Friday, April 26, 2013

Alhamdulillah Rezeki Bulan April [ No 3 & 4 ]

Publish on : 11:59 PM There is : 0 Comments Labels :
Bismillahirrahmanirrahim .. Assalamualaikum andd yeoboseyo . Hai :) , Alhamdulillah , Rezeki berblogging :) Syukur pada ALLAH :) Mari kita lihat ...

1. Hari tuh Join Mini Giveaway dekat page Lolita Fairytale Collection . Andd Alhamdulillah menang Hadiah Misteri iaitu Sepasang anting-2 . hehe tak sangka . Hehe nak tengok anting-2 yang macam mana ?? Cubit pipi saya . Hehe comel kannnn ? andd Hadiah ni belum sampai lagi , kalau dah sampai alja update lagi yee ;) hehe

2. ingat lagi tak kak shida buat entry "10 cabutan bertuah dari Blog 1000 Post shida" yehh , alja antara 10 Blog yang terawal comment entry Kak Shida yang ke 1000 ^_^ so Alja dapat hadiah penanda buku dari kak Shida . hehe omey je ^_^ boleh lah bila dah stop baca , letaklah penanda buku kak shida ni . Kenangan-3 ^_^ 
3. Haaa , lagi satu , kan alja join SEGMEN SEMINGGU BLOG HAZWANHAIRY Kann ?? Andd Alja menang Topup RM5 . Alhamdulillah , Satgi nak redeem . Nanti bertambahlah kredit dekat No tuh .. hahaha . Alhamdulillah :)

4. Haa lagi satu baru teringat , ingat tak yang alja suruh korang like Contest ini ? Cubit pipi saya . Okey , Cik yaya kata sebab tak ramai yang join , jadi Cik yaya kata semua yang join adalah pemenang andd semuanya dapat hadiah . hehe Alja dapat Penanda buku nama . so Alja letak namanya "ALJA" sebab Cik yaya kata Mix 4 abjad :) . Nak cek nama korang ? Cubit pipi saya .


Alhamdulillah , Rezeki bulan April No 3 & 4 . hehe , tak kisahlah apa pun dapat , sebab itu dah rezeki kita , tapi kalau boleh nak dapat hadiah yang boleh jadikan kenangan lah , betul tak ? hehe :) *melebih !!! haha*

No comments:

Post a Comment

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sila Jaga Percakapan anda . Jika tidak anda boleh didenda tidak melebihi 58 Ribu Ringit atau dipenjarakan atau kedua-duanya !

ANDA SEDANG DIPERHATI . MOHON JAGA TINGKAH LAKU APABILA BERADA DI WWW.CAHAYAPERMATA.MY . TERIMA KASIH .