Thursday, May 3, 2012

Score A For History ? Enter Here ! :)

Publish on : 4:27 PM There is : 0 Comments Labels : ,
Photobucket
Assalamualaikum andd yeoboseyo . Hari nh saye tak pegi Class Nadi Bi . Compem-2 teacher get angrybirds tomorrow . mukehkehek . okey ciri-2 pelajar A's memang cm nh -.- haha okey habaikan please . alja on dekad sekolah jadi tetiba datang pulakk idea nak update benda alahh nh . haha . 

Masing-2 atau Kita semua sebagai pelajar mesti nakk Score A's setiap matapelajaran yang kita ambil . am i right ? . okey minggu lepas around thursday cikgu sejarah alja ada jemput seorang cikgu nh untuk kita orangg ulangkaji sejarah . hmm bukan ulangkaji tapi bagi kita org diberi motivasi . macam tuhh lha . hmm .

Nama cikgu yang datang dkd sekolah alja hari tuh nama dia .. haa nama dia alja tak ingat . hihi , btw cikgu tuh kita panggil dia Cikgu CEMERLANG Sejarah . andd belajar dengan cikgu nhh paham andd best tp dia bukan ajar dia mengajar mcm mana nak bagi paham sejarah . sebab tuh best . haha 

Untuk PMR or SPM yang nak exam tahun nhh lawati lha blog cikgu adies dekad SINI . mana tahu Sejarah korang boleh up dari D ke C . C ke B andd B ke A . yang A tuh kekalkan lagi lahhh A nya yee . Dimana ada usaha disitu lah Kejayaannya . 

Kalau aku bebel panjang lebar ponn bukan kau nak baca ayat aku . haha . Jangan Lupa tauu Tekan Blog Cikgu Dekadd SINI


Semua orang masih dinamakan 'murid' walaupun ianya ulama yg besar and tak kira umur dia berapa TUA sekalipun kerana ilmu Allah tidak akan habis dipelajarinya . sebab tuh Pepatah ada cakap bahawa Tuntutlah Ilmu Hingga ke Negeri China .
siapa yg ada penyakit tak boleh tidur malam boleh lahh baca buku sejarah , nanti tak sampai 10minit dah BERDENGKUR ! haha :)

Berjalan-2 ditepi paya , belum Exam kau dah nak Raya . KBye 


No comments:

Post a Comment

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sila Jaga Percakapan anda . Jika tidak anda boleh didenda tidak melebihi 58 Ribu Ringit atau dipenjarakan atau kedua-duanya !

ANDA SEDANG DIPERHATI . MOHON JAGA TINGKAH LAKU APABILA BERADA DI WWW.CAHAYAPERMATA.MY . TERIMA KASIH .