Wednesday, November 6, 2013

Mohon doa Kalian Sahabat buat Emak

Publish on : 9:10 PM There is : 8 Comments Labels : , ,

Bismillahirrahmanirrahim .. Assalamualaikum andd yeoboseyo . Hai :) Hmm dah 3 hari Emak duduk kat Hospital , Rindu Emak  Rasa Down Jer bila tak tengok wajah Emak .... Sahabat , Alja Mohon Kalian doakan Emak Alja Semoga dia kembali sihat dan stabil . Allahumma Aamiin ..
Sepatutnyaaa 
Hmm , Sepatutnya Hari ini 6/11/2013 emak buat Operation .. hmm , mak dah puasa sejak mlm smlm sampailah ptg td , sbb org yg first operate dr pukul pg sampai pukul 1 ptg lebih baru keluar .

Doc kata kalau tak harinh maybe esok .. hmm kesian emak mesti emak penat ... tetiba pukul 3.39 ptg td Mak dah dipanggil oleh doc untuk ke dewan bedah . Alhamdulillah ... tapi .... masa nak masuk tiub ke dlm mulut emak ..

Berlaku semua kejadian sebelum nh masa mak nak operate Tyroid ... Kali ini emak operate Buang sebelah buah pinggang pulak ... 

emak sesak nafas .. Jd skrg Emak terpaksa dihold kan untuk tidak buat operation dan sekrg emak di ICU Neurologi di GH ... 

sedih tgk mak .. Wayar sana sini terpasang di badan emak .. Duhai hati kuatlah .. Mungkin ini sudah tertulis buat saya sekeluarga , jd Kami harus lalui . jd kena kuat . 

Kalau ada masa lebih , Alja Mohon Kalian Buat Solat Hajat untuk Emak Alja :')

Dialah Emak , Dialah Ayah . Dialah Tempat mengadu Kami . Tanpa dia kami rasa sunyi rasa kehilangan ...

Emak dan Ayah tiada Galang Gantinya *Menangis* ......

Mohon doa Kalian Sahabat .. Semoga ALLAH permudahkan segalanya .. 

Fi Hifzillah EMAK !!  


Kalau lah sakit tuh boleh dipindahkan dekat aku ........


oh ye , Masa operate tyroid tuh pun mak alja tak dpt buat and doc suruh baliik dulu .. mungkin Kali ini jugak sama :'(


"Mata mak berair , Mak macam menangis Jer ...."- Kakak -




8 comments:

  1. InsyaAllah , mudah mudahan mak awak cepat sembuh dan di berikan kesihatan :) Banyak doa ye adek

    ReplyDelete
  2. Semoga pembedahan emak Alja berjalan lancar.. insyaAllah..

    ReplyDelete
  3. La Tahzan...... erm, kami semua doakan emak kamu sihat.. InsyaAllah

    ReplyDelete
  4. Semoga mak Alja cepat sembuh. Have faith in Him, in shaa Allah segalanya berjalan dgn lancar. Banyak2 bersabar ye :)

    ReplyDelete
  5. sabar ye alja.. moga emak cepat sembuh, inshaAllah..

    ReplyDelete

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sila Jaga Percakapan anda . Jika tidak anda boleh didenda tidak melebihi 58 Ribu Ringit atau dipenjarakan atau kedua-duanya !

ANDA SEDANG DIPERHATI . MOHON JAGA TINGKAH LAKU APABILA BERADA DI WWW.CAHAYAPERMATA.MY . TERIMA KASIH .