Wednesday, May 2, 2012

pehhh Burung Biru yang ini Comel ♥

Publish on : 6:26 PM There is : 0 Comments Labels : ,
Photobucket
Assalamualaikum andd yeoboseyo . Fuhh kite dah lama tak online , tak update blog . kita rindu blog  nhh lha . Pfftt -.- haha just nak wish nhh .

Bye april i happy you go because april month always burden of me and always make me sadly . So Hey may and hey Exam . please be good to me and i will love you and to memories please go far away :)
##sorry for my broken english
Bye April Hi may andd Hi Exam .
err Hi Exam ? haha macam nak Goodbye Exam jerr lha . boleh tak boleh tak ? haha . Asal May je Exam bila Exam jerr tiap-2 bulan . hihi Kita exam Next weeks andd bila nak dekad Exam jerr mesti syaitan banyak hasut . nhh benci nh . haha syaitan selalu mengoda anak-2 adam tak kira bila , bagaimana , dimana dan siapa . So kita sebagai Manusia perlu lha beristighfar banyak-2 :)

Korang , act aku dah lupa macam mana nak guna Blog . hihi 5months tak pernah update andd 5months tak pegang netbook . haha korangg , ajarr kita please ajarr balekk . pfftt haha :p

Btw ken korang , Kita sekarang sedang Berburung Biru . Terbang !! haha Jom main tweeton nak ? Come Follow me . I wiil Follow you back . Kita tengah menComelkan diri nak terbang . haha :) 

                                                     

Okey nak texton dengan Kepeng . Byee 

No comments:

Post a Comment

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sila Jaga Percakapan anda . Jika tidak anda boleh didenda tidak melebihi 58 Ribu Ringit atau dipenjarakan atau kedua-duanya !

ANDA SEDANG DIPERHATI . MOHON JAGA TINGKAH LAKU APABILA BERADA DI WWW.CAHAYAPERMATA.MY . TERIMA KASIH .