Thursday, April 11, 2013

Segmen Saya Nak Menang Hadiah Dan Dibloglist

Publish on : 1:36 AM There is : 7 Comments Labels :

Dengan sukacitanya blog Nabila Biela mengadakan segmen Saya nak menang hadiah dan dibloglist. Korang tak perlu follow banyak sponsor...just follow blog Nabila Biela dan sponsor yang lain just like pages. Haa best tak??jom tengok syarat-syarat yang lain.

SYARAT-SYARAT
1) Follow blog ni dan like pages
2) Like pages semua sponsor
3) Buat satu entry dan tepek banner kat atas dan link kan ke entry blog ni
4) Letak link blog ini dalam bloglist korang*kalau umum pemenang nanti senang korang nak tahu kan?*
5) TAMAT 20 /4/2013*kalau ramai yang join akan ditamatkan awal*
6) Copy paste je entry ni

LIKE PAGES SPONSOR




SENARAI HADIAH
VOUCER TIKET WAYANG X 2 ORANG*tajuk ikut suke korang*
Kardigan X 2
Legging X 2
Tony Moly Tint X 2
Topup RM5 X 1
Manicure Set X 2
Bloglist oleh aku sendiri X 10

GAMBARAN HADIAH

PEMBAHAGIAN HADIAH
TOP REFFRAL: BOLEH PILIH DUA HADIAH*akan diberitahu awal*
RANDOM: SATU HADIAH SORANG

SENARAI PESERTA*akan diupdate dari semasa ke semasa*

SEGMEN INI DITAJA:  
Segmen ini dianjur oleh Nabila Biela dan disponsor oleh EzbuydiazGirl On The SlopeCheapest in Town,D'va Fashionista Boutique,YEZZA by SSS dan Klik & Beli Pakaian & Jersy Online.


7 comments:

  1. dari segmen yang sama jemput singgah
    http://myraliahstory.blogspot.com/2013/04/saya-nak-menang-hadiah-dan-di-bloglist.html

    ReplyDelete
  2. done follow...datang dari segmen sama
    http://cahayasirius.blogspot.com/2013/04/segmen-saya-nak-menang-hadiah-dan.html

    ReplyDelete
  3. dr GA yang sama
    good luck

    http://iu-hazirah.blogspot.com/2013/04/segmen-saya-nak-menang-hadiah-dan.html

    ReplyDelete
  4. singgah dri segmen

    http://nidajiwakosong.blogspot.com/2013/04/segmen-saya-nak-menang-hadiah-dan.html

    #gudluck :)

    ReplyDelete
  5. Assalam YOP/YONG
    BK dari kampung sme
    penat kayuh speda nk ke sini

    http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/04/saya-nak-menang-hadiah-dan-dibloglist.html

    ReplyDelete
  6. awesome
    dari segmen yg sma
    http://dakbluer.blogspot.com/2013/04/segmen-saya-nak-menang-hadiah-dan.html
    good luck

    ReplyDelete

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sila Jaga Percakapan anda . Jika tidak anda boleh didenda tidak melebihi 58 Ribu Ringit atau dipenjarakan atau kedua-duanya !

ANDA SEDANG DIPERHATI . MOHON JAGA TINGKAH LAKU APABILA BERADA DI WWW.CAHAYAPERMATA.MY . TERIMA KASIH .