Punca Ketua Kelas dibelasah

April 13, 2013 2 Comments A+ a-

Bismillahirrahmanirrahim .. Assalamualaikum andd yeoboseyo . Hai , Masih ingat dengan Pelajar sekolah yang memukul Ketua kelas mereka ? yang bukan main tunjuk gangster mereka tuh ? Tak tahu ? meh meh alja tunjukkan Video nya ...

video

Dah tengok ? jahatkan ? Haih , macam Kuat berbeno jer main pukul-2 . Baru pelajar sekolah dah tunjuk hebak . aku Lan .. Lan apa ? LANTAK PI LAH KAU SANA !! *gelak comel lah sangat* hahahaha ... 

Alja tengok ada youtube ni punya video , ada someone comment "aku tidak menyalahkan sesiapa kecuali pemerintah, jika baik pemerintah atau pemimpin itu maka baiklah rakyatnya.. tahniah umno dan barisan nasional kerana mendidik anak melayu dengan budaya politik samseng dan lucah"

apa kena mengena pelajar sekolah gaduh dengan politik *krik krik krik* haha whatever . yang penting tak setuju langsung apa yang dia kata tuh -.- . okey lantak pi lah pasal politik tuh . malas nak masuk campur . hahaha .. yang penting ..............

APA PUNCA SEBENAR KES PERGADUHAN KETUA TINGKATAN KENA BELASAH ?

Pasti antara kita semua tertanya-tanya kan apalah puncanya sampai menjadikan kes pergaduhan antara 3 orang pelajar dengan ketua tingkatan ni . dannn korang pasti akan 
terkejut bila dapat tahu punca mereka gaduh ... 

nak tahu ?? 
hehehe Mungkin jugak . tapi tengok muka pon dah tahu muka cari gaduh . LOL . 

Ada lagi tau sebabnya .. Ini dari keratan akhbar ..
haha tadi kena Saka . lepas tuh dalam akhbar kata "Angkara bawa telefon bimbit" hahaha mana satu betul ? hanya ALLAH saja yang tahu . yang paling peng si Lan .. LANTAK PI LAH KAU SANA !! tuh dah kena tangkap . Ini Pengajaran buat dia jugak . habis FB dia , FB Awek dia , FB kawan Dia , Twitter Dia , Twitter awek dia , Twitter Kawan-2 dia kena bash . Kesian Kan ? Orang yang tak bersalah pon kena bash jugak .. hmm tuh lah orang kata ........


"Kerana Nila setitik rosak susu sebelanga"




Sumber Click | Click

2 Comments

Write Comments
CiK Bella
AUTHOR
April 13, 2013 at 12:25 AM delete

Dulu kawan bella ada kena saka. Mmg xdpt nak kawal. Tp, bella rasa yg ni psl hp kot. Hehe

Reply To This Comment
avatar
atiqa aris
AUTHOR
April 13, 2013 at 12:35 AM delete

kecik-kecik xnk terjon bangunan da besor susakan org.lol haha

Reply To This Comment
avatar

Sila jaga di setiap perkataan yang anda berikan disini. Ingat-ingat sikit, Setiap perkataan akan disoal di akhirat dan juga Jari serta lidah inilah yang paling tajam menghiris hati. Terima Kasih ❤