Cara auto Like Status Facebook // Google Chrome andd Mozilla

May 17, 2012 19 Comments A+ a-

Photobucket
Assalamualaikum andd yeoboseyo . okey hari ini alja nak ajar acano nak buat auto like dekad facebook . sekarang ken trend budak-2 mainn auto like . Kerja mereka asyik Boom Wall org jerr . haha . ada yang guna autolike nh kepada cara yg salah . tapi benda nhh ikutt kemahuan diri sendiri . sekarangg nhh ramai budak-2 nak kejarr andd main lari-2 dengan Tittle HOT tuhh , so siapa nak Tittle Raja COMEL okey lets set goo . haha mehh nak ajarr cara nak jadi Hot Sentap kerr Hot Setap ? haha :p  



Untuk Google Chrome

1. Klik Tampermonkey andd Install .
2. Bila dah selesai Install , pasang pulakk script facebook auto like 
3. Refresh atau on new tab Facebook .
4. nanti bila dah on dekad tepi belah Kiri ada macam nhh .
Like or Unlike all status , Like or Unlike all comments , andd macam-2 lagi lahh . so pandai-2 pilih okey ?
Untuk Mozilla Firefox

1. Klik Greasemonkey andd Download
2. Bila dah siap Download restart Mozilla Firefox korang or Refresh
4. Dah siap Install ? Restart balikk Mozilla Firefox tuh or refresh
5. dah masuk Facebook nanti ada keluarr ayatt macam 
Like or Unlike all status , Like or Unlike all comments , andd macam-2 lagi lahh . so pandai-2 pilih okey ?
dah siapp ? boleh lha anda ber-bangga dengan autolike anda itu . 

 tweettt tweet . Before itu !
1. Jangan selalu Guna nanti kena BLOCK ! ##Padanmuka
2. Nanti kawan-2 bengang dan rasa terancam mengancam deboom
3. Jangan terlalu bangga nanti kawan rasa menyampah 
4. Dah guna jangan merendah-2 ken diri org lain , ajak sekali dorang buat . haha 
5. Kalau rajin Follow Kalau tak siap !
6. tak reti guna diam dan remove . haha
7. kau nak tampar aku ? pon boleh . Kalau sampai :)


Lepas nhh tak payah lha korangg dokk balas boom kawan korangg dengann satu-2 like . Fuhh ponadd tangan boleh koreammm . haha . bila dah boom wall orgg , Lepas tuh korang Update lha status nanti compem ramai org Like dah bolehh sampai BERIBU BERIBAN . ouhh aku ARTIS ! haha Sentap ? boleh jadi Hot setapp dahhh :p 

Macam biasa Suka LIKE dah cuba Comment :)

## Saya tak reti guna sebab buat tension dan boleh mati kalau guna . haha 

**** UPDATE ****

BENDA INI DAH TAK DAPAT DI GUNAKAN LAGI . TERIMA KASIH .

19 Comments

Write Comments
May 17, 2012 at 11:26 PM delete

singgah sini n follow:)

Reply To This Comment
avatar
July 6, 2012 at 4:37 PM delete

pkai manual jerr..... huuhu

Reply To This Comment
avatar
Alex Lee
AUTHOR
December 12, 2012 at 3:48 AM delete

Aku guna Google Chrome... Dan dah siap, tetapi apabila aku tekan "Like All Status" tak ada yang berlaku pun... :(

Reply To This Comment
avatar
May 17, 2013 at 2:30 PM delete

knpe tk kluar pn yg kt sblh kiri tu

Reply To This Comment
avatar
Scha Biela
AUTHOR
July 1, 2013 at 11:43 PM delete

err ~ x bley p0n .. cane nei ??

Reply To This Comment
avatar
naz irul
AUTHOR
July 15, 2013 at 11:19 AM delete

entah..da try,,tpy x bley

Reply To This Comment
avatar
September 20, 2013 at 4:41 AM delete

Xboleh pun
Ajar.macam.nak xnak je
Blog dah la xmenarik

Reply To This Comment
avatar
October 15, 2013 at 3:53 AM delete

Pakai manual lah baru daebak ! hehe

Reply To This Comment
avatar
October 15, 2013 at 3:54 AM delete

Saya dah ajar sgt details , mungkin app nh dah tak boleh guna . Jaga adab bila masuk ke blog org yer , Terimakasih :)

Reply To This Comment
avatar
July Tan
AUTHOR
November 5, 2013 at 11:24 PM delete

better jangan pakai... nanti kena ban 30 hari...

Reply To This Comment
avatar
Anonymous
AUTHOR
December 19, 2013 at 3:01 AM delete

Nampak sangat x baca habis apa yang blogger tu tulis dekat atas. shame on u. ;)

Reply To This Comment
avatar
skiboi
AUTHOR
January 25, 2015 at 9:49 PM delete

bos nak tanya blogspot bos buat nie tukaq ke .my cmna ek??

Reply To This Comment
avatar
skiboi
AUTHOR
January 25, 2015 at 9:59 PM delete

salam..bos nak tnya page nie blogspot kn??cmna ley tukaq domain .my ley ajar tak?...newbie lorr..

Reply To This Comment
avatar
January 25, 2015 at 11:13 PM delete

waalaikumsalam, saya hanya beli domain dan hosting sahaja :)

Reply To This Comment
avatar
January 25, 2015 at 11:13 PM delete

boleh google "Cara tukar domain" untuk tahu lebih lanjut :)

Reply To This Comment
avatar

Sila jaga di setiap perkataan yang anda berikan disini. Ingat-ingat sikit, Setiap perkataan akan disoal di akhirat dan juga Jari serta lidah inilah yang paling tajam menghiris hati. Terima Kasih ❤