Tuesday, January 22, 2013

Segmen : Tambah Follower sambil berkenal-kenalan.

Publish on : 1:43 PM There is : 9 Comments Labels :
Assalamualaikum andd yeoboseyo .. yeah , agak lama tak update blog .. hahaha .. tadi jalan-2 lah dekat Reading List Following dekat Dashboard . then ternampak kak Niera update pasal Segmen nh , macam best . sebab dapat berkenalan dengan blogger-2 di Malaysia . eceh ayat hipelempang betul . So siapa rasa nak berkenalan-2 dengan Blogger-2 and nak Join , Click Banner tuh Okey ! .


Cara nak Join ? Senang sangat boleh bah kalau kau . hahaha
  • Buat Entry tentang Segmen nh and letak banner 
  • Done Follow Blog Angah
  • Done Like Fanpage Angah
  • Listkan Followers
  • Wajib untuk Blogwalking dan follow Blogger lain . Senarai Peserta
Mempunyai Followers Seramai 1083 . Thankyou :)
Ha apa ? Senang ? memey lah . Listen Listen Listen !! hihi . okey Segmen nh bukan sahaja dapat meningkatkan followers TAPI TAPI dapat beramah Mesra dengan Blogger-2 . Bestnya Bestnya !! haha Join ? Tekan SINI 


9 comments:

  1. thanks join..jangan lupa blogwalking peserta2 lain..kalau boleh promote la jgak..segmen ni..

    ReplyDelete
  2. Done follow :) join sgment yg sma

    http://iloveyoumamat.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-sambil-berkenal.html

    ReplyDelete
  3. http://blueyarns.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-sambil-berkenal.html

    singgah n follow

    ReplyDelete
  4. hai, salam perkenalan

    http://sna-aai.blogspot.com/2013/01/tambah-follower-sambil-berkenal-kenalan.html#.UP-Yynp0hr8

    ReplyDelete
  5. datang dari segmen yang sama . done follow you . jemput singgah dan follow blog saya --- > http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-sambil-berkenal.html

    salam perkenalan =)

    ReplyDelete
  6. hye..salam perkenalan daripada BudakPj...dah follow blog nie..

    http://udienbudakpj-ipik.blogspot.com/

    Jemput ler datang jenguk2 blog saya plak..kalau rajin jemput follow yee ^_^

    ReplyDelete
  7. Hai . Salam perkenalan dan datang dari segmen yang sama :) Jemput singgah dan follow blog saya http://kisahsipenaip.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-sambil-berkenal.html

    ReplyDelete
  8. dah follow. http://balqisppgz.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-followers-sambil-berkenal.html

    ReplyDelete
  9. Dari segmen http://mohdfauzrin.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-sambil-berkenal_203.html
    Will u follow me back... :)

    ReplyDelete

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sila Jaga Percakapan anda . Jika tidak anda boleh didenda tidak melebihi 58 Ribu Ringit atau dipenjarakan atau kedua-duanya !

ANDA SEDANG DIPERHATI . MOHON JAGA TINGKAH LAKU APABILA BERADA DI WWW.CAHAYAPERMATA.MY . TERIMA KASIH .