Bobo Bubu Kembali dengan Video Baru !

April 12, 2013 1 Comments A+ a-

Bismillahirrahmanirrahim .. Assalamualaikum andd yeoboseyo . Hai , Ingatlagi pada Video Parody Shae - Sayang yang dipopularkan oleh Bobo ? tak tahu ? mai tengok video bawah ...


Sejak Video Parody Shae - Sayang dia popular sampai media semua masukkan dalam TV . Terus menjadi-2 pulak peragai dia buat parody . 


Bobo cakap Hobi dia , dia selalu buat video macam ni suka-2 . dulu takde pulak dia nak upload . sekarang lepas 1 Malaysia tahu pasal dia . macam-2 video dia upload . pulakkkkkk . tak kisah lah dia nak buat video apa pun . tapi jangan lah terlalu kerap . makin disebut-2 makin menjadi-2 . Hobi orang lain-2 . yep alja pun ada Hobi :D .. tapi Jangan sampai Hobi kita tu menyampahkan orang lain . Mula-2 orang sebut-2 .. lama-2 ? siapa tahu kan ? Jangan jadi macam Cikgu Shida yang dulu disebut-2 tapi sekarang ? :) 

Masa video first parody dia tuh je Alja rasa okey .. yela lepas tgk video tuh , bila nyanyi lagu shae je kepala alja pun goyang-2 macam dia *ayo ama apa* haha .. then lepas tu , alja tgk dia upload banyak-2 . Alja pun tgk lah , then respon alja *krik krik krik* hehehe Whatever lupakan .

Kepada yang minat sangat dekat Bobo Bubu tuh . bobo ada sediakan banyakkkkkkkkkkkkkkkkk video untuk korang :) Antaranya ...



Nak lagi ?? Nak beramah mesra dengan BOBO BUBU ? Jangan Lupa Singgah ke ..................... 

  • Youtube :- CLICK
  • Facebook Bobo :- CLICK
  • Fanpage Bobo :- CLICK
  • Twitter :- CLICK
  • Google + :- CLICK
  • Instagram :- Search BOBOBABYBUBU
Ha . Jom Kongsikan Hobi Korang . Mana tahu Hobi Korang ada yang macam Bobo ke ? hehe . Mana tahu terpilih masuk Raja Lawak ke *Kenyit mata*

1 Comments:

Write Comments
Anonymous
AUTHOR
July 4, 2013 at 6:51 AM delete

I am truly grateful to the owner of this site who has shared this wonderful post
at at this time.

My site; Does Skin Whitening Forever Works?

Reply To This Comment
avatar

Sila jaga di setiap perkataan yang anda berikan disini. Ingat-ingat sikit, Setiap perkataan akan disoal di akhirat dan juga Jari serta lidah inilah yang paling tajam menghiris hati. Terima Kasih ❤