Tuesday, April 23, 2013

PING Entry anda disini !!!

Publish on : 9:57 PM There is : 0 Comments Labels :
Bismillahirrahmanirrahim .. Assalamualaikum andd yeoboseyo . Hai :) . Nak Share and bagitahu ni , Ada satu group yang boleh kita ping Entry Giveaway / Segmen / contest kita ... sebenarnya berguna group-2 macam ni .. Kenapa ?

sebab ... Cuba kita buat Giveaway / segmen / contest . Mestilah kita nak ramai peserta kan ? betul tak ? so kalau kita join group-2 cengini . Tidak ke bagus ? So makin lama makin ramai lah yang nak join GA/Segmen/Contest kita tuh . 

Rugi kalau tak masuk T_T . Sebab kita pun akan ketinggalan dengan Giveaway / Segmen / contest yang best-2 and meleTOP tuh . So apa lagi ? Jom Join Group Giveaway , Segmen dan Contest ! Cubit pipi saya :)

No comments:

Post a Comment

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sila Jaga Percakapan anda . Jika tidak anda boleh didenda tidak melebihi 58 Ribu Ringit atau dipenjarakan atau kedua-duanya !

ANDA SEDANG DIPERHATI . MOHON JAGA TINGKAH LAKU APABILA BERADA DI WWW.CAHAYAPERMATA.MY . TERIMA KASIH .