Thursday, May 3, 2012

allah lebih menyayangi dia dari kita :)

Publish on : 9:02 PM There is : 1 Comments Labels : ,
Photobucket
Assalamualaikum . Allah lebih menyayangi dia dari kita . mesti Kita semua dah tahu tentang kepemergian arwah iaitu Bob Kuman atau nama sebenarnya ialah Husni Mohd Rawi . Bulan lepas Satu Malaysia gempa gempurkan tentang kematian beliau bahawa beliau telah meninggal dunia tetapi Bob Kuman dan isterinya sendiri menafikan tentang kenyataan itu . 

Satu Malaysia ingat bahawa beliau telah meninggal dunia dan mereka pun sedekahkan Al-Fatihah . Tetapi Bob Kuman rupanya masih hidup . hmm betul lha ken bahawa 40orang yang bercakap dan berdoa pasti akan benda itu terjadi betul-2 . hmm betul lha pepatah mengatakan jadi Disebabkan nila setitikrosak susu sebelanga so after this SILA SIASAT Betul-2 baru lah bercakap . 

Btw Hari ini telah betul-2 disahkan bahawa Bob Kuman atau Husni Mohd Rawi telah kembali ke rahmatullah pada 4.38petang tadi dan telah disahkan oleh Mazidul Akmal Sidik
Sedekahkan Al-Fatihah kepada arwah . Moga arwah ditempatkan bersama-sama dikalangan orang yang beriman . insyallah amin ~~ 

Bercakap sebelum berfikir . Kbye

1 comment:

  1. Al-Fatihah...geram kat siapa yang buat cerita pasal ni hari tu..agaknya dia tengah suka kan.. :(

    ReplyDelete

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sila Jaga Percakapan anda . Jika tidak anda boleh didenda tidak melebihi 58 Ribu Ringit atau dipenjarakan atau kedua-duanya !

ANDA SEDANG DIPERHATI . MOHON JAGA TINGKAH LAKU APABILA BERADA DI WWW.CAHAYAPERMATA.MY . TERIMA KASIH .