Friday, February 15, 2013

Freebies Icon Babydoll Part 1

Publish on : 4:51 PM There is : 4 Comments Labels :
Bismillahirrahmanirrahim .. Assalamualaikum andd yeoboseyo .. Hai , Salam Jumaat . hari ini boring . Walaupun dah habis sekolah malah menjadi penganggur dalam erti Kata lain Boss . hahaha tetapi saya masih duduk dirumah menjaga anak buah . Best ke jaga anak buah ? bergantung kepada anak buah sendiri . Kalau baik anak buah , best lah . Kalau Nakal ? Ha Kita pi lah main kejar-2 dengan dia nak suruh dia duduk diam . K dah melencung arah lain . haha 
okey , dah tengok gambar atas ?? okey , semalam CNA tanya mana nak dapat icon cute-2 nh .. Maybe icon yang ini Kot .. alja pun tak pasti .. dan oleh kerana sekarang Babydoll punya website takde . Alja bagi korang Freebies dari icon Babydoll .. tapi sebelum tuh Credit to Babydoll and D'ya 

Sebelum tuh tekan SiniSini dan Sini dulu . Tunggu Habis Loading okey . Jujur tau . Thanks :)
Icon nh korang boleh letak dimana-2 yang korang suka , Favicon ke , Sebelah title post ke , Bloglist ke . macam-2 boleh .. 

Fairy Colours

                                                                                                                 

Gambar nh kena tekan dan tarik ke atas untuk dapatkan URL-nya , Khas untuk korang . Suka takk ?? Suka ?? Comel Kan ?? Nak ambik , Comment + Credit alja dulu . Tunggu Icon Babydoll yang lain yee ! :)

4 comments:

  1. comel2 suma.. sis ambik yer ^__^ tnx

    ReplyDelete
  2. boleh buatkan x ? sbb kita mmg xreti gila nak buat . nk tukar pn xpe . sbb rasenya blog ni setting dah HANCUR sbb gmbar logo blog dh terbelah dua . xtau nak buat ap . tlg design smua skali boleh x ?

    ReplyDelete
  3. boleh tlg btulkan xblog kite ? . setting semua dah HANCUR . tlg desgn new all oleh x ?

    ReplyDelete
  4. tlg design semua boleh x ? . sbb seting sy dh HANCUR

    ReplyDelete

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sila Jaga Percakapan anda . Jika tidak anda boleh didenda tidak melebihi 58 Ribu Ringit atau dipenjarakan atau kedua-duanya !

ANDA SEDANG DIPERHATI . MOHON JAGA TINGKAH LAKU APABILA BERADA DI WWW.CAHAYAPERMATA.MY . TERIMA KASIH .