Saturday, February 16, 2013

Segmen Menang RM 200 by Putry Mirah

Publish on : 8:37 PM There is : 2 Comments Labels :
Bismillahirrahmanirrahim .. Assalamualaikum andd yeoboseyo .. yang jauh , mai dekat . yang dekat mai rapat !! haha dah macam bangla jual kapit . 

Fuyohh !! RM200 tuhh , Siapa nak bagi siapa nak bagi ?? Ha , Kalau nak tahu siapa bagi , Mai lah Join Segmen nh . Terutama Yang penganggur macam Kita nh .. *KITA?* haha Kita lah sangat . cuba bayangkan dapat RM200 tuh ?? memang Double WOW ! dah lahh duduk rumah , hanya menaip entry nh je dapat RM200 ? Siapa tak Nak ! Habak mai ! hehe ..

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN *akan diperiksa 
  • Wajib Malaysia dan ada blog.
  • Wajib follow Blog Putry ,Like Fan Page Putry 
  • Tekan ini dan ini  . *tunggu sampai habis loading
  • Buat satu entri pasal Segmen ni berserta banner comel atas tu yg backlinkkan kesini
  • Komen link entri anda tu dan Comment ke Sini (bukan link blog but link entry).
  • Tarikh tamat akhir Bulan Februari 2013 .

HAL PENTING PASAL PEMENANG DAN HADIAH SERTA SEGMEN
  • Hanya seorang sahaja pemenang yang akan dipilih.
  • pemilihan pemenang tak pasti sama ada cabuan bertuah dan top refferal. maybe Blog cantik :\
  • Hadiah akan dihantar kepada pemenang dengan bantuan Pos Malaysia . 
  • Segala perubahan atau whatever akan diumukan.
  • Hadiah pertambahan teddy bear :) *NEW
Senarai Peserta


2 comments:

  1. salam,saya dtg dari segmen yang sama^^

    http://izyanyancinnamon.blogspot.com/2013/02/segmen-menang-rm-200-by-putry-mirah.html

    ReplyDelete

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sila Jaga Percakapan anda . Jika tidak anda boleh didenda tidak melebihi 58 Ribu Ringit atau dipenjarakan atau kedua-duanya !

ANDA SEDANG DIPERHATI . MOHON JAGA TINGKAH LAKU APABILA BERADA DI WWW.CAHAYAPERMATA.MY . TERIMA KASIH .