Sunday, February 10, 2013

Lagu Setia Hujung Nyawa Full Version MP3

Publish on : 4:02 PM There is : 0 Comments Labels :
Bismillahirrahmanirrahim .. Assalamualaikum andd yeoboseyo .. Hai Korang , tadi adik Syarifah Fatehah request di facebook lagu setia hujung nyawa untuk diletakkan diBlog beliau . So alja cari-2 memang tak jumpa , Jumpa pun tak FULL punya . setengah iklan . ada tuh , Lagu sambil Zain dan EL tgh cakap-2 . So macam tak best lah .. 

So tengah-2 alja Fikir , tetiba jumpa Video nh 
Memang dah takde idea , cari cari cari nak dekat 1Jam lebih and memang dah tak jumpa langsung . alja pun download lah video atas tuh , and convert to MP3 Player .. memang time tuh dah macam BLUR . haha .. dan oleh kerana nak dapatkan URL Code . terpaksalah Upload di IronDJ .. Thanks Eyra :)

Lirik Lagu Setia Hujung Nyawa By Fiq dan Gjie 

Aku tak bisa menidakkan rasa cinta
Meski ku tak bisa melupakan salah mu
resah hatiku
Maafkan diriku
Melukakan mu
Cinta jangan engkau pergi
Jauh dari diri ku lagi
Sesunguhnya cinta kita
Setia ke hujung nyawa
Bila tersedar betapa tulus cintamu
biar apa pun yang menghalangnya
tak kan pernah bisa
dari diriku
menjaga cinta mu
tuhan tolonglah aku
satukan aku dan dirinya selamanya
maafkan diriku
melukakan mu
cinta jangan engkau pergi jauh
dari diriku lagi
sesungguhnya cinta kita setia ke hujung
nyawa
cinta ku tetap di sini
takkkan pernah jauh dari mu
oooooo

Kalau Korang Nak Lagu nh and letak dekat Blog . Korang boleh tekan gambar bawah nh untuk dapatkan URL CODE nya 
Setia Hujung Nyawa Full Fiq dan Gjie di IronDJ
Kalau korang nak lagu MP3 nya , alja taktahu nak upload dekat mana . Kalau alja upload dekat 4Shared , nanti korang kena Sign up lah log in lah . susah . so Korang try cari di Weblagu okey ?? :)

dan Kalau korang nak letak lagu guna yang omey macam alja tuh , Korang boleh tekan SINI . Kalau tak tahu nak letak macam mana , nanti alja tunjuk caranya ye ? Hope Korang sukalah ye ? Thanks ! Assalamualaikum Bye :)
Alja ada jadi SPONSOR untuk satu GA nh . Nak Join tak ? Nanti alja Update K ! Tunggu Next Entry :)

No comments:

Post a Comment

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sila Jaga Percakapan anda . Jika tidak anda boleh didenda tidak melebihi 58 Ribu Ringit atau dipenjarakan atau kedua-duanya !

ANDA SEDANG DIPERHATI . MOHON JAGA TINGKAH LAKU APABILA BERADA DI WWW.CAHAYAPERMATA.MY . TERIMA KASIH .