Tuesday, February 26, 2013

SAYA NAK T-SHIRT BLOG!! AWAK NAK??

Publish on : 4:56 PM There is : 9 Comments Labels :
Tekan banner untuk Join 
Tamat 31 March 2013
Bismillahirrahmanirrahim .. Assalamualaikum andd yeoboseyo . Hari ini alja nak Join Contest nh . andd alja nak ajak korang semua Join Contest nh juga . Menarik !!! Kenapa Kenapa ? Menarik lah . Kita akan dapat baju yang tertera nama Blog kita sendiri . Double Wow ! Double Happy !! haha .. 

Cara Penyertaan 
  • Follow Blog dan Like Fanpage Salju Creative . 
  • Letakkan Banner Contest yang dilinkkan ke blog saljucreative di side bar, header bar atau footer bar.
  • Buat satu entry di dalam blog anda, dan post kan link entry di bahagian komen dalam post ini. Entry anda mestilah mengandungi;
  1. Tajuk : SAYA NAK T-SHIRT BLOG!! AWAK NAK??
  2. Sticky Post yang dilinkkan ke blog ini.
  3. Design baju yang dikehendaki dan saiz baju.
  4. Lengkapkan Slogan: Saya suka Salju Creative kerana ..... (Ayat-ayat manis korang tentang Salju Creative.. tak kisah berapa panjang ayat korang)
Kriteria Pemenang 

3 Pemenang akan dipilih berdasarkan slogan ayat-ayat manis korang... hehe..

ANTARA DESIGN TSHIRT YANG BAKAL MENJADI MILIK ANDA



Bestnya kan .. Siapa yang taknak ? mesti semua nak kan kan kan ?? Ha Jom lah Sertai .. Oleh kerana alja pakai tudung , so alja nak Design baju yang No 1 . No 2 Comel . Tapi nanti tak nampak pula gambar comel tuh ! :) Saiz ye ? oleh kerana alja tak suka ketat-2 . alja ambik size L . Longgar itu penting ! :)

Saya suka Salju Creative Kerana alja sememangnya tidak reti nak buat ini design-2 nh . Kalau buat pun mungkin kena reject oleh Kilang mahupun customer . haha dan Lagi satu , Alja masih budak , duit semua dipegang rapi . So Kalau nak beli apa-2 kena mintak izin dulu . Mintak izin ? Tuh yang payah . Kang macam-2 Soalan ditanya dan terpaksa memberikan pelbagai Alasan . Lagipun Salju Creative memang sangat Creative . Alja tengok semua Design Salju Creative semua Lawa-2 . Sebab itu alja Suka SALJU CREATIVE ! :) 


9 comments:

  1. dari contest yg sama. good luck ^^
    http://www.fatindiana.com/2013/02/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

    ReplyDelete
  2. hey2 dear.. anis from same segmen ;p

    singgah follow kat cni ;p

    ReplyDelete
  3. terima kasih ye dear sudi join contest..

    terus support salju creative ^.^

    ReplyDelete
  4. Awk, jemput join segmen 1st saya http://nasuhanass.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-suka-makan.html :D

    ReplyDelete
  5. Terima kasih join contest ye... tahniah.. setakat harini, awak referral terbanyak..
    tq

    ReplyDelete
  6. dari CONTEST yang sama .. hehehe .. goodluck ! =D

    http://aliaazlovely.blogspot.com/2013/03/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

    ReplyDelete
  7. http://www.sararose.my/2013/03/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

    samalah kite

    ReplyDelete
  8. TAHNIAH!!

    ANDA MERUPAKAN SALAH SEORANG DARIPADA 3PEMENANG!!

    http://saljucreatives.blogspot.com/2013/04/pengumuman-pemenang-contest.html

    ReplyDelete

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sila Jaga Percakapan anda . Jika tidak anda boleh didenda tidak melebihi 58 Ribu Ringit atau dipenjarakan atau kedua-duanya !

ANDA SEDANG DIPERHATI . MOHON JAGA TINGKAH LAKU APABILA BERADA DI WWW.CAHAYAPERMATA.MY . TERIMA KASIH .