Al-Quran Rainbow Hadiah Hari Lahir !!!

April 21, 2013 2 Comments A+ a-

Bismillahirrahmanirrahim .. Assalamualaikum andd yeoboseyo . Hai :) Alhamdulillah . Yehh Alja dapat Al-Quran Rainbow dari Family . Hehe . Bersempena Birthday Alja pada 05 March yang ke *krik krik krik* haha dan jugak bersempena result SPM Alja . *compem-2 birthday yang ke 18 Kan ? haha . btw , Thanks Family saya Saya Sayang Anda semua ♥ . ♥ hahaha 

Al-quran ni sampai selasa lepas , then Alja tak tahu mereka belikan untuk alja , so alja buat jer lah tak tahu sebab kaka beli 3 . 2 tuh untuk dia satu untuk Alja . tapi alja tak tahu pon . then kaka kata "nah dik" alja pun senyum lah then nak ambik . lepastuh dia gelakk "hahahaha padan muka tipu jer" lepastuh alja jelir lidah dekat dia . hahaha . jahat punya adik kan ? and then buat jer lah tak tahu , tetiba bangun pagi esok ada mcm paperbeg dekat meja solek . bila Alja tengok , tetera ayat "Happy belated birthday & Congrats on ur SPM's Result !" hahaha dengan gembiranya pergi tengok . haha Teruja K teruja :p

Akhirnya :p Dapat jugak Al-Quran Rainbow setelah sekian lama mengidamkannya . hehehe , btw Yang ini Al-Quran Kecik + Terjemahan . So Bila kita baca , kita boleh tahu maksud-2 nya :) Kan lebih indah bila kita baca al-quran dan kita tahu setiap maksud yang kita baca jugak :) So sambil-2 baca , sambil-2 tuh lah kita berusaha untuk mendalami maksud , makna , erti dalam setiap ayat-ayat al-quran yg indah tuh :) 

Al-quran ini Kainnya dari madina ! thats why di panggil Madina Al-Quran :') *Kalau salah harap dibetulkan*

andd ada yang tanya Harga , dekat mana beli and etc . Sorry pasal harga mmg Alja tak tahu , sebab dapat hadiahkan . hehe tapi Kalau Nak tahu beli kat mana , insyaALLAh alja tahu . Sebab dekat belakang Al-Quran tuh ada tulis :) 

Korang boleh cari Madina Quran di --> 


Twitter --> https:[email protected]_madina 
Email --> [email protected] 
Blog --> http://www.madina-alquran.com 
No Pin BB --> 2A4D01F3 

So ,Alja harap dapat membantulah korang supaya korang dapat beli Al-Quran Rainbow ni . Semoga Minat kita untuk membaca al-quran semakin bertambah-2 :) Allahumma Aamiin :')
Nanti nak Hantaran Kahwin nak al-Quran Rainbow yang saiz besar sikit punya . Can ah my Future Zauj ? pleaseee :( dan selebihnya nanti kita akan bincang erkkk . hahahahaha :p 

Siapa rasa dia Future Zauj saya , sila baca ayat diatas . haha


2 Comments

Write Comments

Sila jaga di setiap perkataan yang anda berikan disini. Ingat-ingat sikit, Setiap perkataan akan disoal di akhirat dan juga Jari serta lidah inilah yang paling tajam menghiris hati. Terima Kasih ❤