SAYS dah Ke Laman baru !!

April 15, 2013 2 Comments A+ a-

Bismillahirrahmanirrahim .. Assalamualaikum andd yeoboseyo . Hai :) Tengah bosan sambil jaga baby humairah , Alja nak tgk lah Earnings Alja ada berapa .. Sekali dia dah tukar laman . Habis semua iklan takde . Risau risau risau !! Tolong ... haha gimik :p then Alja tekan dashboard ... 
Bila dah tekan dashboard , Earnings alja dah takde .. mana nh !! Iklan-2 semua hilang . sedih awak T_T .. hehe .. okey Tengok gambar atas tuh tau .. Bila Korang dah tekan Link yang dekat No2 tuh .. di akan New tab dan bawak awak ke satu Laman yang Kuning sahaja warna nya ... hahaha .. 
 okey , Laman dekat atas ni lah yang alja kata tuh ... okey tekan "Go To 8Share Now" lepas tuh dia bawak awak ke laman yang baru ...macam gambar bwah ni ..
 tadaaaa !! haha benda dia sama jer cuma Link dia jer bertukar . dari Says.Com ke 8Share.com . So nampak tak total Earnings kita yang dulu pon ada balik . sama tak sama tak ? hehe :)

ada Sahabat blog kata bila nak tukar ke 8Share jer dia tulis "Under Maitenance and bla bla bla bla " .. haha dia bukan tulis bla bla bla lah tapi tulis benda lain . Alja malas nak taip . hahahaha . Okey pape pon GoodLuck and selamat menaikkan Earnings Korang :)

Alja nak mintak tolong satu boleh ? Please :( ni bukan Iklan . Alja nak suruh awak Like Contest yang Alja Join ni :( Please . i need your Help :( Tolong erk ? Terima Kasih :') Hanya ALLAH dapat membalas jasa baik korang . Jazakallah :') 

  • CLICK 1 [ Alja teringin sangat nak beli ni tapi sebagai seorang pelajar yang baru lepas SPM . Alja susah sangat nak beli T_T Tolong :( ] 
  • CLICK 2 | CLICK 3 [ Alja nak bagi anak buah Alja menang sebab Alja nak bagi dorang macam Hadiah :') ] 
  • CLICK 4 [ If rasa Comel , Like lah tau . hehe ]
dah Like ? TerimaKasih sangat :') Semoga ALLAH membalas jasa baik korang yang sudi Like tuh :) Kalau boleh ajak lah kengkawan Like sekali . hehe :) and if korang nak balasan macam nak suruh Alja Like Fanpage / Like Contest korang balik / Like apa pun , cakap K :)



2 Comments

Write Comments
April 15, 2013 at 1:34 PM delete

belum sempat godek lagi 8share ni...

Reply To This Comment
avatar
Nurul
AUTHOR
April 18, 2013 at 11:18 PM delete

Menjadi Ker Masuk 8share Nie ?

Reply To This Comment
avatar

Sila jaga di setiap perkataan yang anda berikan disini. Ingat-ingat sikit, Setiap perkataan akan disoal di akhirat dan juga Jari serta lidah inilah yang paling tajam menghiris hati. Terima Kasih ❤