Thursday, February 14, 2013

Alhamdulillah , Rezeki bulan February

Publish on : 2:53 PM There is : 0 Comments Labels :
Bismillahirrahmanirrahim .. Assalamualaikum andd yeoboseyo .. hari nh pergi buat i/c baru .. Kaka tuh tunjuk gambar yang dia ambil , hahaha Pipi saya tembam ! Itulah hasil bila Penganggur menanam benih sambil makan tanpa membuat kerja . wkwkwk ...

Yeah , semalam alja Join Simple Giveaway Aisyah Humaira Kan .. yeh yeahh , Kak Niera kata alja menang . Alhamdulillah ! Rezeki bulan February , Rezeki penganggur menunggu keputusan SPM .. hekhek .. Tak percaya ke ?? Cuma tengok gambar bawah ..

Hehe .. Thanks Kak Niera .. Nak tahu alja menang hadiah apa ?? Hadiah Topup Rm10 dari Kak Najiah .. suka suka . Kenapa suka ?? sebab bila alja masuk mana-2 GA , segmen tak pernah menang *sobsob .. Kesat airmata .. hahaha .. Mungkin takde rezeki time tuh , takpe , usaha kena usaha .. Alhamdulillah Menang jugak . hehe 

Tengok tuh ?? yang bahagian bawah tuh ada Url alja .. ackeli , masa kak niera kata alja menang .. alja search url alja .. tapi takde .. sekali lupa yang alja dah tukar domain ... hahaha .. K tak lawak . 

Yang atas tuh Pemenang pemenang yang akan alja edit blog mengikut kehendak mereka . Sila tuntut Hadiah dalam masa 2/3 Hari . TerimaKasih :)

TerimaKasih semua yang sudi ke sini . oh yeah Kalau nak tengok Pemenang-2 Simple Giveaway Aisyah Humaira . Sila Ke SINI . okey , Assalamualaikum Bye ! :)
Hujan Rahmat turun kebumi . Alhamdulillah .

No comments:

Post a Comment

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sila Jaga Percakapan anda . Jika tidak anda boleh didenda tidak melebihi 58 Ribu Ringit atau dipenjarakan atau kedua-duanya !

ANDA SEDANG DIPERHATI . MOHON JAGA TINGKAH LAKU APABILA BERADA DI WWW.CAHAYAPERMATA.MY . TERIMA KASIH .