Monday, May 27, 2013

PERHATIAN !! Kepada Peserta GILA GILA Giveaway By Alja

Publish on : 4:37 PM There is : 21 Comments Labels :
Bismillahirrahmanirrahim .. Assalamualaikum yeoboseyo and Haii ! :) Short Entry . Alja just nak bagitahu yang alja akan percepatkan tarikh tamat Giveaway alja iaitu pada 

TAMAT 30 MAY 2013 hari Khamis . 

yang Sepatutnya Tamat 7June2013 tp Alja ada hal yang tak dpt dielakkan so Alja percepatkan tarikh Tamatnya . Maaf ye .

Ha lagi satu , Para Sponsor kata Followers dan Page mereka tak meningkat naik .TOLONG ye . Ini Berkaitan REZEKI . Follow 10 Blog pun tak kan susah ? anggap jer lah korang Blogwalking :) Sebab ini semua berkaitan REZEKI so alja kena TEGASKAN ! :) 

Kalau tak dapat Follow / Like sila bagitahu sebab-2 nya Di SINI *PENTING* Sebab-2 yang tak masuk dek akal ditolak mentah-2 !! Maaf . Alja terpaksa bertegas . sebab apa ? Sebab ini berkaitan REZEKI :)

Ye lagi satu , Earning Alja tak meningkat . Tolong Click Love Love ni sampai habis Loading ye .. WAJIB .

        



TerimaKasih , GOODLUCK SEMUA :)


Nak join ? Cubit Pipi Saya .

21 comments:

  1. done click semue..hrap mng..hehe

    ReplyDelete
  2. dah cek semua :) cuma yang komen kat gambar tu tadi ween dah komen sekali lagi sebab haritu tak boleh komen. sorry kalau ada yang ween komen 2 kali :)

    ReplyDelete
  3. tak dapat nak like sebab dah deactive Fb. :(

    ReplyDelete
  4. done click iklan . dah follow semua sponsor dah :)

    ReplyDelete
  5. done click dan ikut semua syarat :)
    harap-harap menang :)

    ReplyDelete
  6. done klik
    gdluck utk semua peserta

    ReplyDelete
  7. Done click & follow smua blog :)

    ReplyDelete
  8. sudah siap kelik semua love tu boss.. :)

    ReplyDelete
  9. dah click semua. (:
    goodluck semua

    ReplyDelete

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sila Jaga Percakapan anda . Jika tidak anda boleh didenda tidak melebihi 58 Ribu Ringit atau dipenjarakan atau kedua-duanya !

ANDA SEDANG DIPERHATI . MOHON JAGA TINGKAH LAKU APABILA BERADA DI WWW.CAHAYAPERMATA.MY . TERIMA KASIH .