Friday, April 26, 2013

segmen simple-simple by mohd zuhri

Publish on : 12:39 AM There is : 1 Comments Labels :
Tekan Banner untuk Join

Bismillahirrahmanirrahim .. Assalamualaikum andd yeoboseyo . Hai :) Nak Join Segmen dari Zuhri . haip ! Siapa tak kenal Zuhri yang always buat segmen tuh ? Segmen yang tak kira dekat blog mahupun dekat page . yang sentiasa aktif . Kalau tengok status dekat page FB , kalau scroll je mesti akan jumpa Status dari dia :p Hehehe . Jangan risau , Join je , Sponsor pun tak ramai nak click-2 , Hadiah pun menarik :) Rezeki ada dimana-2 selagi kita cuba :) InsyaALLAH :)

Hadiah / Pemilihan pemenang / Tarikh Tamat 
  • Novelx2 (tajuk suami aku ustaz dan sebenarnya saya isteri dia
  • Novel x2 lagi boleh pilih sendiri 
  • Topup rm 5x25
  • Selendang x2
  • Bantal  boleh tulis nama sendiri x2 
  • pemenang aku pilih berdasarkan random dan top refferal 
  • 4 May 2013 | Sabtu 
Hokk alohhh teringin nak menang Novel / bantal / selendang [ barang yang boleh dibuat kenangan ;) ] hehehe . 


1 comment:

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sila Jaga Percakapan anda . Jika tidak anda boleh didenda tidak melebihi 58 Ribu Ringit atau dipenjarakan atau kedua-duanya !

ANDA SEDANG DIPERHATI . MOHON JAGA TINGKAH LAKU APABILA BERADA DI WWW.CAHAYAPERMATA.MY . TERIMA KASIH .