Monday, January 14, 2013

New Blog - BlogSkin

Publish on : 10:16 PM There is : 1 Comments Labels :
Assalamualaikum and yeoboseyo . yeah semalam alja edit blog 'Tutorbies' alja ke blogskin .. Fuhh .. puas hati lah jugak .. haha adalah dalam 4-5Jam nak editnya .. penat memang penat .. sebab Blogskin nh kena main coding .. so berpinar jugak lah mata and kepala nak kena focus .. haha ayat tak boleh belah .. 

Dulu Blog 'Tutorbies' alja , alja guna washed Denim jer . so nak try lah ke blogskin . haha .. So apa Pendapat Korang ? please .......


Comel tak ? biasa jer kan .. hehe .. Blog nh , alja guna untuk buat tutorial or Freebies .. Kalau nak request .. request lah dekat Ask.Fm or Chatbox dekat blog situ .. Jom Blogwalking di Blogskin alja .. tekan SINI .. 
Apa pendapat Korang ? 
Nak ambik tempahan untuk blogskin tapi masih ragu-2 .. haha sad . Hope Korang dapat bagi Pendapat . Sila beri Pendapat yang membina . Thankyou ! Assalamualaikum :)


1 comment:

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sila Jaga Percakapan anda . Jika tidak anda boleh didenda tidak melebihi 58 Ribu Ringit atau dipenjarakan atau kedua-duanya !

ANDA SEDANG DIPERHATI . MOHON JAGA TINGKAH LAKU APABILA BERADA DI WWW.CAHAYAPERMATA.MY . TERIMA KASIH .