Monday, April 8, 2013

Giveaway Canon Camera By Miraa Hussin

Publish on : 5:04 PM There is : 3 Comments Labels :
Tekan Banner untuk Join 

Bismillahirrahmanirrahim .. Assalamualaikum andd yeoboseyo .. hari nh nak join lagi GA dari MH . Siapa MH ? Mira Hussin lah ! hehe :) tapi yang hari tuh Doodle .. skrg Canon Camera . Canon Camera ? hehe betul ke ? Wow . Suka gila . Nanti awak baca ye ...............


Tidak kurang dari 50 patah perkataan, berikan sebab awak nak menang ....
Oleh kerana Tidak kurang dari 50 P.P .. Alja nak buah BM Ringkasan .. eh ? haha ... 

Hai Jumpa lagi . haha .. Sebab Alja nak menang ? Mai Baca mai ... Sebab Pertama , Alja nh Suka tabung . hehe lelagi time tabung jadi berat .. perghh bangga gila tau sebab dapat simpan duit sampai jadi berat macam tuh . lepas tuh , Tunjuk-2 dekat anak buah bagi dia jealous sebab kita berjaya simpan duit jadi berat macam tuh and dari situ lah kita dapat ajar dorang cara simpan duit .. Kan ? ha , bila dah jadi berat + penuh tabung tuh , Kita kenalah hantar bank . Sebab Kedua , Alja suka tabung yang comel-2 nh .. hehe lelagi Bentuk macam Camera Canon nh .. tak ke comel je rasa ... Nak simpan duit je happy sebab duit kita ada dlm tabung comel macam tuh .. Lelagi Tabung tuh warna kesukaan kita . Warna Kesukaan Alja pink or Merah .. tapi lebih kepada pink .. ha bila dah masukkan duit dlm tabung Comel tuh , mesti tersenyum Kambing . eh ? k whatever . haha .. Sebab Ketiga , bila tabung dah berat , boleh lah bajet-2 macam pegang camera Canon yang sebenar .. hehehe ... Sebab yang Ke-empat nanti ada 1 year membership @MHB .. tuh lagi best . ada membership lagi tauuu .. dapat bershopping barang yang comel-2 dekat page MHB dengan mendapat diskaun yang banyakkkkkkkkkk !!!! BestKan kalau dapat hehehe *ada awan kecik-2 naik dalam kurungan Sedang berangan*
218 Patah Perkataan


karangan Ringkasan sangatlah -.- Lebih dari 180 tau . haha saya sedang
Tunggu Cikgu tanda 

3 comments:

  1. datang dari GA yang sama . Jom singgah blog saya http://itsmeifah.blogspot.com/2013/04/giveaway-canon-camera-by-miraa-hussin.html

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Hikma pun join GA ni jugak :) Meh laa singgah , http://cute-girlneedsuperman-honeylemon.blogspot.com/2013/05/giveaway-canon-camera-by-miraa-hussin.html

    ReplyDelete

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sila Jaga Percakapan anda . Jika tidak anda boleh didenda tidak melebihi 58 Ribu Ringit atau dipenjarakan atau kedua-duanya !

ANDA SEDANG DIPERHATI . MOHON JAGA TINGKAH LAKU APABILA BERADA DI WWW.CAHAYAPERMATA.MY . TERIMA KASIH .