Segmen : Tambah Follower sambil berkenal-kenalan.

January 22, 2013 9 Comments A+ a-

Assalamualaikum andd yeoboseyo .. yeah , agak lama tak update blog .. hahaha .. tadi jalan-2 lah dekat Reading List Following dekat Dashboard . then ternampak kak Niera update pasal Segmen nh , macam best . sebab dapat berkenalan dengan blogger-2 di Malaysia . eceh ayat hipelempang betul . So siapa rasa nak berkenalan-2 dengan Blogger-2 and nak Join , Click Banner tuh Okey ! .


Cara nak Join ? Senang sangat boleh bah kalau kau . hahaha
  • Buat Entry tentang Segmen nh and letak banner 
  • Done Follow Blog Angah
  • Done Like Fanpage Angah
  • Listkan Followers
  • Wajib untuk Blogwalking dan follow Blogger lain . Senarai Peserta
Mempunyai Followers Seramai 1083 . Thankyou :)
Ha apa ? Senang ? memey lah . Listen Listen Listen !! hihi . okey Segmen nh bukan sahaja dapat meningkatkan followers TAPI TAPI dapat beramah Mesra dengan Blogger-2 . Bestnya Bestnya !! haha Join ? Tekan SINI 


9 Comments

Write Comments
January 22, 2013 at 2:07 PM delete

thanks join..jangan lupa blogwalking peserta2 lain..kalau boleh promote la jgak..segmen ni..

Reply To This Comment
avatar
shamira
AUTHOR
January 22, 2013 at 5:54 PM delete

Done follow :) join sgment yg sma

http://iloveyoumamat.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-sambil-berkenal.html

Reply To This Comment
avatar
Cik Zara
AUTHOR
January 22, 2013 at 8:47 PM delete

http://blueyarns.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-sambil-berkenal.html

singgah n follow

Reply To This Comment
avatar
Ct Noraishah
AUTHOR
January 23, 2013 at 4:20 PM delete

hai, salam perkenalan

http://sna-aai.blogspot.com/2013/01/tambah-follower-sambil-berkenal-kenalan.html#.UP-Yynp0hr8

Reply To This Comment
avatar
nurul farhana
AUTHOR
January 23, 2013 at 7:42 PM delete

datang dari segmen yang sama . done follow you . jemput singgah dan follow blog saya --- > http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-sambil-berkenal.html

salam perkenalan =)

Reply To This Comment
avatar
Pecinta Sukan
AUTHOR
January 23, 2013 at 11:14 PM delete

hye..salam perkenalan daripada BudakPj...dah follow blog nie..

http://udienbudakpj-ipik.blogspot.com/

Jemput ler datang jenguk2 blog saya plak..kalau rajin jemput follow yee ^_^

Reply To This Comment
avatar
Syhera Rosdan
AUTHOR
January 23, 2013 at 11:18 PM delete

Hai . Salam perkenalan dan datang dari segmen yang sama :) Jemput singgah dan follow blog saya http://kisahsipenaip.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-sambil-berkenal.html

Reply To This Comment
avatar
January 25, 2013 at 9:04 PM delete

dah follow. http://balqisppgz.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-followers-sambil-berkenal.html

Reply To This Comment
avatar
Mohd Fauzrin
AUTHOR
February 2, 2013 at 1:10 AM delete

Dari segmen http://mohdfauzrin.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-sambil-berkenal_203.html
Will u follow me back... :)

Reply To This Comment
avatar

Sila jaga di setiap perkataan yang anda berikan disini. Ingat-ingat sikit, Setiap perkataan akan disoal di akhirat dan juga Jari serta lidah inilah yang paling tajam menghiris hati. Terima Kasih ❤