Segmen Jom Blogwalking

February 01, 2013 5 Comments A+ a-

Bismillahirrahmanirrahim .. Assalamualaikum andd yeoboseyo .. Hai korang ! Jom Kita Join Segmen lagi nak ?? Segmen ini best . Sambil Kita Join segmen , boleh kita Blogwalking . Sambil Blogwalking , Boleh dapat hadiah Best-2 Tau !! Ha tak ke best ? dah lah boleh blogwalking , dapat pula Hadiah . Jom Jom ! :)
Nak join sila tekan Banner
Setiap Segmen mestilah ada Syarat Kan ? Jom tengok Syarat !

Syarat - syarat 
  • Follow dan Like Fanpage Nabila *Wajib [Done]
  • Like dan Follow Sponser *Wajib [Done] 
  • Letak banner dan Link kan ke Sini
  • Due 10/2/2013
Cara Pemilihan Pemenang
  • Random *siapa yang ikut syarat diatas sahaja*
  • Letak banner segmen ini di sidebar dan bloglistkan blog aku *akan diletak dalam hadiah yang lebih special*
  • Blog yang cepat loading dan kemas pon akan dikira
Senarai Hadiah dan senarai Peserta
Wah senarai hadiah pun best best tau ! ha apa lagi ? Jom Join sebelum tarikh tutup .. Assalamualaikum Bye :)


5 Comments

Write Comments
shah miea
AUTHOR
February 2, 2013 at 8:41 AM delete

done follow =) follow me back
same segment

http://iloveyoumamat.blogspot.com/2013/01/segment-jom-blokwalking-by-nabila-biela.html

Reply To This Comment
avatar
SAM DIA
AUTHOR
February 11, 2013 at 6:11 AM delete

Singgah dari segmen yang sama. salam kenal..jom ke blog sy.sorry lambat mai http://samdia.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking.html

Reply To This Comment
avatar
Budu Bilis
AUTHOR
February 14, 2013 at 11:23 AM delete

assalamualaikum. singgah dari segmen yang sama. http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/02/segmen-jom-blogwalking.html

Reply To This Comment
avatar
Budu Bilis
AUTHOR
February 14, 2013 at 11:25 AM delete

assalamualaikum. singgah dari segmen yang sama. http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/02/segmen-jom-blogwalking.html

Reply To This Comment
avatar

Sila jaga di setiap perkataan yang anda berikan disini. Ingat-ingat sikit, Setiap perkataan akan disoal di akhirat dan juga Jari serta lidah inilah yang paling tajam menghiris hati. Terima Kasih ❤