Saturday, May 4, 2013

GiveAway Hijab Square by Nadnod Azizan

Publish on : 3:02 AM There is : 1 Comments Labels :

Tekan banner untuk join
Bismillahirrahmanirrahim .. Assalamualaikum andd yeoboseyo . Hai :) Alja nak join hadiah best ni :)

Tudung mana menjadi pilihan hati Alja ? 

tadaaaaaaaaaaaaa . hehe 
Alja Suka tudung ni , tudung Contton kan sng dibentuk . so takpayah lah rasa nak pakai itu ini jadikan dia bujur T_T hehe . then Kain Contton nh senang iron . Tak iron pon takpe , hahaha . Lagipun kenapa Alja pilih corak nh kan ? sebab skrg nh ramai wanita diluar sna suka pakai tudung bunga-2 cengini . ikut trend lah katanya . haha :) andd lagi satu tundung nh Bidang 45 . so tak jarang kan ? jadi tak payah lah awak susah-2 nak beli itu ini nak tutup leher :) kan ada kain tudung yang jarang kan ? susah sangat . lelagi sesetgh bawal . sesetgh bawal kan ada yang jarang T_T so kena pakai inner neck . Jadi payah kan ? yang penting kita kena ingat , Tudung dan pakaian kita nh boleh untuk menutup aurat kita sebagai identiti Wanita Muslimah atau tak :) Pakaian yang boleh Menjaga aurat dari mata-2 Ajnabi :) Lagipun tudung mcm nh boleh jadikan dia labuh lagi sampai bawah dada ;)



1 comment:

  1. thanks for joining! salam perkenalan dari saya :) goodluck!

    ReplyDelete

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sila Jaga Percakapan anda . Jika tidak anda boleh didenda tidak melebihi 58 Ribu Ringit atau dipenjarakan atau kedua-duanya !

ANDA SEDANG DIPERHATI . MOHON JAGA TINGKAH LAKU APABILA BERADA DI WWW.CAHAYAPERMATA.MY . TERIMA KASIH .