Friday, October 25, 2013

PERHATIAN Peserta Segmen 'Kami Kembar Kami Geng'

Publish on : 12:21 AM There is : 2 Comments Labels :
Bismillahirrahmanirrahim .. Assalamualaikum andd yeoboseyo . Hai :) Post yang ini alja tak cakap banyak . tak cakap banyak tapi tulis banyak mungkin . hekhek ... 

Post ini just nak bagitahu tentang Cara pemilihan Segmen 'Kami Kembar Kami Geng' Jer . Maybe masih ramai yang belum tahu lagi . Maaf sgt , Jadual alja padat sampai tak sempat nak on blog . Padat sgt sbb jaga anak buah . haha . baru nak taip jer mak dah panggil ... haaa kan dah taip banyak . haha

CARA PEMILIHAN 
  • Blogwalking paling terbanyak dapat Topup RM10
  • Top Referral dapat Power Bank
  • Yang lain Random
CLICK IKLAN
Ha nh lagi satu , maaf sgt . Earning tak berganjak dan tak bertengkek-tengkek lgsg . haha . Harap awak Jujur . Syarat tak susahkan alja buat :) insyaALLAH . Kalau Internet atau notebook yang lemah semacam mcm alja punya nh . awak click lah satu persatu :) 

      


Syarat FOLLOW Blog alja akan Check Next Week . Kalau yang terasa nak menang dengan Jujur silalah lakukan syarat ini dgn Jujur sekali ye :) Terutama yang Like-2 tuh . Bukan susah pun alja rasa . InsyaALLAH . Kalau alja tak nampak , Atas sana nampak lah . *Bukan susah , settel akhirat jer lah *ayat cikgu yazid* hehe

Harap semua dapat bekerjasama . syarat mudah dan teramat mudah dah nh . InsyaALLAH . Terimakasih :) Ilalliqa' ^^

6 OCT - 6 NOV 2013


2 comments:

  1. Done click iklan..sedekah jumaat..:D

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum.. Bismillah sy join.. sume iklan sy dh click :D

    http://nananimijiko.blogspot.com/2013/11/segmen-kami-kembar-kami-geng.html

    ReplyDelete

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sila Jaga Percakapan anda . Jika tidak anda boleh didenda tidak melebihi 58 Ribu Ringit atau dipenjarakan atau kedua-duanya !

ANDA SEDANG DIPERHATI . MOHON JAGA TINGKAH LAKU APABILA BERADA DI WWW.CAHAYAPERMATA.MY . TERIMA KASIH .