Tuesday, February 26, 2013

Segmen Blogwalking Sampai Penat By Fhazwani

Publish on : 11:29 AM There is : 8 Comments Labels :
Bismillahirrahmanirrahim .. Assalamualaikum andd yeoboseyo .. wah terasa lama tak update entry . Okey hari nh alja nak Join Segmen yang diajak dan dianjurkan oleh aten sendiri *apa ayat aku nh ? haha .. 
Nak Join Tekan Banner
Followers 1303
Tag : Kak niera | aireyn AshraNur Zulaiha | Farah Arina

Senarai Peserta
Segmen akan terbatal jika peserta kurang daripada 50 orang 
Jom lah Join and support Segmen Pertama Aten ! :)


8 comments:

  1. singgah dan follow dari segmen yang sama .jom singgah dan follow blog saya .
    http://missikushi.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-sampai-penat-by.html

    ReplyDelete
  2. Salam perkenalan .. datang dari segmen yang sama jangan lupa singgah sini pulak

    http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-sampai-penat-by.html

    #done follow sini

    ReplyDelete
  3. datang dari segmen yang samee!~
    hyeee ;)

    http://www.natasya-pink.my/2013/02/segmen-blogwalking-sampai-penat-by.html

    ReplyDelete
  4. Hai ! Datang dari segmen yang sama. Sudah follow dan exchange link :)
    Jemput singgah :
    http://pastry-dreamland.blogspot.com/2013/03/87-segmen-blogwalking-sampai-penat-by.html

    ReplyDelete
  5. blogwalking sini .. =) dari segmen yang sama .. hehe .. =D

    http://aliaazlovely.blogspot.com/2013/03/segmen-blogwalking-sampai-penat-by.html

    ReplyDelete
  6. Datang terjah dari segmen yang sama.. :)

    http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2013/03/segmen-blogwalking-sampai-penat-by.html

    ReplyDelete
  7. Salam... I'm sorry coz segmen terpaksa dibatalkan :'( Sorry sebab telah memenatkan awak membuat entry segmen ni. Anyways, thanks for support me by join the segmen. Sorry for the last :) hm

    ReplyDelete
  8. jemput join :)
    http://mykeyboardstories.blogspot.com/2013/08/happy-blogwalking.html

    ReplyDelete

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sila Jaga Percakapan anda . Jika tidak anda boleh didenda tidak melebihi 58 Ribu Ringit atau dipenjarakan atau kedua-duanya !

ANDA SEDANG DIPERHATI . MOHON JAGA TINGKAH LAKU APABILA BERADA DI WWW.CAHAYAPERMATA.MY . TERIMA KASIH .