Thursday, May 17, 2012

Cara auto Like Status Facebook // Google Chrome andd Mozilla

Publish on : 9:39 PM There is : 19 Comments Labels : ,
Photobucket
Assalamualaikum andd yeoboseyo . okey hari ini alja nak ajar acano nak buat auto like dekad facebook . sekarang ken trend budak-2 mainn auto like . Kerja mereka asyik Boom Wall org jerr . haha . ada yang guna autolike nh kepada cara yg salah . tapi benda nhh ikutt kemahuan diri sendiri . sekarangg nhh ramai budak-2 nak kejarr andd main lari-2 dengan Tittle HOT tuhh , so siapa nak Tittle Raja COMEL okey lets set goo . haha mehh nak ajarr cara nak jadi Hot Sentap kerr Hot Setap ? haha :p  



Untuk Google Chrome

1. Klik Tampermonkey andd Install .
2. Bila dah selesai Install , pasang pulakk script facebook auto like 
3. Refresh atau on new tab Facebook .
4. nanti bila dah on dekad tepi belah Kiri ada macam nhh .
Like or Unlike all status , Like or Unlike all comments , andd macam-2 lagi lahh . so pandai-2 pilih okey ?
Untuk Mozilla Firefox

1. Klik Greasemonkey andd Download
2. Bila dah siap Download restart Mozilla Firefox korang or Refresh
4. Dah siap Install ? Restart balikk Mozilla Firefox tuh or refresh
5. dah masuk Facebook nanti ada keluarr ayatt macam 
Like or Unlike all status , Like or Unlike all comments , andd macam-2 lagi lahh . so pandai-2 pilih okey ?
dah siapp ? boleh lha anda ber-bangga dengan autolike anda itu . 

 tweettt tweet . Before itu !
1. Jangan selalu Guna nanti kena BLOCK ! ##Padanmuka
2. Nanti kawan-2 bengang dan rasa terancam mengancam deboom
3. Jangan terlalu bangga nanti kawan rasa menyampah 
4. Dah guna jangan merendah-2 ken diri org lain , ajak sekali dorang buat . haha 
5. Kalau rajin Follow Kalau tak siap !
6. tak reti guna diam dan remove . haha
7. kau nak tampar aku ? pon boleh . Kalau sampai :)


Lepas nhh tak payah lha korangg dokk balas boom kawan korangg dengann satu-2 like . Fuhh ponadd tangan boleh koreammm . haha . bila dah boom wall orgg , Lepas tuh korang Update lha status nanti compem ramai org Like dah bolehh sampai BERIBU BERIBAN . ouhh aku ARTIS ! haha Sentap ? boleh jadi Hot setapp dahhh :p 

Macam biasa Suka LIKE dah cuba Comment :)

## Saya tak reti guna sebab buat tension dan boleh mati kalau guna . haha 

**** UPDATE ****

BENDA INI DAH TAK DAPAT DI GUNAKAN LAGI . TERIMA KASIH .

Tuesday, May 15, 2012

Minta TOLONG wahai Sahabat Islam :)

Publish on : 6:43 PM There is : 1 Comments Labels : ,
Photobucket
Assalamualaikum andd yeoboseyo . baca jerr okey . Thanks :)

Solidarity with Palestinian Prisoners on Hunger Strike


klik SHARE di wall anda tanda anda sokong..


Minta TOLONG semua sahabat
Menukar gambar profil anda


Tahanan Palestin yang berada di Mogok Lapar memerlukan Bantuan anda,
Sila Kongsi Status ini dengan kawan anda untuk menyebarkan KESEDARAN tentang Mogok lapar yang terbesar dalam sejarah ..

Bilal Thiab ... 76 Hari
Thaer Halahleh ... 76 Hari
Hassan Safadi ... 70 hari
Omar Abu Shallal ... 68 Hari
Mohammedd Al-Taj ... 60 hari
Mahmoud Sarsak ... 54 Hari
Faris Al-Natur ... 47 hari
Jafar Ezz Al-Din ... 53 Hari
Abdallah Al-Barghouthi 32 Hari
lebih daripada 2000 Banduan .... 27 hari

Berkongsi dan jangan biarkan Media Barat mengebumikan kes mereka, semua mereka meminta HAK ASASI mereka sebagai tawanan perang, hak Lawatan, Hak pendidikan dan hak-hak lain yang diisytiharkan oleh undang-undang antarabangsa.

*mereka terseksa setiap saat, dan boleh mati bila-bila masa sahaja, ada yang telah turun 30 kg, bleeding di beberapa bahagian di tubuh, dan gigi pun luruh,,, sama-sama kita banyakkan taubat & berdoa untuk ikhwah kita di sana,tolong sebarkan ke semua group yg ada, ini antara usaha kecil yg boleh kita buat , Perang Media !



If nak letak gambarr korangg just pilih dekad sini je tauu :)

Sumber : Facebook 


Thursday, May 3, 2012

Jom Kita Remove Facebook Timeline !

Publish on : 10:49 PM There is : 2 Comments Labels : , ,
Photobucket
Assalamualaikum andd yeoboseyo guys . hihi tengok tittle tuh ? suka tak suka tak ? haha . btw tadi facebook alja boleh pulak bertukar jadi Timeline , if dia bertukar jadi Ultraman takpe lahh -.- haha . tadi dia jadi Timeline aku rasa nak nagis then search dekad pakcek Google akhirnya Jumpa ! pftt suka aku ! haha . 
aku tahu ramai yang tak suka timeline termasuk aku , haha dah lah rimass nak mampos . menyakitkan mata jee memandangg . haha . kesiann korangg ken ? haha :p . mehh sini kita saling bantu membantu . okey straight to the point korang kalau nak Remove Timeline tuh korang ikot SINI

Hope Korang dapat lha buang timeline yang menyemakk tuh . Kalau dahh jadi Like andd Comment tauu . takut ada yang tak jadi pulakk . btw ramai yang guna INI jadi ;)

ada Ilmu jangan Kedekut nanti Allah tarik baru tahu . Thanks To Izzul Labiqah pasal benda ini :)


Facebook Semak buat hati bersamun KBye :)

allah lebih menyayangi dia dari kita :)

Publish on : 9:02 PM There is : 1 Comments Labels : ,
Photobucket
Assalamualaikum . Allah lebih menyayangi dia dari kita . mesti Kita semua dah tahu tentang kepemergian arwah iaitu Bob Kuman atau nama sebenarnya ialah Husni Mohd Rawi . Bulan lepas Satu Malaysia gempa gempurkan tentang kematian beliau bahawa beliau telah meninggal dunia tetapi Bob Kuman dan isterinya sendiri menafikan tentang kenyataan itu . 

Satu Malaysia ingat bahawa beliau telah meninggal dunia dan mereka pun sedekahkan Al-Fatihah . Tetapi Bob Kuman rupanya masih hidup . hmm betul lha ken bahawa 40orang yang bercakap dan berdoa pasti akan benda itu terjadi betul-2 . hmm betul lha pepatah mengatakan jadi Disebabkan nila setitikrosak susu sebelanga so after this SILA SIASAT Betul-2 baru lah bercakap . 

Btw Hari ini telah betul-2 disahkan bahawa Bob Kuman atau Husni Mohd Rawi telah kembali ke rahmatullah pada 4.38petang tadi dan telah disahkan oleh Mazidul Akmal Sidik
Sedekahkan Al-Fatihah kepada arwah . Moga arwah ditempatkan bersama-sama dikalangan orang yang beriman . insyallah amin ~~ 

Bercakap sebelum berfikir . Kbye

Score A For History ? Enter Here ! :)

Publish on : 4:27 PM There is : 0 Comments Labels : ,
Photobucket
Assalamualaikum andd yeoboseyo . Hari nh saye tak pegi Class Nadi Bi . Compem-2 teacher get angrybirds tomorrow . mukehkehek . okey ciri-2 pelajar A's memang cm nh -.- haha okey habaikan please . alja on dekad sekolah jadi tetiba datang pulakk idea nak update benda alahh nh . haha . 

Masing-2 atau Kita semua sebagai pelajar mesti nakk Score A's setiap matapelajaran yang kita ambil . am i right ? . okey minggu lepas around thursday cikgu sejarah alja ada jemput seorang cikgu nh untuk kita orangg ulangkaji sejarah . hmm bukan ulangkaji tapi bagi kita org diberi motivasi . macam tuhh lha . hmm .

Nama cikgu yang datang dkd sekolah alja hari tuh nama dia .. haa nama dia alja tak ingat . hihi , btw cikgu tuh kita panggil dia Cikgu CEMERLANG Sejarah . andd belajar dengan cikgu nhh paham andd best tp dia bukan ajar dia mengajar mcm mana nak bagi paham sejarah . sebab tuh best . haha 

Untuk PMR or SPM yang nak exam tahun nhh lawati lha blog cikgu adies dekad SINI . mana tahu Sejarah korang boleh up dari D ke C . C ke B andd B ke A . yang A tuh kekalkan lagi lahhh A nya yee . Dimana ada usaha disitu lah Kejayaannya . 

Kalau aku bebel panjang lebar ponn bukan kau nak baca ayat aku . haha . Jangan Lupa tauu Tekan Blog Cikgu Dekadd SINI


Semua orang masih dinamakan 'murid' walaupun ianya ulama yg besar and tak kira umur dia berapa TUA sekalipun kerana ilmu Allah tidak akan habis dipelajarinya . sebab tuh Pepatah ada cakap bahawa Tuntutlah Ilmu Hingga ke Negeri China .
siapa yg ada penyakit tak boleh tidur malam boleh lahh baca buku sejarah , nanti tak sampai 10minit dah BERDENGKUR ! haha :)

Berjalan-2 ditepi paya , belum Exam kau dah nak Raya . KBye 


Wednesday, May 2, 2012

pehhh Burung Biru yang ini Comel ♥

Publish on : 6:26 PM There is : 0 Comments Labels : ,
Photobucket
Assalamualaikum andd yeoboseyo . Fuhh kite dah lama tak online , tak update blog . kita rindu blog  nhh lha . Pfftt -.- haha just nak wish nhh .

Bye april i happy you go because april month always burden of me and always make me sadly . So Hey may and hey Exam . please be good to me and i will love you and to memories please go far away :)
##sorry for my broken english
Bye April Hi may andd Hi Exam .
err Hi Exam ? haha macam nak Goodbye Exam jerr lha . boleh tak boleh tak ? haha . Asal May je Exam bila Exam jerr tiap-2 bulan . hihi Kita exam Next weeks andd bila nak dekad Exam jerr mesti syaitan banyak hasut . nhh benci nh . haha syaitan selalu mengoda anak-2 adam tak kira bila , bagaimana , dimana dan siapa . So kita sebagai Manusia perlu lha beristighfar banyak-2 :)

Korang , act aku dah lupa macam mana nak guna Blog . hihi 5months tak pernah update andd 5months tak pegang netbook . haha korangg , ajarr kita please ajarr balekk . pfftt haha :p

Btw ken korang , Kita sekarang sedang Berburung Biru . Terbang !! haha Jom main tweeton nak ? Come Follow me . I wiil Follow you back . Kita tengah menComelkan diri nak terbang . haha :) 

                                                     

Okey nak texton dengan Kepeng . Byee