Sunday, December 23, 2012

Segmen : Free Doodle To Me !

Publish on : 12:01 AM There is : 4 Comments Labels :
Photobucket
winter - inspiring picture on Favim.com
Assalamualaikum andd yeoboseyo . tengah scroll TL Facebook tetiba apit ada post pasal segmen . yeah nak join . dah lama tak join segmen pr whatsoever lah kan . rindu pulak haha tapi tinggal 10 orang je lagi . hope dapat . hekhek 
\
okey apit mintak nickname . hmm nickname aljawahir kamashah or Nur Alja jerr andd warna Pink . okey done . nak Join ? and nak tengok cara-2nya ? tekan je banner atas tuh . okey Assalamualaikum byebye ! :)

4 comments:

  1. Salam. blogwalking sini dari segmen yang sama:)

    http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/12/segmen-free-doodle-to-me.html

    Nak jemput join BLOGLIST saya:)
    http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/12/pencarian-bloglist-januari-2013.html

    ReplyDelete
  2. Singgah dari segmen yang sama :-)

    Jemput tengok entry segmen ni dan lawat blog cekodok saya ni T_T

    http://www.faqihahhusni.com/2012/12/segmen-free-doodle-to-me.html

    ReplyDelete
  3. hi..nice blog
    done follow here
    http://akelkiwanaekan.blogspot.com/2012/12/free-doodle-to-me.html

    ReplyDelete
  4. doodle

    http://4.bp.blogspot.com/-NW5eRqB5jug/UN8Gdn6ESyI/AAAAAAAARkg/ikvYfX2VdbM/s1600/Nur+Alja+.png

    ReplyDelete

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sila Jaga Percakapan anda . Jika tidak anda boleh didenda tidak melebihi 58 Ribu Ringit atau dipenjarakan atau kedua-duanya !

ANDA SEDANG DIPERHATI . MOHON JAGA TINGKAH LAKU APABILA BERADA DI WWW.CAHAYAPERMATA.MY . TERIMA KASIH .