Thursday, May 17, 2012

Cara auto Like Status Facebook // Google Chrome andd Mozilla

Publish on : 9:39 PM There is : 19 Comments Labels : ,
Photobucket
Assalamualaikum andd yeoboseyo . okey hari ini alja nak ajar acano nak buat auto like dekad facebook . sekarang ken trend budak-2 mainn auto like . Kerja mereka asyik Boom Wall org jerr . haha . ada yang guna autolike nh kepada cara yg salah . tapi benda nhh ikutt kemahuan diri sendiri . sekarangg nhh ramai budak-2 nak kejarr andd main lari-2 dengan Tittle HOT tuhh , so siapa nak Tittle Raja COMEL okey lets set goo . haha mehh nak ajarr cara nak jadi Hot Sentap kerr Hot Setap ? haha :p  



Untuk Google Chrome

1. Klik Tampermonkey andd Install .
2. Bila dah selesai Install , pasang pulakk script facebook auto like 
3. Refresh atau on new tab Facebook .
4. nanti bila dah on dekad tepi belah Kiri ada macam nhh .
Like or Unlike all status , Like or Unlike all comments , andd macam-2 lagi lahh . so pandai-2 pilih okey ?
Untuk Mozilla Firefox

1. Klik Greasemonkey andd Download
2. Bila dah siap Download restart Mozilla Firefox korang or Refresh
4. Dah siap Install ? Restart balikk Mozilla Firefox tuh or refresh
5. dah masuk Facebook nanti ada keluarr ayatt macam 
Like or Unlike all status , Like or Unlike all comments , andd macam-2 lagi lahh . so pandai-2 pilih okey ?
dah siapp ? boleh lha anda ber-bangga dengan autolike anda itu . 

 tweettt tweet . Before itu !
1. Jangan selalu Guna nanti kena BLOCK ! ##Padanmuka
2. Nanti kawan-2 bengang dan rasa terancam mengancam deboom
3. Jangan terlalu bangga nanti kawan rasa menyampah 
4. Dah guna jangan merendah-2 ken diri org lain , ajak sekali dorang buat . haha 
5. Kalau rajin Follow Kalau tak siap !
6. tak reti guna diam dan remove . haha
7. kau nak tampar aku ? pon boleh . Kalau sampai :)


Lepas nhh tak payah lha korangg dokk balas boom kawan korangg dengann satu-2 like . Fuhh ponadd tangan boleh koreammm . haha . bila dah boom wall orgg , Lepas tuh korang Update lha status nanti compem ramai org Like dah bolehh sampai BERIBU BERIBAN . ouhh aku ARTIS ! haha Sentap ? boleh jadi Hot setapp dahhh :p 

Macam biasa Suka LIKE dah cuba Comment :)

## Saya tak reti guna sebab buat tension dan boleh mati kalau guna . haha 

**** UPDATE ****

BENDA INI DAH TAK DAPAT DI GUNAKAN LAGI . TERIMA KASIH .

19 comments:

  1. Aku guna Google Chrome... Dan dah siap, tetapi apabila aku tekan "Like All Status" tak ada yang berlaku pun... :(

    ReplyDelete
  2. knpe tk kluar pn yg kt sblh kiri tu

    ReplyDelete
  3. err ~ x bley p0n .. cane nei ??

    ReplyDelete
  4. Xboleh pun
    Ajar.macam.nak xnak je
    Blog dah la xmenarik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya dah ajar sgt details , mungkin app nh dah tak boleh guna . Jaga adab bila masuk ke blog org yer , Terimakasih :)

      Delete
  5. Replies
    1. Nampak sangat x baca habis apa yang blogger tu tulis dekat atas. shame on u. ;)

      Delete
  6. better jangan pakai... nanti kena ban 30 hari...

    ReplyDelete
  7. bos nak tanya blogspot bos buat nie tukaq ke .my cmna ek??

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh google "Cara tukar domain" untuk tahu lebih lanjut :)

      Delete
  8. salam..bos nak tnya page nie blogspot kn??cmna ley tukaq domain .my ley ajar tak?...newbie lorr..

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam, saya hanya beli domain dan hosting sahaja :)

      Delete

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sila Jaga Percakapan anda . Jika tidak anda boleh didenda tidak melebihi 58 Ribu Ringit atau dipenjarakan atau kedua-duanya !

ANDA SEDANG DIPERHATI . MOHON JAGA TINGKAH LAKU APABILA BERADA DI WWW.CAHAYAPERMATA.MY . TERIMA KASIH .