PERHATIAN !! Kepada Peserta GILA GILA Giveaway By Alja

May 27, 2013 21 Comments A+ a-

Bismillahirrahmanirrahim .. Assalamualaikum yeoboseyo and Haii ! :) Short Entry . Alja just nak bagitahu yang alja akan percepatkan tarikh tamat Giveaway alja iaitu pada 

TAMAT 30 MAY 2013 hari Khamis . 

yang Sepatutnya Tamat 7June2013 tp Alja ada hal yang tak dpt dielakkan so Alja percepatkan tarikh Tamatnya . Maaf ye .

Ha lagi satu , Para Sponsor kata Followers dan Page mereka tak meningkat naik .TOLONG ye . Ini Berkaitan REZEKI . Follow 10 Blog pun tak kan susah ? anggap jer lah korang Blogwalking :) Sebab ini semua berkaitan REZEKI so alja kena TEGASKAN ! :) 

Kalau tak dapat Follow / Like sila bagitahu sebab-2 nya Di SINI *PENTING* Sebab-2 yang tak masuk dek akal ditolak mentah-2 !! Maaf . Alja terpaksa bertegas . sebab apa ? Sebab ini berkaitan REZEKI :)

Ye lagi satu , Earning Alja tak meningkat . Tolong Click Love Love ni sampai habis Loading ye .. WAJIB .

        



TerimaKasih , GOODLUCK SEMUA :)


Nak join ? Cubit Pipi Saya .

21 Comments

Write Comments
nabila biela
AUTHOR
May 27, 2013 at 5:02 PM delete

done click semue..hrap mng..hehe

Reply To This Comment
avatar
May 27, 2013 at 5:09 PM delete

done follow semua blog sponsor.

Reply To This Comment
avatar
May 27, 2013 at 5:10 PM delete

done like semua page sponsor.

Reply To This Comment
avatar
May 27, 2013 at 5:28 PM delete

done click semua love :)

Reply To This Comment
avatar
WeenJoe
AUTHOR
May 29, 2013 at 12:42 AM delete

dah cek semua :) cuma yang komen kat gambar tu tadi ween dah komen sekali lagi sebab haritu tak boleh komen. sorry kalau ada yang ween komen 2 kali :)

Reply To This Comment
avatar
m!ss s!mPLe
AUTHOR
May 29, 2013 at 7:40 AM delete

done do everything .. ! :D

Reply To This Comment
avatar
Nur Madihah
AUTHOR
May 29, 2013 at 4:34 PM delete

done klik semua love <3

Reply To This Comment
avatar
May 30, 2013 at 3:11 AM delete

tak dapat nak like sebab dah deactive Fb. :(

Reply To This Comment
avatar
NUR HAFIZAH
AUTHOR
May 30, 2013 at 10:54 AM delete

done click iklan . dah follow semua sponsor dah :)

Reply To This Comment
avatar
May 30, 2013 at 11:40 AM delete

Done klik semua love Alja! Hee :D ^^

Reply To This Comment
avatar
May 30, 2013 at 12:47 PM delete

done click dan ikut semua syarat :)
harap-harap menang :)

Reply To This Comment
avatar
Yumida Huda
AUTHOR
May 30, 2013 at 6:35 PM delete

done klik
gdluck utk semua peserta

Reply To This Comment
avatar
tiey smilez
AUTHOR
May 30, 2013 at 10:04 PM delete

Done click & follow smua blog :)

Reply To This Comment
avatar
ANa Ahmad
AUTHOR
May 30, 2013 at 11:17 PM delete

sudah siap kelik semua love tu boss.. :)

Reply To This Comment
avatar
anisfarhani
AUTHOR
May 31, 2013 at 5:02 PM delete

dah click semua. (:
goodluck semua

Reply To This Comment
avatar

Sila jaga di setiap perkataan yang anda berikan disini. Ingat-ingat sikit, Setiap perkataan akan disoal di akhirat dan juga Jari serta lidah inilah yang paling tajam menghiris hati. Terima Kasih ❤