SAYA NAK T-SHIRT BLOG!! AWAK NAK??

February 26, 2013 9 Comments A+ a-

Tekan banner untuk Join 
Tamat 31 March 2013
Bismillahirrahmanirrahim .. Assalamualaikum andd yeoboseyo . Hari ini alja nak Join Contest nh . andd alja nak ajak korang semua Join Contest nh juga . Menarik !!! Kenapa Kenapa ? Menarik lah . Kita akan dapat baju yang tertera nama Blog kita sendiri . Double Wow ! Double Happy !! haha .. 

Cara Penyertaan 
  • Follow Blog dan Like Fanpage Salju Creative . 
  • Letakkan Banner Contest yang dilinkkan ke blog saljucreative di side bar, header bar atau footer bar.
  • Buat satu entry di dalam blog anda, dan post kan link entry di bahagian komen dalam post ini. Entry anda mestilah mengandungi;
  1. Tajuk : SAYA NAK T-SHIRT BLOG!! AWAK NAK??
  2. Sticky Post yang dilinkkan ke blog ini.
  3. Design baju yang dikehendaki dan saiz baju.
  4. Lengkapkan Slogan: Saya suka Salju Creative kerana ..... (Ayat-ayat manis korang tentang Salju Creative.. tak kisah berapa panjang ayat korang)
Kriteria Pemenang 

3 Pemenang akan dipilih berdasarkan slogan ayat-ayat manis korang... hehe..

ANTARA DESIGN TSHIRT YANG BAKAL MENJADI MILIK ANDA



Bestnya kan .. Siapa yang taknak ? mesti semua nak kan kan kan ?? Ha Jom lah Sertai .. Oleh kerana alja pakai tudung , so alja nak Design baju yang No 1 . No 2 Comel . Tapi nanti tak nampak pula gambar comel tuh ! :) Saiz ye ? oleh kerana alja tak suka ketat-2 . alja ambik size L . Longgar itu penting ! :)

Saya suka Salju Creative Kerana alja sememangnya tidak reti nak buat ini design-2 nh . Kalau buat pun mungkin kena reject oleh Kilang mahupun customer . haha dan Lagi satu , Alja masih budak , duit semua dipegang rapi . So Kalau nak beli apa-2 kena mintak izin dulu . Mintak izin ? Tuh yang payah . Kang macam-2 Soalan ditanya dan terpaksa memberikan pelbagai Alasan . Lagipun Salju Creative memang sangat Creative . Alja tengok semua Design Salju Creative semua Lawa-2 . Sebab itu alja Suka SALJU CREATIVE ! :) 


9 Comments

Write Comments
Dianaa
AUTHOR
February 26, 2013 at 5:28 PM delete

dari contest yg sama. good luck ^^
http://www.fatindiana.com/2013/02/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

Reply To This Comment
avatar
anis suryanie
AUTHOR
February 27, 2013 at 10:39 AM delete

hey2 dear.. anis from same segmen ;p

singgah follow kat cni ;p

Reply To This Comment
avatar
(^,^)
AUTHOR
February 27, 2013 at 10:51 AM delete

terima kasih ye dear sudi join contest..

terus support salju creative ^.^

Reply To This Comment
avatar
Nasuha
AUTHOR
February 27, 2013 at 11:22 AM delete

Awk, jemput join segmen 1st saya http://nasuhanass.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-suka-makan.html :D

Reply To This Comment
avatar
(^,^)
AUTHOR
February 27, 2013 at 3:41 PM delete

Terima kasih join contest ye... tahniah.. setakat harini, awak referral terbanyak..
tq

Reply To This Comment
avatar
Alia Az
AUTHOR
March 1, 2013 at 10:34 PM delete

dari CONTEST yang sama .. hehehe .. goodluck ! =D

http://aliaazlovely.blogspot.com/2013/03/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

Reply To This Comment
avatar
Maisarah Azmi
AUTHOR
March 6, 2013 at 5:26 AM delete

http://www.sararose.my/2013/03/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

samalah kite

Reply To This Comment
avatar
Kad Kahwin
AUTHOR
April 8, 2013 at 9:22 PM delete

TAHNIAH!!

ANDA MERUPAKAN SALAH SEORANG DARIPADA 3PEMENANG!!

http://saljucreatives.blogspot.com/2013/04/pengumuman-pemenang-contest.html

Reply To This Comment
avatar

Sila jaga di setiap perkataan yang anda berikan disini. Ingat-ingat sikit, Setiap perkataan akan disoal di akhirat dan juga Jari serta lidah inilah yang paling tajam menghiris hati. Terima Kasih ❤