Saturday, June 15, 2013

Review Pemenang-2 GA dan penyewa tapak [ Under Alja ]

Publish on : 8:56 PM There is : 0 Comments Labels : ,
Bismillahirrahmanirrahim .. Assalamualaikum andd yeoboseyo . Hai :) Alja akan review semua pemenang-2 yang alja sponsor and penyewa tapak iklan . 

Review Penyewa Tapak + pemenang GGG By Alja 
Elsa Mayra 

Tuan Blog yang diberi nama Aishah Abdullah . Sedap nama ! :) Berumur 19 tahun dan study di Akademi Pengajian Islam Uni Malaya . Blog Elsa Mayra menyewa tapak dekat blog alja selama 2 bulan dgn harga RM10 . Terimakasih :) Harap Trafik blog Awak meningkat lah :) dan dia jugak merupakan pemenang GA alja baru-2 ini . Blog dia best , ada macam-2 ! :) and blog Elsa Mayra nh selalu anjurkan segmen / GA / contest . Hadiah-2 pon best . Terbaru , GA yang diberi nama GA Kecik Kecik . So sesiapa yang belum join , pergilah join ;)  haa , Blog Elsa Mayra pon ada sediakan mcm-2 benda yang best seperti Resepi Masakan , artikel-2 agama , pengalaman-2 dlm akademik yang boleh dikongsikan kepada para pembaca , mengenai kesihatan dan website untuk tgk cerita korea dan sebagainya . Kalau Cerita , mmg takkan habis and korang takkan tahu ! So korang mesti terjah ke blog dia sekarang jugakkk !!! hehe haaa Jangan lupa untuk Follow blog Elsa Mayra jugak tauu :) 
Stifazara 

Blog yang biasa-biasa and simple :) Stifazara merupakan pemenang Iklan + review dari alja . So alja akan review blognya . Stifazara ada sediakan Tutorial and Freebies . If nak tahu apa benda tutobies yang disediakan , silalah terjah ke blog stifazara :) Stifazara ada lagi satu blog , Blog dia lagi satu , Sila Cubit pipi saya . Kalau nak tahu lebih lanjut , meh lah Terjah ke blog Stifazara !! Aip aip , Jangan lupa follow dia tau . eh bukan follow dia kemana . tapi Follow blog dia . haha :) oh ye , Banner tuh alja buatkan ;) hekhek maaf , ianya hanya biasa-2 jer , sbb dia tak PM Alja untuk bg Banner :)
Contest Azatie Sayang

Blog yang diberi nama "Contest AzatieSayang" Mungkin blog ini hanya untuk join Contest-2 . Blog yang simple and nice :) Kalau korang nak tahu GA yang Terbaru . Korang boleh lah Follow Blog ini . Banyak GA-2 segmen contest yang menarik yang Blog ini join . so Kalau korang nak tahu GA apa tuh , Korang kena lah terjah blog "Contest Azatiesayang" nh . Haa sambil terjah sambil follow tau :) oh ye , Banner tuh alja buatkan ;) hekhek maaf , ianya hanya biasa-2 jer , sbb dia tak PM Alja untuk bg Banner :)
Mira's Blog

Blog yang diberi nama Mira's Blog ini jugak sering melibatkan diri untuk join GA-2 yang diadakan oleh blogger-2 . blog yang berwarna pink ini nmpk biasa-2 Jer and tak lambat loading :) Kalau nak tahu blog dia mcm mna , kenalah follow blog dia ;) hekhek . oh ye , Banner tuh alja buatkan ;) hekhek maaf , ianya hanya biasa-2 jer , sbb dia tak PM Alja untuk bg Banner :)
Batrisyia Blog 

Batrisyia Blog , seorang blogger berumur 13 tahun . Batrisyia menggunkaan Blogskin . Lawa Blogskin Batrisyia nh . Blogskin berwarna Grey ^_^ Batrisyia ada menyediakan Tutorbies jugak tauuu malah tidak ketinggalan jugak tips-2 untuk orang ramai :) Kalau nak tahu blog Batrisyia mcm mna and lawa dia mcm mna , jom Terjahhhhh ^_^ jangan lupa jugak untuk follow tau :) oh ye , Banner tuh alja buatkan ;) hekhek maaf , ianya hanya biasa-2 jer , sbb dia tak PM Alja untuk bg Banner :)

Review Blog lain-2 

Syafiqa Liayana
Blog yang diberi nama RAIN . Sebab tuh blog dia ada Hujan turun-2 . hehe Blog yang simple nice and cute :) Tuan blog yang diberi nama Syafiqa Liayana berumur 15 Tahun ini ini tinggal di Johor . hoho dekat tak dengan muar ? hekhek :p  Blog adik nh menggunakan blogskin . hmm so tak lambat loading ^_^ adik nh peminat Kpop rasanya , jd blog dia ada gambar Kpop Jer . hehe :) so sesiapa yang rasa dia peminat Kpop , jom Follow blog adik nh and tinggalkan jejak di shoutbox :) 
MyMindMyThoughtMyFeeling
Blog yang diberi nama "MyMindMyThoughtMyFeeling" nh memang bagus blog dia , macam-2 informasi ada dlm blog dia . contohnya "6 makanan yg dpt mengurangkan tension" and macam-2 manfaat bacaan yg dpt kita baca dlm blog nh . Tapi taknak lah bagitahu semuakan , Tak surprise lah kan . hekhekhek :p so If korang nak tahu apa yang blog nh update , Korang kena , mesti untuk follow blog dia . MESTI ! sebab amat bermanfaat :) Jangan lupa jugak untuk tinggalkan jejak korang di blog dia ^_^
sayatakpandaiberblog
Blog Last yang alja review hari nh *lepaskan semput menulis* fuh fuh . hahaha . Blog berwarna grey yang amat comel and simple ^_^ Entry-2 yang terbaru nh pon best :) so rugi kalau korang tak terjah , Cepat-2 terjah blog dia tau . Jangan lupa follow and tinggalkan jejak korg dekat shoutbox ^_^


okey habisss !! hekhek Penatnya mengereview *fuh fuh fuh* hekhek :p sampai dah takde idea nak review apa . hahaha . So Enjoy dengan Entry kali nh . Hari nh Busy busy and teramat busy . hari nh alja Siapkan Hadiah-2 kepada Pemenang yang Alja sponsor , PM Sponsor-2 yang lepas adakah dorg dah bg hadiah-2 tuh dkt pemenang , and then nak post gambar Baju/jam/beg untuk dijual . So sesiapa nak , Jom terjah ke page Alja *promote* hahaha so hari nh terlampau busy , maafkan saya T_T 

Tolong beri Kata-2 Semangat dekat Alja dekat SINI . Boleh ? TerimaKasih ^_^


No comments:

Post a Comment

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sila Jaga Percakapan anda . Jika tidak anda boleh didenda tidak melebihi 58 Ribu Ringit atau dipenjarakan atau kedua-duanya !

ANDA SEDANG DIPERHATI . MOHON JAGA TINGKAH LAKU APABILA BERADA DI WWW.CAHAYAPERMATA.MY . TERIMA KASIH .