Tuesday, December 25, 2012

Photo Contest : Be Yourself ! by Hanna Nabiella

Publish on : 7:58 PM There is : 6 Comments Labels :
Photobucket
Assalamualaikum andd yeoboseyo . yeahh post lagi . haha oleh kerana kebosanan yang tahap taktahu entah keberapa , jadi hari ini apa yang sahabat-2 blogger suruh alja join , alja join je lah . hahaha . so Kali ini nak post tentang Photo Contest : Be Yourself ! by Hanna Nabiella
Syarat-Syarat [Syarat lain sila ke blog Hanna]
  • Follow Blog Hanna
  • Buat Entry tajuk "Photo Contest : Be Yourself ! by Hanna Nabiella"
  • Letak banner dan Linkkan ke blog hanna
  • Letak 1 or 2 gambar anda yang comel [Edit or Tak]
  • Letak kata-2 yang membangkitkan semangat 
  • Due :  25/12/2012 11.59 p.m  
Hadiah
  • pertama > Rm10 top up + Review blog + Promote Blog + Bloglist kekal
  • kedua > Rm5 top up + Review blog + Promote Blog + Bloglist kekal
  • ketiga > Rm3 top up (kalau ada) + Review blog + Promote Blog + Bloglist kekal
  • 4. Top Refferel (2 pemenang) > Rm5 top up + Review blog 
  • 5. 7Pemenang Bertuah (random) > Full Blog Review + Bloglist (6bulan)
  • 6. Semua peserta akan di Review ! ^_^ horeyy~ 
Cara Pemilihan Pemenang 
  • Gambar or words yang menarik kreatif / comel / cool / smart / sopan terbaik !
  • Hanna & Para juri suka ! haha
  • Mematuhi syarat-syarat yang ditetapkan.

"Perempuan melamar lelaki amalan terpuji tetapi bukan daku tidak sudi melamarmu . Cuma Malu Ku lebih besar daripada Kesudian Ku"
Zaman Persekolahan yang tidak akan berulang Kembali . aku pasti merindui sekolah merindui cikgu yang banyak membimbingKu . merindui Sahabat-2 Ku . Manfaatlah selagi bergelar Budak Sekolah . Kerana Zaman persekolahan tidak sama dengan Zaman dewasa mu yang penuh dengan cabaran .
"Tidak dilarang kau bersuka . Asal tahu kan batasnya . Jangan sampai adik terlupa . Harapan dan cita-cita . Ibu dan ayah . Menaruh harapan . Agar kau berjaya . Di hari kemudian . Adik masih bersekolah . Awas segala dugaan . Adik kan ambil ambil periksa . Agar senang masa depan" - Petikan Lagu Sudirman

okey siap . dengar lagu petikan dari sudirman tuh , menangis pun ada . haha cengeng . Apa pun Jom Join jom . Hadiah pun nampak menarik . cepat sebelum 11.59malam ini . Wish me Luck . ayat kita panjang jerr . boleh ke wahai Cik Hanna ? hikhik ;) andd Korang Jangan Lupa Join tau . Assalamualaikum Bye ! :)

6 comments:

  1. nice dear~ huhu,
    terime kseh ye sudi join..jom la blogwalking dgn peserta2 lain ^^
    http://www.farhanabiella.my/2012/12/senarai-peserta-photo-contest-be.html

    ReplyDelete
  2. hai, dr segmen yg sama jugak, lawa gambar yg pertama tu, hewhee

    ReplyDelete
  3. thanks singgah....follow sini balek dear :) good luck!

    ReplyDelete
  4. Reply kunjungan alja dari segmen yg same.Thanks n done following u.Gud luck. :D

    ReplyDelete
  5. singgah sini dan follow.. :)

    *comelnya dia.. ^_^

    ReplyDelete

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sila Jaga Percakapan anda . Jika tidak anda boleh didenda tidak melebihi 58 Ribu Ringit atau dipenjarakan atau kedua-duanya !

ANDA SEDANG DIPERHATI . MOHON JAGA TINGKAH LAKU APABILA BERADA DI WWW.CAHAYAPERMATA.MY . TERIMA KASIH .