Short Segmen Huda dan Niera

January 27, 2013 2 Comments A+ a-

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم . Assalamualaikum andd yeoboseyo .. Yeah hari nh nak Join Segmen lagi .. ada beberapa minit lagi jer nak tamat segmen nh .. rugi klaau tak join . Rugi rugi rugi .. eh ? haha K Jom .
Tekan Banner Kalau nak Join
 Syarat - syarat 
  1. Wajib Follow blog Huda dan Niera. [DONE]
  2. Wajib Like Fanpage Huda dan Niera[DONE]
  3. Buat satu entry dan letak banner simple di atas dalam entry korang dan linkkan entry segmen ni. 
  4. Letak link entry korang dalam ruangan comment ENTRY HUDA sahaja. TIDAK dibenarkan untuk meletakkan link entry korang di entry lain ataupun di cbox huda. 
Short Segmen nh Ada Hadiah tau .. ha nak tengok ?? Jom Jom !

Hadiah-Hadiah ..
  • 1x Top up RM 5 | 1x bloglist (bloglist mereka yang ceria | 2x Review Blog by Huda
  • 3x Review Blog (24 jam) dan Bloglist setahun by Niera

Due : 11.30 Malam Ini !! 27 January 2013

"kami memerlukan lebih kurang 7 orang pemenang dalam short segmen ini"

Join Cepat sebelum 11.30 malam !! Assalamualaikum :)


2 Comments

Write Comments
Arol Mubin
AUTHOR
January 29, 2013 at 10:42 AM delete

Sorry, Arol Mubin lambat datang sini. Arol peserta nombor 18. Salam perkenalan. :)

http://arolpunyeblog.blogspot.com/2013/01/short-segmen-huda-dan-niera.html

Reply To This Comment
avatar
Razil Tahir
AUTHOR
January 29, 2013 at 4:10 PM delete

woah! sempat join segmen! XD

Reply To This Comment
avatar

Sila jaga di setiap perkataan yang anda berikan disini. Ingat-ingat sikit, Setiap perkataan akan disoal di akhirat dan juga Jari serta lidah inilah yang paling tajam menghiris hati. Terima Kasih ❤