Hello Domain .

February 13, 2013 1 Comments A+ a-

Bismillahirrahmanirrahim .. Assalamualaikum andd yeoboseyo . cuba awak lihat URL alja . dah bertukarkan ?? yang dulunya http://gadiskecik.blogspot.com tetapi sekarang bertukar ke Domain Dot My iaitu Cahayapermata.my  ... ackeli , alja ada beli domain lagi satu , tapi alja ingat nak tempek dekat sini , tapi macam tak best . so alja letaklah di blog alja lagi satu iaitu aljaleesicinasepet.my  .. 
Kenapa pilih Domain CahayaPermata.my ??
okey , Kenapa ye alja pilih domain.My ? ntah . haha okey-3 . Alja pilih Domain Cahayapermata.my sebab Nama alja Nur Aljawahir . Nur Aljawahir yang bermaksud Cahaya permata-permata .. Permata tau !!! So saya nh Mahal . Tapi Mahar saya ?? Nanti Kita runding K . eh ?? hahaha .. Lagipun Nama Gadiskecik nama tahun mula-2 berblogging , masa tahun 2009 . Nama time Kanak-2 . haha . Gelak gelak !! okey stop . tak baik gelak banyak-2 .. hehe 

Bayar Ke buat Domain nh ?? Bila buat ?

Domain nh Free setahun masa asiahost buat promosi dan tahun berikutnya hanya bayar RM20.00 . Murah !!!! So alja beli lah .. ackeli , Domain nh , alja dah buat lama dah .. cuma masa bulan January Domain Dot My ada problem kan ?? So alja tak editlah lagi Domain tuh .. hahaha . Baru sekarang edit and Now inilah hasilnya .. berjenggut buat benda alah nh .. haha

Saya ada buat Freebies Header Hello Kitty yang asyik terperap didalam Folder saya . Siapa Nak ?? Saya takut takde sambutan *Krik krik krik* . Ha nampak ? bunyi cengkerik . So takde sambutan . Nevermind , saya simpan sampan 10 tahun akan datang . wkwkwkw . Tsamina mina eh eh Waka waka eh eh Tsamina mina zangalewa ... okey Ini semua POYO !!! hehe Assalamualaikum Bye :)


jangan Lupa untuk Join GA IntanBerlian , Kak Niera , apic dan Miss Spectacles




1 Comments:

Write Comments
Nurrul
AUTHOR
February 16, 2013 at 8:42 PM delete

Tahniah... well.. macam mana awk buat ekk ? ?

Reply To This Comment
avatar

Sila jaga di setiap perkataan yang anda berikan disini. Ingat-ingat sikit, Setiap perkataan akan disoal di akhirat dan juga Jari serta lidah inilah yang paling tajam menghiris hati. Terima Kasih ❤