 4:08 PM There is : 2 Comments Labels : ,
Photobucket
Assalamualaikum andd Yeoboseyo . Okey tengok Tittle tuh . yepp Kaum HAWA please take Note . Kaum ADAM ponnn Tolong jaga tingkah laku anda . haha #cehh . okeyy Please ambil Serius . Now Dunia dahh Canggih andd macammacam benda boleh buads ken ? So alja ternampak benda nihh . Hope korang tak AMAL ken pulakk . hmm okeyy Lets see .


Mungkin Ramai yang tahu pasal benda ini . Tapi Kita mesti lha mengingati antara satu sama laen . okeyy Korangg , Jagajaga okeyy walaupun Pakai tudung , Mereka boleh Buat benda tak senonoh jugak apatah lagi yang terdedah sana sini ? Zaman Sekarang nihh ramai Editor yang GILA POWER . POWER dalam menggunakan Photoshop ! yep . Walaupun aku nihh nak edit sana sini tapi tak terlintas pulakk benda nihh boleh berlaku . sebab aku hanya menggunakan Photoscape . haha . okeyy harap korang semua jagajaga lha , sebab PHOTOSHOP punya penangan memang tak dapad di-KALAH ken . 

LINK Cara Nak Buads dekad SINI . Please Bantu KawanKawan Anda SINI .


Yang Lagi satu pulakk . Tengok lha gambar tuh , malas nak Tulis . haha 


Banyak lha jugak org bengang dgn dia . mybe dahh ramai yang BLOCK dia . 
okeyy Sini FB dia , Sini Page tuh

okeyy DUNIA DAH AKHIR ZAMAN memang macam nihh , Tak Kira LELAKI atau PEREMPUAN mesti akan terjadi jugak benda nihh . Jangan salah ken sesiapa #betol ke ? . hmm mungkin tidakk , Tapi yang Kaum perempuan tuhh jgn lha pakai baju terlampau terdedahh sanadd . andd tak payah lhaa awakk nk jelir2 lidah ambik gambarr . Tahu ken mksud Jelir lidah ? okey . 

actually Saye tak salah ken kaum HAWA saje . KAUM ADAM pon same PLEASE jangan buat benda GILA . If nak sedarkan seseorang tak perlu lha anda MEMERLI , MEMBUAT PAGE andd SEBAGAINYA . If nak sedarkan seseorang tak perlu KEKASARAN lha . Kalau dah terlampau sanadd MAYBE TERPAKSA menggunakan KEKASARAN . Hmm maybe Pendapat Korang laen ? Just Luahan ken saje . mungkin alja salah Bagi Pendapat . wallahualam bissawab


GIVE YOUR RESPONSE PLEASE 



| Credit Here andd Here |

Tuesday, November 15, 2011

Tokoh Kepimpinan A.K.A Budak Comel

Publish on : 9:11 PM There is : 0 Comments Labels : ,
Photobucket
Assalamualaikum dan yeoboseyo . Okey hari nihh pergi Hospital pergi ambik darahh jarum diaa perghhh BESARRR . haha dia tekan punya tekan jarum tuh tak saked pulak aku #erk? haha . okey memang penadd , then tidur sampai petang biase lha HUJAN lha kate kenn . haha . Tangan pon jadi bengkak #saked Shiaote
okey After pergi Hospital tuh kaka aku ajak aku pergi Sekolah anak buah dekad SKBTR(1) sebab hari nihh sekolah tuh ada Hari Anugerah Cemerlang . okeyy . Anak Buah aku Nurul Ain'ni dapadd anugerahh cuma Nur Adibah jea tak dapad . Its okey try lagi Adibah :) , andd Ain'ni dapad  2anugerah . satu aku tak ingadd tapi yang PALING PALING aku ingadd dia dapad Anugerah TOKOH KEPIMPINAN PELAJAR . woohhhh :O   
Yepp anak buah aku memang LAYAK dapad . sebab dia seorg yang Pandai , Semua Cikgu sayang dia #cehh mempoyo ken diri . Hope UPSR and UPSRA dia LULUS straight A . Insyallah Amin amin .

Dear , Ain'ni 
Maksu harapp kau jangan lha BANGGA diri If kau dah dapad macam2 nih . Kata Nak Jadi Perdana Menteri right ? Perdana Menteri tak boleh Bongkak . Insyallah apa yang kau hajati akan tunai andd akan jadi kenyataan sayangs .  Do the Best For Your Future Babe . I Know You can do it sayangs


Sincerely , Nur Aljawahir Kamashah 
okeyy If korang nak tahuu , Citacita dia nihh nak jadi PERDANA MENTERI . What ? haha , mesti korang gelak ken ? sebab citacita anak buah memang PELIKs , takpe hope citecite awak tuh tercapai . amin . 

anddandd anak2 buah acu yang laenn acu harapp korang ponn akan jadi macam Kak Long ain'ni sebab acu tahu anak2 buah acu semua pandai2 dan baikk . Walaupun acu marah tapi acu Sayangs . SIAPA suruh awakk semuaa NAKAL !! huh ! haha , okey mehh sini nakk Cium pipi kiri pipi kanan . muaahhh . Leppchuu :* 

PERDANA MENTERI COMEL
okeyy Later kita upload gambar2 tuh okeyy , Kite Nak rest . tak sehodd . haha , byebye Leppchuuu muaahh :*

♥ I Need Comment . Please SUPPORT anak-anak buah yang saye sayangs

Cinta Elysa . Iloveyou Botaks

Monday, November 14, 2011

Freebies Cursor pakcek Misai

Publish on : 2:46 PM There is : 1 Comments Labels : ,
Photobucket
Assalamualaikum dan yeoboseyo . okey hari nih saye tak pergi sekolah  haha . Hari nihh abang2 serta Kakak2 tengah menjawab Exam Kertas Bahasa Melayu Paper 2 . So hope dapad menjawab dengan senang . terutama kepada prince charming saye . wahh ? haha . okey jangan layan gedik . 

Hari nihh saye guru anda Fifi Fairuz FUYOO nak bagi awakk , awak andd awak semuaa Freebies Cursor Pakcek misai . haha #merepek =.-  compem malas nk dengar ken ? okey ambik lha . 

But Please Please PUH-LEASE jangan CuriCuri . penad alja edit . kesian ken lha manusia yang lemah nih #cehh haha . actually warna sebenar dia warna PINK yang gilagila cair tuh . then alja edit sikid bagi warna warni . haha . Hope korang suke okey . 

















apa macam ? suke ? okey tahu tak lawa macam korang buads tapi alja buads biase2 jea , alja tak reti guna photoshop . haha kesian ken ? err okeyy . Macam biase ...
Kalau suke LIKE + Comment 
kalau nak Re-Post balik Comment + Like = Credit