Wednesday, May 1, 2013

CHANTIQUE DE MATA : BEAUTY CONTEST

Publish on : 11:59 PM There is : 4 Comments Labels :

Tekan Banner untuk Join 

Bismillahirrahmanirrahim .. Assalamualaikum andd yeoboseyo . Hai :) Nak join Contest "CHANTIQUE DE MATA : BEAUTY CONTEST" hehe , sebab ramai Tag Alja , so Alja pun nak try lah mencuba rezeki disini sebab ramai yang Tag and join :) Hadiah menarikkkkk sangat ;) Terutama bagi blogger wanita , mesti menarik perhatian anda nanti ;) 

Bila baca je ayat "CHANTIQUE DE MATA" mesti kita baca "CantikKu di mata" . ha nampak tak yang mata kita ni aset penting ? hehe mestilah , bukan ke dari mata turun ke hati . hahahaha :p . So kenalah tacap sikit mata kita nampak berseri sikit ^_^
Pemilihan Pemenang | Tarikh Tamat 
  • Entry menarik , Undian dan Top Referral 
  • Tamat :- 20 May 2013
Senarai Hadiah-Hadiah
  • Pemenang entry menarik :
  1. - 1 set barangan make up bernilai lebih RM 100.
  2. - 1 utas gelang tangan mutiara bernilai lebih RM50
  3. - 1 handmade phone casing bernilai lebih RM50
  4. - 1x sesi make over percuma dari Aina Rahman 

  • Pemenang cabutan undian :
  1. - 1 utas gelang tangan mutiara bernilai lebih RM50
  2. - 1 handmade phone casing bernilai lebih RM50
  • Pemenang referral terbanyak :
    - 1 utas gelang tangan mutiara
    - 1x sesi make over percuma dari Aina Rahman.
  • Hadiah saguhati akan diberikan sekiranya jumlah penyertaan melebihi 100 peserta.
Wah best kan hadiah-2 nya ? andd ada hadiah Handmade phone casing kan ? Nak tengok tak macam mana ? Comel !! mesti tertarikkkk lah . terutama Wanita ! hehe ^_^ 

Contoh Handmade phone casing
Ha comel kan phone casing handmade mereka ? hehe suka sangat yang Hello Kitty tuh ^_^ .. hehehe .. Kalau nak tengok lebih lagi , Cubit pipi saya ataupun Cubit pipi saya

dannn Aina ada buat service make up . yela nak guna service Aina untuk majlis pertunangan ke pernikahan ke bersanding ke dinner dan sebagainya lahh !! berminat ? Nak tahu ? mehh Alja bagi sedikit information tentang itu ..

Services Make up Aina Rahman ... 
  • Untuk rate harga make up sila email ke [email protected] / boleh hubungi saya : 016-2337714 
  • Cas pengangkutan akan dikenakan bagi lokasi diluar kawasan Lembah Klang. 
  • Deposit sebanyak 50% akan dikenakan untuk mem"block" tarikh anda. (deposit tidak akan dipulangkan). 
  • Payment method : CIMB / MAYBANK
Gambar bawah ni Contoh Servis Make up Chantique ..
Ha berminat ? cepatlah Contact Aina Rahman sekarang ! :)
gelang tangan mutiara . 
Hamboii , Comel-2 gelang nya .. meh Alja buat review sikit di page Aina Rahman :)
Berminat ? Nak beli ? Meh Alja bagi details sikit :)
HARGA
=====
Saiz S ---> RM52
Saiz M ---> RM56
Saiz L ---> RM60
Saiz XL ---> RM64
Saiz XXL ---> RM68

POSTAGE
======
Seluruh semenanjung Malaysia: 1-9 unit, RM6
Sabah/Sarawak: 1-9 unit, RM9

CADANGAN SAIZ BERDASARKAN UKUR LILIT TANGAN YANG KETAT
=============================
Saiz S: Untuk ukur lilit tangan 10.5CM ~ 12.4CM
Saiz M: Untuk ukur lilit tangan 12.5CM ~ 14.4CM
Saiz L: Untuk ukur lilit tangan 14.5CM ~ 16.4CM
Saiz XL: Untuk ukur lilit tangan 16.5CM ~ 18.4CM
Saiz XXL: Untuk ukur lilit tangan 18.5CM ~ 20.4CM

CARA ORDER
=========
PM kod & saiz gelang yang anda nak order ke inbox kami

*TEMPAHAN ANDA MENGAMBIL MASA 2 - 8 HARI UNTUK SIAP.

Wah , Sekejap je kan masa untuk siap ? tak sampai berminggu-2 ^_^ Ha Kalau berminat and nak tengok memacam Warna yang Aina Rahman Sediakan , Meh ke Page dia . Cubit pipi saya . hehe main cubit-2 pulak ye . haha 

hehe Hope sangat kalau menang hadiah Handmade phone casing tuh . hehe sebab Alja tak suka bermekap mekap ni T_T haha , tapi kalau menang Handmade Phone Casing tuh boleh buat kenangan sebab menang Contest Cantikku dimata . eh salah salah CHANTIQUE DE MATA . hehe ^_^ . Menang Hadiah yang boleh buat kenangan memangg best . hehe ^_^ 

Masa untuk Tag blogger-2 . Kalau Tag blogger lelaki pon takpe , mana tahu rezeki mereka , mereka boleh bagi hadiah untuk emak , emak mentua , isteri , anak , adik perempuan , sedara perempuan . haha ^_^ 
Tag Blogger . 
Hahaha , hamboii banyak ... haha terlebih rajin malam ni ^_^ andd tak tahu nak tag siapa lagi so semua ambik dari shoutbox .kwuang kwuang kwuang T_T haha .. Kalau ada rezeki tak kemana :) InsyaALLAH selagi Kita cuba , Pasti rezeki ada :) 

Diingatkan lagi sekali , Tekan Banner untuk Join ! :)

4 comments:

  1. jom komen entry sya , sya masuk contest komen terbanyak .. help me :)

    http://elsaulfahdotnet.blogspot.com/2013/04/blogging-contest-by-tumtumshop.html

    ReplyDelete
  2. dari contest yg sama....gud luck dear...

    http://cleopatrachentaamira.blogspot.com/2013/04/chantique-de-mata-beauty-contest.html

    ReplyDelete
  3. Dari contest yang sama :)
    Goodluck dear :)

    http://aimisyafiqahsuhaimi.blogspot.com/2013/04/chantique-de-mata-beauty-contest.html

    ReplyDelete

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sila Jaga Percakapan anda . Jika tidak anda boleh didenda tidak melebihi 58 Ribu Ringit atau dipenjarakan atau kedua-duanya !

ANDA SEDANG DIPERHATI . MOHON JAGA TINGKAH LAKU APABILA BERADA DI WWW.CAHAYAPERMATA.MY . TERIMA KASIH .