Segmen : Free Doodle To Me !

December 23, 2012 4 Comments A+ a-

Photobucket
winter - inspiring picture on Favim.com
Assalamualaikum andd yeoboseyo . tengah scroll TL Facebook tetiba apit ada post pasal segmen . yeah nak join . dah lama tak join segmen pr whatsoever lah kan . rindu pulak haha tapi tinggal 10 orang je lagi . hope dapat . hekhek 
\
okey apit mintak nickname . hmm nickname aljawahir kamashah or Nur Alja jerr andd warna Pink . okey done . nak Join ? and nak tengok cara-2nya ? tekan je banner atas tuh . okey Assalamualaikum byebye ! :)

4 Comments

Write Comments
Nurfara Hani
AUTHOR
December 23, 2012 at 11:06 AM delete

Salam. blogwalking sini dari segmen yang sama:)

http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/12/segmen-free-doodle-to-me.html

Nak jemput join BLOGLIST saya:)
http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/12/pencarian-bloglist-januari-2013.html

Reply To This Comment
avatar
Faqihah Husni
AUTHOR
December 23, 2012 at 11:16 PM delete

Singgah dari segmen yang sama :-)

Jemput tengok entry segmen ni dan lawat blog cekodok saya ni T_T

http://www.faqihahhusni.com/2012/12/segmen-free-doodle-to-me.html

Reply To This Comment
avatar
December 24, 2012 at 11:17 PM delete

hi..nice blog
done follow here
http://akelkiwanaekan.blogspot.com/2012/12/free-doodle-to-me.html

Reply To This Comment
avatar
Hafizzi Aziz
AUTHOR
December 29, 2012 at 11:04 PM delete

doodle

http://4.bp.blogspot.com/-NW5eRqB5jug/UN8Gdn6ESyI/AAAAAAAARkg/ikvYfX2VdbM/s1600/Nur+Alja+.png

Reply To This Comment
avatar

Sila jaga di setiap perkataan yang anda berikan disini. Ingat-ingat sikit, Setiap perkataan akan disoal di akhirat dan juga Jari serta lidah inilah yang paling tajam menghiris hati. Terima Kasih ❤