Buat Duit dengan Assign Job [ Tuto ]

June 09, 2013 2 Comments A+ a-

Assign Jobs
Bismillahirrahmanirrahim .. Assalamualaikum andd yeoboseyo . Hai :) Tepat 8.20Malam semalam selesailah sudah acara sign up kan AssignJobs ini . Alhamdulillah , ye betul tuh , baru sign up Jer dah dapat $2.00 tau .

Sebelum nh Alja pernah lah jugak terfikir nak Sign up . Tapi masa tuh ragu-2 jd tak jadilah nak meng-signup kan diri . haha so skrg ramai lah pulak yang Join and kata bagus . hmm nak ke tak ? mereka kata MASYUKKK !! So alja pun Signup lah ;) hehe 

Siapa belum Signup ? Cepat-2 Sign up dekat SINI

Meh Alja tunjukkan cara-2 nya ;)
 Bila dah tekan "GET STARTED" anda akan dibawak ke lama seperti dibawah .....
awak isi semua yang dia suruh , and tick 2 kotak then sign up ! Email tuh mesti yang active and yg awak selalu bukak tau :) .. dah siap ? so boleh lah log in nh ? Eh belum belum . Now awak pergi ke Email yang awak isi tadi tuh , then awak akan dapat email macam Alja or seakan-2 mungkin :)
Dapat Email yang mcm Alja dapat tuh ? Kalau dapat sila tepuk tangan . haha . okey bila awak tekan email tuh , dia ada bagi link kan ? awak tekan Link tuh dan awak Log in . SIAP ! Horeyyy ^_^

Untuk pengetahuan Anda 

Assign Job bayar duit kepada kita dalam duit USD . Sebab tuh $2.00 . Then kalau dah Cukup $30.00 , Kita dah boleh Cash Out ! Nak tahu cara kira dalam Malaysia ? Macam ini ... $1.00 x 3 = RM3.00 [duit Malaysia] . Kalau $2.00 pulak ? hehe Wow ! Bestkan ? Meh lah sign up Cepat-2 kan SINI
Kalau satu Kerja $0.40 $0.25 $0.35 ? Kira Kira jangan tak Kira . Hahaha ^_^

2 Comments

Write Comments
anisfarhani
AUTHOR
June 11, 2013 at 12:10 PM delete

holla :)
alja di tag dkt blog kita tauu.
nanti nak sign up jugak lahhh. haha

Reply To This Comment
avatar
Yumida Huda
AUTHOR
June 12, 2013 at 6:52 PM delete

wah..income masyuuuk tu
moga bertambah2 $ tu nanti

Reply To This Comment
avatar

Sila jaga di setiap perkataan yang anda berikan disini. Ingat-ingat sikit, Setiap perkataan akan disoal di akhirat dan juga Jari serta lidah inilah yang paling tajam menghiris hati. Terima Kasih ❤