Friday, February 1, 2013

Segmen Jom Blogwalking

Publish on : 11:49 PM There is : 5 Comments Labels :
Bismillahirrahmanirrahim .. Assalamualaikum andd yeoboseyo .. Hai korang ! Jom Kita Join Segmen lagi nak ?? Segmen ini best . Sambil Kita Join segmen , boleh kita Blogwalking . Sambil Blogwalking , Boleh dapat hadiah Best-2 Tau !! Ha tak ke best ? dah lah boleh blogwalking , dapat pula Hadiah . Jom Jom ! :)
Nak join sila tekan Banner
Setiap Segmen mestilah ada Syarat Kan ? Jom tengok Syarat !

Syarat - syarat 
  • Follow dan Like Fanpage Nabila *Wajib [Done]
  • Like dan Follow Sponser *Wajib [Done] 
  • Letak banner dan Link kan ke Sini
  • Due 10/2/2013
Cara Pemilihan Pemenang
  • Random *siapa yang ikut syarat diatas sahaja*
  • Letak banner segmen ini di sidebar dan bloglistkan blog aku *akan diletak dalam hadiah yang lebih special*
  • Blog yang cepat loading dan kemas pon akan dikira
Senarai Hadiah dan senarai Peserta
Wah senarai hadiah pun best best tau ! ha apa lagi ? Jom Join sebelum tarikh tutup .. Assalamualaikum Bye :)


5 comments:

  1. done follow =) follow me back
    same segment

    http://iloveyoumamat.blogspot.com/2013/01/segment-jom-blokwalking-by-nabila-biela.html

    ReplyDelete
  2. Singgah dari segmen yang sama. salam kenal..jom ke blog sy.sorry lambat mai http://samdia.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum. singgah dari segmen yang sama. http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/02/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum. singgah dari segmen yang sama. http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/02/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sila Jaga Percakapan anda . Jika tidak anda boleh didenda tidak melebihi 58 Ribu Ringit atau dipenjarakan atau kedua-duanya !

ANDA SEDANG DIPERHATI . MOHON JAGA TINGKAH LAKU APABILA BERADA DI WWW.CAHAYAPERMATA.MY . TERIMA KASIH .