Mohon doa Kalian Sahabat buat Emak

November 06, 2013 8 Comments A+ a-


Bismillahirrahmanirrahim .. Assalamualaikum andd yeoboseyo . Hai :) Hmm dah 3 hari Emak duduk kat Hospital , Rindu Emak  Rasa Down Jer bila tak tengok wajah Emak .... Sahabat , Alja Mohon Kalian doakan Emak Alja Semoga dia kembali sihat dan stabil . Allahumma Aamiin ..
Sepatutnyaaa 
Hmm , Sepatutnya Hari ini 6/11/2013 emak buat Operation .. hmm , mak dah puasa sejak mlm smlm sampailah ptg td , sbb org yg first operate dr pukul pg sampai pukul 1 ptg lebih baru keluar .

Doc kata kalau tak harinh maybe esok .. hmm kesian emak mesti emak penat ... tetiba pukul 3.39 ptg td Mak dah dipanggil oleh doc untuk ke dewan bedah . Alhamdulillah ... tapi .... masa nak masuk tiub ke dlm mulut emak ..

Berlaku semua kejadian sebelum nh masa mak nak operate Tyroid ... Kali ini emak operate Buang sebelah buah pinggang pulak ... 

emak sesak nafas .. Jd skrg Emak terpaksa dihold kan untuk tidak buat operation dan sekrg emak di ICU Neurologi di GH ... 

sedih tgk mak .. Wayar sana sini terpasang di badan emak .. Duhai hati kuatlah .. Mungkin ini sudah tertulis buat saya sekeluarga , jd Kami harus lalui . jd kena kuat . 

Kalau ada masa lebih , Alja Mohon Kalian Buat Solat Hajat untuk Emak Alja :')

Dialah Emak , Dialah Ayah . Dialah Tempat mengadu Kami . Tanpa dia kami rasa sunyi rasa kehilangan ...

Emak dan Ayah tiada Galang Gantinya *Menangis* ......

Mohon doa Kalian Sahabat .. Semoga ALLAH permudahkan segalanya .. 

Fi Hifzillah EMAK !!  


Kalau lah sakit tuh boleh dipindahkan dekat aku ........


oh ye , Masa operate tyroid tuh pun mak alja tak dpt buat and doc suruh baliik dulu .. mungkin Kali ini jugak sama :'(


"Mata mak berair , Mak macam menangis Jer ...."- Kakak -




8 Comments

Write Comments
November 6, 2013 at 9:20 PM delete

InsyaAllah , mudah mudahan mak awak cepat sembuh dan di berikan kesihatan :) Banyak doa ye adek

Reply To This Comment
avatar
ikhwan yusuff
AUTHOR
November 6, 2013 at 9:37 PM delete

semoga cepat sembuh....tabah ye..

Reply To This Comment
avatar
Nasuha
AUTHOR
November 6, 2013 at 9:49 PM delete

Semoga pembedahan emak Alja berjalan lancar.. insyaAllah..

Reply To This Comment
avatar
RaisyaSukor
AUTHOR
November 6, 2013 at 10:41 PM delete

La Tahzan...... erm, kami semua doakan emak kamu sihat.. InsyaAllah

Reply To This Comment
avatar
ezyra daniel
AUTHOR
November 6, 2013 at 11:24 PM delete

insyaallah emak adik akan sembuh

Reply To This Comment
avatar
Iezwa Razk
AUTHOR
November 7, 2013 at 9:45 AM delete

Semoga mak Alja cepat sembuh. Have faith in Him, in shaa Allah segalanya berjalan dgn lancar. Banyak2 bersabar ye :)

Reply To This Comment
avatar
husna zahidi
AUTHOR
November 7, 2013 at 4:03 PM delete

sabar ye alja.. moga emak cepat sembuh, inshaAllah..

Reply To This Comment
avatar
Ainim Suju
AUTHOR
November 7, 2013 at 4:29 PM delete

semoga Mak cepat sembuh ya

Reply To This Comment
avatar

Sila jaga di setiap perkataan yang anda berikan disini. Ingat-ingat sikit, Setiap perkataan akan disoal di akhirat dan juga Jari serta lidah inilah yang paling tajam menghiris hati. Terima Kasih ❤