Ephyra Idaman Saya

November 21, 2013 9 Comments A+ a-

photo 2
Bismillahirrahmanirrahim .. Assalamualaikum andd yeoboseyo . Hai :) tgh berblogwalking tetiba terjumpa link "Contest Ephyra Idaman Saya oleh eyriqazz.com" . Apa lagi terus Click bila nampak Nama EPHYRA . Eksited gilaa :D senyum sampai ke telinga . hehe 

Kenapa Eksited sangat ?

Eksited sgt bila dgr nama Ephyra nh . haha Dah lama berkenan dgn Produk nh dari dulu suka review di Youtube , insta , Fb and search kan Pakcik ..... Google . hehe ...

Produk dia memang bagus , sana sini iklan dlm majalah , dekat lebuh raya pun ada banner Ephyra tauuu ^^ 
Kenapa Review JER ? 

Mampu Review Jer , sebab belum termampu nak beli . Masih mengumpul duit , tapi tak tahu bila nak cukup . Almaklum Masih Pelajar yang berumur 18 tahun :D

Kenapa nak sangat Join Contest Ephyra nh ? 

Sebab memang nak sangat cuba ephyra nh . Meronta-ronta gila . Hamboi kemain meronta-ronta , melampau bebeno . haha . Tapi betul , dari awal tahun sejak tahu pasal Ephyra nh , rasa eksited sgt . Jadi Bila dah nampak Contest yang eyriqazz.com anjurkan . Terus saja click and tgk syarat . 

Mana yang belum tahu lagi tentang Produk Ephyra dari Oceanlife nh , Korang boleh rujuk ye di Entry Apa Itu Ephyra di blog eyriqazz.com atau Korang boleh Jer Google atau cari website rasmi Produk Ephyra nh :) 

Bila Korang dah tahu tentang produk Ephyra nh , Confem korang rasa Eksited . Jangan tak tahu , Artis-2 pun minum Ephyra nh tauuu :) Antaranya , Memey Suhaiza , Norman Hakim dan Watie Elite :) Masih ramai lagi antaranya Blogger-2 dan yang paling saya kenal ialah Abg Ben !! hehe :) oh ye , kak Innanie pun ada cuba minum Ephyra nh dgn tajuk Entry nya iaitu "Cabaran 30 Hari bersama Ephyra^^ dan jugak Kak Mialiana.com dgn membuat review di blognya yang bertajuk "Review EPHYRA : Testimoni Selepas Lebih Sebulan" wahh see ? ramai blogger dan artis menggunakannya tauu malah pengguna-2 yang lain pun menggunakannya . Saya bila lagi ? hehe
Baru baru nh Produk Ephyra ada menganjurkan Event Ephyra bersama Memey Suhaiza dan Norman Hakim . SubhanaALLAH Kak Memey tersgt comel dgn baju wrana biru dia ^^ Kalau kak memey comel mcm tuh , pengasas Ephyra apatah lagi :)

Kenapa anda teringin untuk memiliki dan mencuba Ephyra
Teringin sebab nak sihat dan nampak cantik cergas luar dan dalam , bila cantik dalaman , luaran pun pasti cantik jugak . Macam Tagline Ephyra "Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda!"
Bagi Alja , Ephyra nh satu produk kesihatan dan kecantikan yang di cari-cari oleh Kita selama ni . Terutamanya Wanita . Walau bagaimana pun , Lelaki pun boleh minum Ephyra nh jugak untuk kesihatan diri ^^ 
Tengok review pengguna di Youtube , FB , Blog , Twitter , Insta dan sebagainya . semuanya berkesan dan nampak perubahan dlm masa 2 Minggu . bukan Kejar kesan cepat atau lambat tapi Alja nak cuba ,Alja teringin nak cuba untuk kulit Alja yang agak kusam , jerawat , rambut kurang bermaya , asyik gugur jer , susah tidur , sukar 'membuang' dan macam-2 lagi lah masalahnya . Mana tahu minum Ephyra nh masalah-2 yg alja alami boleh kurang . 

Untuk Ibu-2 berumur pun boleh , Kalau ada rezeki lebih , ingat nak belikan untuk Emak :) Biar Emak sihat , Tak sihat mcm masa muda-2 dulu pun takpe janji sihat . time tuh dh syukur sangat . Emak sakit-2 sendi , bangun Jer rasa susah , nak duduk lama pun tak boleh , berdiri lama pun tak boleh . Jadi mana tahu boleh legakan kesakitan emak . Tak banyak tapi sikit pun Alhamdulillah :)

Mencegah itukan lebih baik . betul tak ? 

Mencegah kan lebih baik , daripada yang takde usaha nak sihatkan tubuh badan kita . ingat ingat , Tubuh badan kita hanya pinjaman . Jangan rosakkan . ALLAH Beri dgn elok cantik molek , jadi nanti kita pulangkan lah dgn cantik molek ^^

Penampilan kulit dan penjagaan kulit yang teliti adalah rahsia untuk kekal menawan dan anggun walaupun usia meningkat . Kerap kali golongan wanita menjadi tertekan dengan hakikat penuaan, melihat kulit mereka dimamah usia, garis-garis halus mula timbul dan keanjalan kulit semakin kurang.
Sebab kekadang masalah-2 mcm nh lah yang buat kita Stress terutamanya buat Wanita . betul takkk ? hehe . Lelagi kalau Org terdekat kita tegur . Kalau adik-beradik tegur pun kita tak selesa apatah lagi dgn Suami . ye dak ? haih , stress kalau mcm nh . hahaha .. jadi Kejelitaan dan keanggunan anda bermula dari kesihatan dan keseimbangan dalaman. 
dan jugak Ephyra nh terbukti HALAL dan SELAMAT . Jangan ragu-2 lagi ye . dah terbukti oleh JAKIM & Selamat oleh KKM, boleh lihat sijil di bawah . 

Banyak lambakan produk di luar sana claim kata selamat & halal, tapi mengejutkan bila check mmg takde berdaftar dgn KKM & Jakim . Penting sangat sebab bila ada KKM & Halal, terbukti produk selamat & tidak membahayakan kesihatan . Sekarang nh , nampak cantik jer pi beli tanpa siasat dulu . bila dah ada kesan sampingan dlm bahan tuh , tak ke merosakkan jgk kulit kita ? :) 

tapi Ephyra terbukti HALAL dan SELAMAT . Horeyy boleh minum dan beli bebanyak kotak . hehe ^^
Penyediaan untuk Ephyra pun senang . jadi tunggu apa lagi ? cepat-2 kejar Minum dan mencuba Produk Ephyra dan Oceanlife ini . Jangan lepaskan peluang untuk serlahkan Kejelitaan dan kehenseman Kita baik Lelaki mahupun perempuan ^^
Official Website : www.oceanlife2u.com
Instagram : ephyra2u
Telefon : 03 4141 7889
SMS : 019 3999 238


Siapa Yang memerlukan Ephyra ?
  • Umur 25 dan ke atas 
  • Kulit Kering dan Kedut
  • Kulit kusam dan Kendur 
  • Pigmentasi dan Kulit Bermasalah [ Jerawat ]
  • Mudah Rasa Penat 
  • Daya Ingatan Merosot 
  • Sakit-2 badan / sendi 
  • Metabolisma Rendah
  • dan Lain-2 .
Bolehkah Lelaki menggunakan Ephyra ?? 
Sesuai dan boleh jer untuk lelaki kerana EPHYRA membantu untuk kulit lebih sihat dan bersih, memerangi keletihan, tekanan & meningkatkan imunisasi. EPHYRA juga tidak mengandungi bahan berkaitan hormon wantia yang boleh mengakibatkan kesan terhadap hormon lelaki.
Sedikit Review dari Pengguna 
1. Menjadikan kulit anjal, halus dan lebih cerah berseri
in progrees...hew hew hew
tapi yang beshnya, tumit kaki dah tak merekah lagik dah
syok la gesel-gesel kaki ngan mr. hubby!
ulpsssss~

2. Membantu memulihkan wajah yang bermasalah
jerawat mula terkawal dan parut mula memudar...
hubby bilang 'sayang nampak comel' eheeemmmm...

3. Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus
ni pun in progress jua, harap-harap dapat dilihat dengan kadar segera

4. Formula anti penuaan yang berkesan
hurmmmm, harapnya cepat la ketara
being in 30's ni mula risau pasal penuaan
buahahahahahaha

5. Menjadikan rambut lebih sihat, lembut dan bersinar
yang ni ai noticed yang rambut less gugur
ai loike!!!

6. Mengandungi khasiat prebiotik yang tinggi
bagus untuk kesihatan pewot, bila pewot sehat,
sistem pembuangan turut sehat!
yo yo oooo ajer ai tulih gini!
See More --> CLICK HERE 
Instagram Memey suhaiza 
Instagram Ephyra 
Review dari Insta Kak Memey 
Due Date Contest :- 7 November 2013 - 24 November 2013
”Contest ini dianjurkan oleh Eyriqazz.com dan ditaja oleh OceanLife2u.com ”

9 Comments

Write Comments
IzZa HaDi
AUTHOR
November 22, 2013 at 3:33 PM delete

Hi all!
Berminat nak mencuba Ephyra?

Beli Ephyra dengan HARGA PROMO dan dapatkan FREE Body Shop shower cream 250ml / body butter 50ml!

Seriously, grab this GREAT deal! Sementara stock masih ada!

Yours truly,
Izza (Pengedar Sah Ephyra)
0192198619
[email protected]

Reply To This Comment
avatar
Khairul Zamri
AUTHOR
November 24, 2013 at 11:25 AM delete

Good luck untuk contest ini ye :)

Reply To This Comment
avatar
IzZa HaDi
AUTHOR
November 25, 2013 at 10:58 PM delete

Hi all!
Berminat nak mencuba Ephyra?

Beli Ephyra dengan HARGA PROMO dan dapatkan FREE Body Shop shower cream 250ml / body butter 50ml!

Seriously, grab this GREAT deal! Sementara stock masih ada!

Yours truly,
Izza (Pengedar Sah Ephyra)
0192198619
[email protected]

Reply To This Comment
avatar
IzZa HaDi
AUTHOR
November 25, 2013 at 11:00 PM delete

Hi all!
Berminat nak mencuba Ephyra?

Beli Ephyra dengan HARGA PROMO dan dapatkan FREE Body Shop shower cream 250ml / body butter 50ml!

Seriously, grab this GREAT deal! Sementara stock masih ada!

Yours truly,
Izza (Pengedar Sah Ephyra)
0192198619
[email protected]

Reply To This Comment
avatar
Anonymous
AUTHOR
March 4, 2014 at 1:37 PM delete

bleh ke makan kalau ada kanser @ ketumbuhan??

Reply To This Comment
avatar
April 4, 2014 at 9:36 PM delete

InsyaALLAH semua blh . apapun awak blh jumpa yg lebih pakar :)

Reply To This Comment
avatar
Anonymous
AUTHOR
June 12, 2014 at 8:51 AM delete

Very nice article, exactly what I was looking for.


Review my web-site - smartphone

Reply To This Comment
avatar
Anonymous
AUTHOR
June 14, 2014 at 11:44 AM delete

Thank you for sharing your info. I truly appreciate
your efforts and I will be waiting for your next write ups thanks
once again.

Also visit my blog :: Is 4 Cycle Fat Loss Solution a Scam ()

Reply To This Comment
avatar

Sila jaga di setiap perkataan yang anda berikan disini. Ingat-ingat sikit, Setiap perkataan akan disoal di akhirat dan juga Jari serta lidah inilah yang paling tajam menghiris hati. Terima Kasih ❤