Tuesday, April 16, 2013

FIRST GIVEAWAY BY MIZRIZHANI

Publish on : 4:01 AM There is : 2 Comments Labels :

Nak join tekan Banner tau 

Bismillahirrahmanirrahim .. Assalamualaikum andd yeoboseyo . Hai :) Hari ini baru sempat nak join FIRST GIVEAWAY BY MIZRIZHANI . Hehe lagi satu hari jer nak TAMAT . Nasib baik sempat lagi T_T . hehe , Sebenarnya dah lama nampak tapi asyik lupa jer sebab asyik Hold hold hold jer sampai lupa . dan terima Kasih jugak kepada Rakan-2 blogger yg sudi tag Alja . Now Alja nak join GA ini . Nak luahkan melalui berpantun ler . boleh dok ? haha Kalau lari pantunnya sila tutup telinga dan gelak sekuat hati . haha *takde kena mengena* 

Tajuk :- Pantun tak menjadi untuk MIZRIZHANI . haha :D
Rasa nak buat Giveaway , tapi takut tiada sambutan , 
eh eh awak ni , tak cuba lagi , mana lah nak tahukan ? ;)

Sudah tiba masanya untuk MIZRIZHANI membuat Giveaway sendiri , 
Maka dengan itu bermulalah pencarian Sponsor untuk GA nya nanti .. 
Pencarian Sponsor yang diberi tajuk "Mencari Sponsor yang baik hati"
Sponsor dicari agar First Giveaway dapat dijalankan dengan sebaiknya nanti .

Selesai sudah pencarian sponsor untuk First Giveaway , 
Baru tahu susahnya nak buat Giveaway atau Segmen sendiri , 
Maka Tibalah masa yang dinanti-2 untuk pelancaran First Giveaway sendiri .. 
Giveaway yang diberi Tajuk "FIRST GIVEAWAY BY MIZRIZHANI" .

Hadiah-hadiah yang best diberi oleh MIZRIZHANI ,
penat menaip Entry bagai tak henti ,
sekali nak post , eh eh hilang semua sekali ,
terpaksa menaip untuk yang kedua kali .. Hehe 

Hadiah yang gempak lagi deboom MIZRIZHANI dan sponsor beri , 
Jangan terlepas untuk men-joinkan diri ,
Mana tahu rezeki awak berada disini .
Ayuh semua , kita support First Giveaway dari MIZRIZHANI !!

Baju peplum menjadi rebutan , 
Siapa mahu angkatlah tangan ,
Jangan malu janganlah segan , 
Mana tahu Baju Peplum itu kepunyaan Tuan . 

Diharapkan Syarat yang diberi akan peserta ikuti , 
jujur itu perlu agar barang yang dimenangi diberkati , 
Tipu-tipu nak kemana cik adik yang MIZRIZHANI sayangi , 
Tak takut ke Dosa menipu nanti ? 

Pelbagai Cara untuk MIZRIZHANI mencari pemenang , 
Antaranya Top Referral , Entry menarik dan Encik Random.org ,
Almaklumlah , kita semuaKan blogger kreatif dan hebat dalam berblogging ,
Susah MIZRIZHANI nak pilih , nanti MIZRIZHANI boleh PENING !!! 
 
Banyak Sponsor banyaklah Hadiahnya , 
Hadiah-hadiah itu sedang menunggu untuk diberi kepada pemenang , 
Eh Awak semua apa tunggu lagi nya ? 
Tak teringin ke awak nak menjadi bakal pemenang ? 

17 April 2013 Tarikh tutup Giveaway , 
Kalau terlepas jangan nak kata ruginya wey , 
siapa suruh asyik hold hold hold kan je wey ? 
Ha , tengok lah siapa yang rugi sekarang ni wey ? 

Hajat dihati nak sangat menang T_T 
Tapi Apakan daya , Kita serahkan saje kepada yang pengadil kan senang ,
Kalau ada rezeki untuk menjadi pemenang ,
Compem Hadiah itu akan dipost ke rumah ku sekarang . 

Jadi tunggu sajalah keputusan siapa yang menang , 
Kalau tak menang , sabar jer lah duhai hati tersayang .
Takde rezeki lagilah tuh Alja sayang .
Cuba lain kali dengan Giveaway akan datang !! :)

Sampai disini saja pantun tak jadi ditulis , 
Tak salah kita mencuba diri untuk bertanding dan mencuba nasib , 
Almaklumlah pantun sukahati dari hati penulis , 
InsyaALLAH Kalau ada Rezeki , kita berjumpa lagi . ma'assalamah wa ilalliqa' :)
Hahaha , ada hati nak berpantun , Pantun lari bagai nak rak  hahahaha :D
Mangsa Tag Alja 
:- http://diariesgadhissepet.blogspot.com/
:- http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/
Giveaway Tamat sehari iaitu pada 16 April 2013 . 11.59 malam

2 comments:

  1. terima kasih sebab sudi join ga hani disaat-saat akhir..nantikan kptsn pemenangnya..

    ReplyDelete

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sila Jaga Percakapan anda . Jika tidak anda boleh didenda tidak melebihi 58 Ribu Ringit atau dipenjarakan atau kedua-duanya !

ANDA SEDANG DIPERHATI . MOHON JAGA TINGKAH LAKU APABILA BERADA DI WWW.CAHAYAPERMATA.MY . TERIMA KASIH .