GiveAway Hijab Square by Nadnod Azizan

May 04, 2013 1 Comments A+ a-


Tekan banner untuk join
Bismillahirrahmanirrahim .. Assalamualaikum andd yeoboseyo . Hai :) Alja nak join hadiah best ni :)

Tudung mana menjadi pilihan hati Alja ? 

tadaaaaaaaaaaaaa . hehe 
Alja Suka tudung ni , tudung Contton kan sng dibentuk . so takpayah lah rasa nak pakai itu ini jadikan dia bujur T_T hehe . then Kain Contton nh senang iron . Tak iron pon takpe , hahaha . Lagipun kenapa Alja pilih corak nh kan ? sebab skrg nh ramai wanita diluar sna suka pakai tudung bunga-2 cengini . ikut trend lah katanya . haha :) andd lagi satu tundung nh Bidang 45 . so tak jarang kan ? jadi tak payah lah awak susah-2 nak beli itu ini nak tutup leher :) kan ada kain tudung yang jarang kan ? susah sangat . lelagi sesetgh bawal . sesetgh bawal kan ada yang jarang T_T so kena pakai inner neck . Jadi payah kan ? yang penting kita kena ingat , Tudung dan pakaian kita nh boleh untuk menutup aurat kita sebagai identiti Wanita Muslimah atau tak :) Pakaian yang boleh Menjaga aurat dari mata-2 Ajnabi :) Lagipun tudung mcm nh boleh jadikan dia labuh lagi sampai bawah dada ;)



1 Comments:

Write Comments
NadNod
AUTHOR
May 4, 2013 at 7:13 PM delete

thanks for joining! salam perkenalan dari saya :) goodluck!

Reply To This Comment
avatar

Sila jaga di setiap perkataan yang anda berikan disini. Ingat-ingat sikit, Setiap perkataan akan disoal di akhirat dan juga Jari serta lidah inilah yang paling tajam menghiris hati. Terima Kasih ❤