Chantek Dress Special Anniversary Giveaway!

March 20, 2013 4 Comments A+ a-

Nak Join ? tekan Banner diaatas 
Bismillahirrahmanirrahim .. Assalamualaikum andd yeoboseyo . Hari ini Alja nak Join Giveaway dari Chantek Dress bersempena Anniversary Chantek Dress . Wah Hadiah dia sangatlah ohhseemmmmmmm !!!!! hehe :D

Syarat syarat penyertaan.
  • Like facebook chantekdress (LINK FB CHANTEKDRESS)
  • Peserta hanya boleh menyertai salah satu sahaja, samaada melalui Facebook, atau melalui blog.
Bagaimana nak menyertainya?
Kategori Blog
  1. Mula - mula, letak banner chantekdress di blog masing-masing. Make sure ada link ke blog chantekdress ya.
  2. Buat satu entry bertajuk "Chantek Dress Special Anniversary Giveaway!"
  3. Dalam entry tu, mula-mula copylah semua syarat penyertaan, banner, hadiah, info. Kemudian, story lah apa-apa tentang chantekdress. Sekiranya anda pernah membeli baju dari chantekdress, letakkan sekali gambar anda memakai baju tersebut dan itu akan dikira sebagai BONUS!
  4. Selepas itu, hantarkan link blog (link entry GA) anda melalui email,[email protected] atau boleh comment pada link ini. Tetapi saya nasihatkan anda email sebab saya nak tahu butir-butir peribadi seperti nama dan phone number.  Sekiranya tiada butir peribadi, penyertaan anda akan terbatal.
Kategori Facebook
  1. Post satu status bertajuk "Chantek Dress Special Anniversary Giveaway!", disertakan dengan gambar dan link blog chantekdress (http://chantekdress.blogspot.com/)
  2. Dalam status tu, mula-mula copylah semua syarat penyertaan, banner, hadiah, info. Kemudian, story lah apa-apa tentang chantekdress. Sekiranya anda pernah membeli baju dari chantekdress, letakkan sekali gambar anda memakai baju tersebut dan itu akan dikira sebagai BONUS!
  3. Selepas itu, copy atau printscreen status yang anda buat, dan hantarkan gambar print screen melalui email, [email protected]  . Sila sertakan butir peribadi anda. Sekiranya tiada butir peribadi, penyertaan anda akan terbatal.
Berikut ialah contoh print screen yang kami mahukan
Hadiah - Hadiah
Hadiah untuk kategori blog
  • Tempat pertama - Dress bernilai RM85, fashion belt, Key Chain, satu hadiah misteri
  • Tempat kedua - Dress bernilai RM85 dan fashion belt
  • Tempat Ketiga - Dress bernilai RM60 dan fashion belt
  • Tempat keempat - Dress bernilai RM50
  • Tempat kelima - Fashion belt dan keychain
Hadiah untuk kategori facebook
  • Tempat pertama - Dress bernilai RM85 and fashion belt
  • Tempat kedua - Dress bernilai RM60
  • Tempat Ketiga - Dress bernilai RM50
  • Tempat keempat - Fashion belt dan keychain
  • Tempat kelima - Fashion belt
Tahukah anda, kenapa untuk kategori facebook, hadiahnya agak berbeza dengan kategori blog? 
Sebabnya, tidak semua orang boleh lihat status yang anda postkan.. Jadi, hadiah pun limited la.. hehe.

Hadiah mungkin akan ditambah dan diupdate dari masa ke semasa.

Bagaimana pemenang dipilih??

1. Pemenang dipilih berdasarkan entry yang menarik dan cabutan bertuah, juga top referring URL! 

Bila start GA dan tamat GA??

Tarikh mula pada 11 March 2013 dan akan berakhir pada 1 April 2013..

Okey sekarang mari kita bercerita mengenai Chantek Dress
Wahhh , baju-2 dekat Chantek Dress ini semuanya LAWA LAWA ! dan yang paling penting ? Sopan ! :) 
Dengar Sini ! Sila Bagitahu Emak , Isteri , Girlfriend , Adik , Kakak , Ibu Mentua tentang Laman web Chantek Dress . Tahu tak ? Portal Online Shopping untuk baju dress yang Comel gila tuh ? *Ting Tong* Arghhhh Arghhhh Arghhhhhh ... hahaha
Haha . Okey Alja akan bagitahu serba sedikit tentang Chantek Dress yang memang Cantik dan comel nh ... 

Tahu tak yang Chantek Dress ada new items buat para pembeli ? Nak tahu New Itews yang mana satu ?? New items buat para pembeli ialah Rana Chiffon Peplum , Lulu Fishtail Peplum Blouse dan Luna Peplum Blouse

***New Itews***
Rana Chiffon Peplum

Rana Chiffon Peplum . Peplum nh peplum chiffon ! Tahu tak ? Peplum pon boleh dijadikan baju kurung ekspress .  Senangnya !! *macam kaka eden selalu buat jer ? hehe* . Peplum pon boleh pakai dengan seluar yang besar jugak kain yang kembang-2 tuh . okey alja lupa nama seluar dan kain tuh . Ha seluar yang besar itu namanya seluar palazo dan kain yang kembang-2 tuh orang panggil kain Saloma . betul tak ? kalau salah , Maafkan Alja . Bahagian pergelangan lengannya ada getah, jadi ia menampakkan macam fesyen bubble sleeve. Memang cantik sangat.

Rana Chiffon Peplum mempunyai 6 Warna Pilihan buat para pembeli . Antaranya :-
  • Black
  • Pink
  • Mustard
  • Dark Peach
  • Royal Blue
  • Turquoise
Lulu Fishtail Peplum Blouse
Lulu Fishtail Peplum Blouse designnya lain sikit dari Luna Peplum. Bahagian hadapannya pendek dan bahagian belakangnya panjang. Memang style lah! Cantik sangat tau. Menggunakan material cotton yang cantik, tebal dan berkualiti.

Lulu Fishtail Peplum Blouse mempunyai 7 Warna Pilihan buat para pembeli . Antaranya :-
    • Grey
    • Mustard
    • Blue
    • Black
    • Grey
    • Pink
    • Purple Ribena
    Luna Peplum Blouse
    Peplum ni sangat cantik dan sopan untuk digayakan. Sesuai dugayakan bersama skirt, mahupun palazzo. Malah jeans juga boleh

    Luna Peplum Blouse mempunyai 8 Warna Pilihan buat para pembeli . Antaranya :-
    • Purple
    • Black
    • Pink
    • Grey
    • Turquoise
    • Mustard
    • Blue
    • Purple Ribena
    Yang atas adalah New items daripada Chantek Dress . Now kita akan bercerita tentang Hot Item dress daripada Chantek Dress .

    ***HOT ITEMS***
    MAYA CHIFFON DRESS 
    Dress ni panjang dibahagian belakang dan singkat di bahagian depan. Terus terang memang cantik la. Sesuai ni nak digayakan di office, atau bertandang ke rumah saudara mara mahupun ibu mertua. Sopan amat ! Sesuai digunakan dengan skirt , maxi dress ataupun seluar palazzo. 

    MAYA CHIFFON DRESS mempunyai 10 Warna Pilihan buat para pembeli . Antaranya :-
        • Blue
        • Red Orange
        • Pink
        • Purple
        • Dark Turquoise
        • Soft Pink
        • Light Turquoise
        • Grey
        • Black
        • Mustard
        Dania Peplum Blouse
        Dania Peplum Blouse amat cantik ! Ada renda2 di bahagian leher. Cantik dipakai dengan skirt atau palazzo atau pun jeans ! Alja Suka baju nh . Design baju nh nampak Comel teramat ! :D

        Dania Peplum Blouse mempunyai 6 Warna Pilihan buat para pembeli . Antaranya :-
        • Black
        • Red
        • Mustard
        • Dusty Pink
        • Coffee
        • Sky Blue
        yang atas adalah New items dan Hot items daripada Chantek Dress . Now kita akan bercerita tentang Antara dress-2 yang lain . 
        POPPY CHIFFON BALLOON SLEEVE BLOUSE
        Koleksi dress terbaru dari Chantek Dress. Dipanggil Balloon Sleeve kerana bahagian lengannya yang mengembang, dan menunjukkan ianya memang selesa dipakai dan tak mengikut bentuk lengan.

        POPPY CHIFFON BALLOON SLEEVE BLOUSE mempunyai 6 Warna Pilihan buat para pembeli . Antaranya :-
          • Dark peach
          • Royal Blue
          • Mint
          • Mustard
          • Black
          • Pink
          Wah Comel-2 Kan baju-2 di Chantek Dress ini . Rasa nak beli semua pulak ! hehe .. oh yeah , Chantek Dress ada buat Special SALE tau bersempena Chantek Dress Anniversary . Jom usha maii ....

          ***Special SALE***
          YANG PALING BEST IALAH "Free Poslaju within Malaysia"
          LUNA PEPLUM BLOUSE

          Luna Peplum Blouse mempunyai 8 Warna Pilihan buat para pembeli . Warna Pilihan yang masih Available ! Antaranya :-
          • Purple
          • Black
          • Pink [Available!]
          • Grey [Available!]
          • Turquoise [Available!]
          • Mustard [Available!]
          • Blue [Available!]
          • Purple Ribena
          Dania Peplum Blouse Version 2
          Dania Peplum Version 2. Tahukan anda apa itu version 2?
          Ok version kali ni sama seperti dulu, cuma saiznya dibesarkan sedikit dari yang asal. Maknanya, orang yang bersaiz L to XL boleh pakai!! Bagi yang bersaiz S to M, masih boleh pakai, cumanya longgar lah sikit. :)

          Peplum ni ada hiasan lace dibahagian leher. Memang cantik dan lain dari yang lain . Kainnya, blended cotton. Terus terang cakap, ramai yang suka dengan material ni sbb tebal dan selesa. Tak sama macam lycra. Nak tahu, kena cuba lah.. :)

          Dania Peplum Blouse Version 2 mempunyai 2 Warna Pilihan buat para pembeli . Antaranya :-
          • Orange [Available!]
          • Red [Available!]
          Dania Peplum Blouse Version 1
          Dania Peplum Blouse mempunyai 6 Warna Pilihan buat para pembeli . Warna Pilihan yang masih Available ! Antaranya :-
          • Red [Available!]
          TARA PEPLUM BLOUSE V2

          TARA PEPLUM BLOUSE V2 mempunyai 2 Warna Pilihan yang masih Available ! Antaranya :-
          • Sky Blue [Available!]
          • Dark Cobalt Blue [Available!]
          TARA PEPLUM BLOUSE V2

          Tara Peplum Blouse ini hanya sesuai untuk gadis yang bertubuh kecil sahaja. (petite) Cantik dipakai dengan skirt atau palazzo . Match with Pandora Long Flair Skirt. Cantik tauuu!!
          • Red [Available!]
          SHEA CHIFFON RUFFLE BLOUSE

          SHEA CHIFFON RUFFLE BLOUSE Warna Pilihan yang masih Available ! Antaranya :-
          • Black [Available!]
          • Orange [Available!]
          • White [Available!]
          • Cream [Available!]
          • Mustard [Available!]
          LAURA POLKADOT BLOUSE
          • Black [Available!]

          Baju peplum sedang Hangat . Jom Singgah ke Web Chantek Dress untuk membeli baju Peplum yang Comel-2 ! Rugi tak beli , sebab semuanya Comel-2 ! Dan Chantek Dress ada membuat Special SALE tau bersempena Chantek Dress Anniversary . Ha Harga dia ngau , sangat murah !! Jom Cepat-2 Kita terjah ke Blog Chantek Dress 



          Facebook : http://www.facebook.com/chantekdress
          Website : http://chantekdress.blogspot.com
          Twitter : http://twitter.com/chantekdress
          Formspring : http://www.formspring.me/chantekdress
          Email : [email protected]
          HP Number : 019-2327637

          4 Comments

          Write Comments
          UNKNOWN
          AUTHOR
          March 26, 2013 at 9:13 PM delete

          dari GA yang same :D

          http://marheah.blogspot.com/2013/03/chantek-dress-special-anniversary.html

          Reply To This Comment
          avatar
          UNKNOWN
          AUTHOR
          March 26, 2013 at 9:13 PM delete

          dari GA yang same :D

          http://marheah.blogspot.com/2013/03/chantek-dress-special-anniversary.html

          Reply To This Comment
          avatar
          iu-hazirah
          AUTHOR
          March 28, 2013 at 5:30 PM delete

          DR ga YG SAMA
          DONE FOLLOW

          http://iu-hazirah.blogspot.com/2013/03/chantek-dress-special-anniversary.html

          Reply To This Comment
          avatar
          ♥ Izni ♥
          AUTHOR
          April 1, 2013 at 2:00 PM delete

          dtg dr GA yg sme =)
          http://nuraribahizni.blogspot.com/2013/04/chantek-dress-special-anniversary.html

          Reply To This Comment
          avatar

          Sila jaga di setiap perkataan yang anda berikan disini. Ingat-ingat sikit, Setiap perkataan akan disoal di akhirat dan juga Jari serta lidah inilah yang paling tajam menghiris hati. Terima Kasih ❤