Wednesday, January 2, 2013

Segmen : Terjah Tahun Baru AisyahHumaira'

Publish on : 11:10 PM There is : 41 Comments Labels :
Photobucket
Assalamualaikum andd Yeoboseyo .. yeah hari nh alja nak Join Segmen Kak Aisyah Humaira' .. Senang Jerr Syarat-Syaratnya . Tak payah buat Entry apa apa . so tak payah pening nak create apa-2 Kan ? .. Jom Jom cepat Join ! :)

Tekan Banner Kalau rasa nak JOIN
Syarat-Syarat
  • Done Follow Blog Aisyah Humaira' 
  • Done Like Page Aisyah Humaira'
  • Buat Entry Tajuk :- Segmen : Terjah Tahun Baru AisyahHumaira'
  • LetakKan Link Penyertaan di Comment SINI
  • Terjah Semua Peserta 
  • Due : 30/12/2012 sehingga 30/1/2013
Hadiah 
  • Topup RM30 [Top Referral]
  • Review Blog + Bloglist Setahun [Penerjah Paling Banyak]
  • Bloglist Setahun [Peserta Bertuah]
  • Hadiah Misteri [Peserta Awal | Tengah | Akhir]
  • [Hadiah Akan Bertambah Jika Lebih 200 Peserta]
Ha SenangKan ? Jadi apa lagi tunggu ? Jom Join Cepat . Jangan lepaskan peluang .. Assalamualaikum :)

41 comments:

  1. sis dhira datang balas kunjungan dari segmen yg sama jugak.. ur blog is so sweeet....

    ReplyDelete
  2. join segmen yang sama juga, jom terjah sini pula =)

    http://jarikudiy.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumairah.html

    ReplyDelete
  3. assalam... sini dri segmen kak niera... cantik blog.. pink ! selamat menulis ^^


    http://nurmaira95.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  4. singgah sini & done follow..
    salam kenal

    ReplyDelete
  5. visit back...^_^ sy pun peminat lee dong wook jugak..hehehe

    ReplyDelete
  6. gud luck ea..smoga berjaya :) dr segmen yg sama :)

    ReplyDelete
  7. singgah dari segmnet yang sama

    http://www.amercorner.com/2012/12/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    done follow :D

    ReplyDelete
  8. salam.. hye.. nice blog.. comel sgt2 wrna pink...=)

    ReplyDelete
  9. singgah n follow dari segmen yang same :)

    http://irapunyela.blogspot.com/2012/12/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  10. Assalam terjah sini http://dairihatiyana.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  11. @shadhira Thanks sis dhira . aww Thankyou . your blog too !! :)

    ReplyDelete
  12. Assalamu’alaikum, salam ukhuwwah =)

    Singgah sini dari segmen blog yang sama

    http://mawaddahrahmat.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  13. dari segmen yang sama . saya dah follow awak . harap awak follow blog saya ye :)

    http://www.cikfie.com/2012/12/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  14. haii .. assalamualaikum .. hehe .. wieya dari segmen sama . gud luck

    http://dhiaadawiyah.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyah-humaira.html

    ReplyDelete
  15. ASSALAMMUALAIKUM , Cikwieda dari segmen yg sama jemput singgah sini
    -->
    http://dearbudakjahat.blogspot.com/2013/01/terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  16. SEGMEN TAMAT !KEPUTUSAN AKAN DIUMUMKAN HARI ISNIN , 28/1/13 KERANA MEMBERI PELUANG KEPADA SEMUA PESERTA UNTUK TERJAH BLOGGER LAIN PADA HARI SABTU DAN AHAD. PENERJAH TERBANYAK AKAN MENDAPAT HADIAH . RUJUK SEGMEN INI UNTUK TAHU MENGENAI HADIAH :)

    terima kasih kerana join :)

    pastikah anda terjah semua peserta dan kemungkinan besar anda akan mendapat salah satu hadiah !!! :D

    http://www.aisyahhumaira.com/2013/01/terjah-blogger-awesome-di-tahun-baru.html

    ReplyDelete
  17. Hai! salam perkenalan. dtg dr segmen sama, jom g blog kita meh. =)

    ReplyDelete
  18. salam...
    singgah dari segmen yang sama...
    http://miszalyabatrisya.blogspot.com/2012/12/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  19. Hi, saya datang dari segmen yang sama. Happy blogging awak ^^V

    http://dearsuperduperstar.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  20. najihah datang dr segmen y same + follow sinie :)


    http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  21. Assalamualaikum. Terjah dari segmen yang sama :) Harap singgah balik ya.
    http://xsweetnothings.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  22. dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy , http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyah-humaira.html

    ReplyDelete
  23. assalamualaikum,

    done follow #1096

    datang dari segmen y sama dan menerjah awa :)

    http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2012/12/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  24. hi . BW here.
    http://www.kisahemasputih.com/2012/12/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  25. leha datang mnerjah... done follow..

    ReplyDelete
  26. As salam..bw n visit u back dear..alredy follow u...btw good luck eyh! :)

    ReplyDelete
  27. singgah dan follow :)

    http://www.mimiesya.my/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  28. singgah balas kunjungan :)
    happy blogging dear~

    ReplyDelete
  29. balas kunjungan..done follow sini

    ReplyDelete

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sila Jaga Percakapan anda . Jika tidak anda boleh didenda tidak melebihi 58 Ribu Ringit atau dipenjarakan atau kedua-duanya !

ANDA SEDANG DIPERHATI . MOHON JAGA TINGKAH LAKU APABILA BERADA DI WWW.CAHAYAPERMATA.MY . TERIMA KASIH .