New Blog - BlogSkin

January 14, 2013 1 Comments A+ a-

Assalamualaikum and yeoboseyo . yeah semalam alja edit blog 'Tutorbies' alja ke blogskin .. Fuhh .. puas hati lah jugak .. haha adalah dalam 4-5Jam nak editnya .. penat memang penat .. sebab Blogskin nh kena main coding .. so berpinar jugak lah mata and kepala nak kena focus .. haha ayat tak boleh belah .. 

Dulu Blog 'Tutorbies' alja , alja guna washed Denim jer . so nak try lah ke blogskin . haha .. So apa Pendapat Korang ? please .......


Comel tak ? biasa jer kan .. hehe .. Blog nh , alja guna untuk buat tutorial or Freebies .. Kalau nak request .. request lah dekat Ask.Fm or Chatbox dekat blog situ .. Jom Blogwalking di Blogskin alja .. tekan SINI .. 
Apa pendapat Korang ? 
Nak ambik tempahan untuk blogskin tapi masih ragu-2 .. haha sad . Hope Korang dapat bagi Pendapat . Sila beri Pendapat yang membina . Thankyou ! Assalamualaikum :)


1 Comments:

Write Comments
zaza nizam
AUTHOR
January 15, 2013 at 11:38 AM delete

nice! memang susah kan guna blogskin ngeeee...

Reply To This Comment
avatar

Sila jaga di setiap perkataan yang anda berikan disini. Ingat-ingat sikit, Setiap perkataan akan disoal di akhirat dan juga Jari serta lidah inilah yang paling tajam menghiris hati. Terima Kasih ❤