Segmen Blogwalking Sampai Penat By Fhazwani

February 26, 2013 8 Comments A+ a-

Bismillahirrahmanirrahim .. Assalamualaikum andd yeoboseyo .. wah terasa lama tak update entry . Okey hari nh alja nak Join Segmen yang diajak dan dianjurkan oleh aten sendiri *apa ayat aku nh ? haha .. 
Nak Join Tekan Banner
Followers 1303
Tag : Kak niera | aireyn AshraNur Zulaiha | Farah Arina

Senarai Peserta
Segmen akan terbatal jika peserta kurang daripada 50 orang 
Jom lah Join and support Segmen Pertama Aten ! :)


8 Comments

Write Comments
izah :)
AUTHOR
February 27, 2013 at 1:00 AM delete

singgah dan follow dari segmen yang sama .jom singgah dan follow blog saya .
http://missikushi.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-sampai-penat-by.html

Reply To This Comment
avatar
ieka farhana
AUTHOR
February 27, 2013 at 8:49 PM delete

Salam perkenalan .. datang dari segmen yang sama jangan lupa singgah sini pulak

http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-sampai-penat-by.html

#done follow sini

Reply To This Comment
avatar
March 2, 2013 at 7:20 PM delete

datang dari segmen yang samee!~
hyeee ;)

http://www.natasya-pink.my/2013/02/segmen-blogwalking-sampai-penat-by.html

Reply To This Comment
avatar
LE PATISSIERE
AUTHOR
March 8, 2013 at 10:51 AM delete

Hai ! Datang dari segmen yang sama. Sudah follow dan exchange link :)
Jemput singgah :
http://pastry-dreamland.blogspot.com/2013/03/87-segmen-blogwalking-sampai-penat-by.html

Reply To This Comment
avatar
Alia Az
AUTHOR
March 8, 2013 at 12:34 PM delete

blogwalking sini .. =) dari segmen yang sama .. hehe .. =D

http://aliaazlovely.blogspot.com/2013/03/segmen-blogwalking-sampai-penat-by.html

Reply To This Comment
avatar
Azwar Syuhada
AUTHOR
March 8, 2013 at 11:06 PM delete

Datang terjah dari segmen yang sama.. :)

http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2013/03/segmen-blogwalking-sampai-penat-by.html

Reply To This Comment
avatar
Fatin Hazwani
AUTHOR
March 11, 2013 at 3:05 PM delete

Salam... I'm sorry coz segmen terpaksa dibatalkan :'( Sorry sebab telah memenatkan awak membuat entry segmen ni. Anyways, thanks for support me by join the segmen. Sorry for the last :) hm

Reply To This Comment
avatar
nur syafiqah
AUTHOR
September 1, 2013 at 3:06 PM delete

jemput join :)
http://mykeyboardstories.blogspot.com/2013/08/happy-blogwalking.html

Reply To This Comment
avatar

Sila jaga di setiap perkataan yang anda berikan disini. Ingat-ingat sikit, Setiap perkataan akan disoal di akhirat dan juga Jari serta lidah inilah yang paling tajam menghiris hati. Terima Kasih ❤