Thursday, May 3, 2012

Jom Kita Remove Facebook Timeline !

Publish on : 10:49 PM There is : 2 Comments Labels : , ,
Photobucket
Assalamualaikum andd yeoboseyo guys . hihi tengok tittle tuh ? suka tak suka tak ? haha . btw tadi facebook alja boleh pulak bertukar jadi Timeline , if dia bertukar jadi Ultraman takpe lahh -.- haha . tadi dia jadi Timeline aku rasa nak nagis then search dekad pakcek Google akhirnya Jumpa ! pftt suka aku ! haha . 
aku tahu ramai yang tak suka timeline termasuk aku , haha dah lah rimass nak mampos . menyakitkan mata jee memandangg . haha . kesiann korangg ken ? haha :p . mehh sini kita saling bantu membantu . okey straight to the point korang kalau nak Remove Timeline tuh korang ikot SINI

Hope Korang dapat lha buang timeline yang menyemakk tuh . Kalau dahh jadi Like andd Comment tauu . takut ada yang tak jadi pulakk . btw ramai yang guna INI jadi ;)

ada Ilmu jangan Kedekut nanti Allah tarik baru tahu . Thanks To Izzul Labiqah pasal benda ini :)


Facebook Semak buat hati bersamun KBye :)

2 comments:

  1. wah, nak try la nanti. menyemak betulkan timeline fb nie.. -___-

    ReplyDelete
  2. pandai nye buat blog , cantikkk ! :)

    ReplyDelete

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sila Jaga Percakapan anda . Jika tidak anda boleh didenda tidak melebihi 58 Ribu Ringit atau dipenjarakan atau kedua-duanya !

ANDA SEDANG DIPERHATI . MOHON JAGA TINGKAH LAKU APABILA BERADA DI WWW.CAHAYAPERMATA.MY . TERIMA KASIH .