Freebies Icon Babydoll Part 1

February 15, 2013 4 Comments A+ a-

Bismillahirrahmanirrahim .. Assalamualaikum andd yeoboseyo .. Hai , Salam Jumaat . hari ini boring . Walaupun dah habis sekolah malah menjadi penganggur dalam erti Kata lain Boss . hahaha tetapi saya masih duduk dirumah menjaga anak buah . Best ke jaga anak buah ? bergantung kepada anak buah sendiri . Kalau baik anak buah , best lah . Kalau Nakal ? Ha Kita pi lah main kejar-2 dengan dia nak suruh dia duduk diam . K dah melencung arah lain . haha 
okey , dah tengok gambar atas ?? okey , semalam CNA tanya mana nak dapat icon cute-2 nh .. Maybe icon yang ini Kot .. alja pun tak pasti .. dan oleh kerana sekarang Babydoll punya website takde . Alja bagi korang Freebies dari icon Babydoll .. tapi sebelum tuh Credit to Babydoll and D'ya 

Sebelum tuh tekan SiniSini dan Sini dulu . Tunggu Habis Loading okey . Jujur tau . Thanks :)
Icon nh korang boleh letak dimana-2 yang korang suka , Favicon ke , Sebelah title post ke , Bloglist ke . macam-2 boleh .. 

Fairy Colours

                                                                                                                 

Gambar nh kena tekan dan tarik ke atas untuk dapatkan URL-nya , Khas untuk korang . Suka takk ?? Suka ?? Comel Kan ?? Nak ambik , Comment + Credit alja dulu . Tunggu Icon Babydoll yang lain yee ! :)

4 Comments

Write Comments
ct nyssa
AUTHOR
February 15, 2013 at 4:58 PM delete

comel2 suma.. sis ambik yer ^__^ tnx

Reply To This Comment
avatar
February 15, 2013 at 8:51 PM delete

boleh buatkan x ? sbb kita mmg xreti gila nak buat . nk tukar pn xpe . sbb rasenya blog ni setting dah HANCUR sbb gmbar logo blog dh terbelah dua . xtau nak buat ap . tlg design smua skali boleh x ?

Reply To This Comment
avatar
February 15, 2013 at 8:52 PM delete

boleh tlg btulkan xblog kite ? . setting semua dah HANCUR . tlg desgn new all oleh x ?

Reply To This Comment
avatar
February 15, 2013 at 8:52 PM delete

tlg design semua boleh x ? . sbb seting sy dh HANCUR

Reply To This Comment
avatar

Sila jaga di setiap perkataan yang anda berikan disini. Ingat-ingat sikit, Setiap perkataan akan disoal di akhirat dan juga Jari serta lidah inilah yang paling tajam menghiris hati. Terima Kasih ❤