Segmen Sabtu by Emas Putih Part #4

April 27, 2013 4 Comments A+ a-

Bismillahirrahmanirrahim .. Assalamualaikum andd yeoboseyo . Hai :) 


Hari ni nak buat segmen sabtu part #4
Segmen ini akan berlangsung selama 2 hari bermula
27 April 2013 jam 11.59 PM - 29 April 2013 / 11:59 PM
( 2 hari sahaja )

Syarat :
1. Follow blog  :
http://www.kisahemasputih.com/
http://www.neskopi.com/
http://inspirasicimiependo.blogspot.com/

2. Like fan page :


 3. Follow G+ kat bawah ni




3. PALING WAJIB copypaste coding entry  yang diberikan dibawah ini dan paste kan ke ruangan html post.   *kalau x faham sila ikut step dibawah*
Dah siap? Tinggalkan entry segmen anda di ruangan komen.

Hadiah :

Top Referral
Topup RM10

Random
Topup RM5 x 9
Topup RM3 x 1

Selamat menjoinkan diri dalam Segmen Sabtu by Emas Putih Part #4 !!


TEKAN BANNER UNTUK JOIN

4 Comments

Write Comments
April 27, 2013 at 12:58 AM delete

gudluck..

http://www.syuhadasalleh.my/2013/04/segmen-sabtu-by-emas-putih-part-4.html

Reply To This Comment
avatar
April 29, 2013 at 12:23 PM delete


hey dear

melawat dan follow sini :)

http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2013/04/segmen-sabtu-by-emas-putih-part-4.html

Reply To This Comment
avatar
Emas Putih
AUTHOR
May 3, 2013 at 11:04 AM delete

thanks join. Jom tengok pemenangnya http://www.kisahemasputih.com/2013/05/pemenang-segmen-sabtu-by-emas-putih.html

Reply To This Comment
avatar

Sila jaga di setiap perkataan yang anda berikan disini. Ingat-ingat sikit, Setiap perkataan akan disoal di akhirat dan juga Jari serta lidah inilah yang paling tajam menghiris hati. Terima Kasih ❤