Sunday, January 27, 2013

Short Segmen Huda dan Niera

Publish on : 11:14 PM There is : 2 Comments Labels :
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم . Assalamualaikum andd yeoboseyo .. Yeah hari nh nak Join Segmen lagi .. ada beberapa minit lagi jer nak tamat segmen nh .. rugi klaau tak join . Rugi rugi rugi .. eh ? haha K Jom .
Tekan Banner Kalau nak Join
 Syarat - syarat 
  1. Wajib Follow blog Huda dan Niera. [DONE]
  2. Wajib Like Fanpage Huda dan Niera[DONE]
  3. Buat satu entry dan letak banner simple di atas dalam entry korang dan linkkan entry segmen ni. 
  4. Letak link entry korang dalam ruangan comment ENTRY HUDA sahaja. TIDAK dibenarkan untuk meletakkan link entry korang di entry lain ataupun di cbox huda. 
Short Segmen nh Ada Hadiah tau .. ha nak tengok ?? Jom Jom !

Hadiah-Hadiah ..
  • 1x Top up RM 5 | 1x bloglist (bloglist mereka yang ceria | 2x Review Blog by Huda
  • 3x Review Blog (24 jam) dan Bloglist setahun by Niera

Due : 11.30 Malam Ini !! 27 January 2013

"kami memerlukan lebih kurang 7 orang pemenang dalam short segmen ini"

Join Cepat sebelum 11.30 malam !! Assalamualaikum :)


2 comments:

  1. Sorry, Arol Mubin lambat datang sini. Arol peserta nombor 18. Salam perkenalan. :)

    http://arolpunyeblog.blogspot.com/2013/01/short-segmen-huda-dan-niera.html

    ReplyDelete

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sila Jaga Percakapan anda . Jika tidak anda boleh didenda tidak melebihi 58 Ribu Ringit atau dipenjarakan atau kedua-duanya !

ANDA SEDANG DIPERHATI . MOHON JAGA TINGKAH LAKU APABILA BERADA DI WWW.CAHAYAPERMATA.MY . TERIMA KASIH .