Segmen Saya Nak Menang Hadiah Dan Dibloglist

April 11, 2013 7 Comments A+ a-


Dengan sukacitanya blog Nabila Biela mengadakan segmen Saya nak menang hadiah dan dibloglist. Korang tak perlu follow banyak sponsor...just follow blog Nabila Biela dan sponsor yang lain just like pages. Haa best tak??jom tengok syarat-syarat yang lain.

SYARAT-SYARAT
1) Follow blog ni dan like pages
2) Like pages semua sponsor
3) Buat satu entry dan tepek banner kat atas dan link kan ke entry blog ni
4) Letak link blog ini dalam bloglist korang*kalau umum pemenang nanti senang korang nak tahu kan?*
5) TAMAT 20 /4/2013*kalau ramai yang join akan ditamatkan awal*
6) Copy paste je entry ni

LIKE PAGES SPONSOR




SENARAI HADIAH
VOUCER TIKET WAYANG X 2 ORANG*tajuk ikut suke korang*
Kardigan X 2
Legging X 2
Tony Moly Tint X 2
Topup RM5 X 1
Manicure Set X 2
Bloglist oleh aku sendiri X 10

GAMBARAN HADIAH

PEMBAHAGIAN HADIAH
TOP REFFRAL: BOLEH PILIH DUA HADIAH*akan diberitahu awal*
RANDOM: SATU HADIAH SORANG

SENARAI PESERTA*akan diupdate dari semasa ke semasa*

SEGMEN INI DITAJA:  
Segmen ini dianjur oleh Nabila Biela dan disponsor oleh EzbuydiazGirl On The SlopeCheapest in Town,D'va Fashionista Boutique,YEZZA by SSS dan Klik & Beli Pakaian & Jersy Online.


7 Comments

Write Comments
Myra Aliah
AUTHOR
April 11, 2013 at 2:31 PM delete

dari segmen yang sama jemput singgah
http://myraliahstory.blogspot.com/2013/04/saya-nak-menang-hadiah-dan-di-bloglist.html

Reply To This Comment
avatar
butterfly
AUTHOR
April 12, 2013 at 9:10 AM delete

done follow...datang dari segmen sama
http://cahayasirius.blogspot.com/2013/04/segmen-saya-nak-menang-hadiah-dan.html

Reply To This Comment
avatar
iu-hazirah
AUTHOR
April 12, 2013 at 11:32 AM delete

dr GA yang sama
good luck

http://iu-hazirah.blogspot.com/2013/04/segmen-saya-nak-menang-hadiah-dan.html

Reply To This Comment
avatar
nida zin
AUTHOR
April 13, 2013 at 1:00 PM delete

singgah dri segmen

http://nidajiwakosong.blogspot.com/2013/04/segmen-saya-nak-menang-hadiah-dan.html

#gudluck :)

Reply To This Comment
avatar
Budak Kampung
AUTHOR
April 14, 2013 at 5:26 PM delete

Assalam YOP/YONG
BK dari kampung sme
penat kayuh speda nk ke sini

http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/04/saya-nak-menang-hadiah-dan-dibloglist.html

Reply To This Comment
avatar
April 15, 2013 at 7:16 AM delete

awesome
dari segmen yg sma
http://dakbluer.blogspot.com/2013/04/segmen-saya-nak-menang-hadiah-dan.html
good luck

Reply To This Comment
avatar

Sila jaga di setiap perkataan yang anda berikan disini. Ingat-ingat sikit, Setiap perkataan akan disoal di akhirat dan juga Jari serta lidah inilah yang paling tajam menghiris hati. Terima Kasih ❤