Jom Kita Remove Facebook Timeline !

May 03, 2012 2 Comments A+ a-

Photobucket
Assalamualaikum andd yeoboseyo guys . hihi tengok tittle tuh ? suka tak suka tak ? haha . btw tadi facebook alja boleh pulak bertukar jadi Timeline , if dia bertukar jadi Ultraman takpe lahh -.- haha . tadi dia jadi Timeline aku rasa nak nagis then search dekad pakcek Google akhirnya Jumpa ! pftt suka aku ! haha . 
aku tahu ramai yang tak suka timeline termasuk aku , haha dah lah rimass nak mampos . menyakitkan mata jee memandangg . haha . kesiann korangg ken ? haha :p . mehh sini kita saling bantu membantu . okey straight to the point korang kalau nak Remove Timeline tuh korang ikot SINI

Hope Korang dapat lha buang timeline yang menyemakk tuh . Kalau dahh jadi Like andd Comment tauu . takut ada yang tak jadi pulakk . btw ramai yang guna INI jadi ;)

ada Ilmu jangan Kedekut nanti Allah tarik baru tahu . Thanks To Izzul Labiqah pasal benda ini :)


Facebook Semak buat hati bersamun KBye :)

2 Comments

Write Comments
^^eKaTiKaH^^
AUTHOR
May 10, 2012 at 2:08 PM delete

wah, nak try la nanti. menyemak betulkan timeline fb nie.. -___-

Reply To This Comment
avatar
aishah rahman
AUTHOR
May 18, 2013 at 5:55 PM delete

pandai nye buat blog , cantikkk ! :)

Reply To This Comment
avatar

Sila jaga di setiap perkataan yang anda berikan disini. Ingat-ingat sikit, Setiap perkataan akan disoal di akhirat dan juga Jari serta lidah inilah yang paling tajam menghiris hati. Terima Kasih ❤