BirthDay GiveAway By S.Saira & Eymasu

December 27, 2013 2 Comments A+ a-

TEKAN BANNER UNTUK JOIN

Bismillahirrahmanirrahim .. Assalamualaikum andd yeoboseyo . Hai :) dah lama tak join GA sejak-2 dah busy nh . dah lama terniat nak join GA yang ini . lepastuh lupa then nasib baik jumpa balik so join ler apa lagi ^^

Tag 


Due Date :- 31 Disember 2013

Politeknik Sultan Azlan Shah PSAS

December 27, 2013 3 Comments A+ a-

Bismillahirrahmanirrahim .. Assalamualaikum andd yeoboseyo . Hai :) Tajuk kali nh selfpost . hahaha Alhamdulillah dah sebulan menjadi warga POLITEKNIK SULTAN AZLAN SHAH dalam Jurusan Diploma Ukur Bahan [QS] Jabatan Kejuruteraan Awam :) 

okey . Agak mencabar even rasa senang . 'SENANG' sangat . haha dalam banyak-2 Kursus , Kursus BC101 Aplikasi Komputer lah paling Alja minat . hahaha sebab bermain dgn computer . After cuti sem nh , Kitaorg akan bina blog . hoyehh shewonok shangut . hahahaha . 

Bidang nh banyak pengiraan . Serius wa ckp , Kena fokus and jangan sesekali Ponteng hokey ;) 

Actually wa hupdate benda nh , sajo jo sobonornya eh . sebab tak tahu nak update apa , dah lama sgt tinggalkan blog keshayangan nh . and dah lama sgt tak edit blog , terpaksa hold sebentar sbb takut client tunggu lama untuk blog siap . skrg tgh busy sikit . bukan sikit , banyak . dgn line Poli yg takde . harituh line kat poli terus KOSONG . mcm kat hutan duduk . okey mmg duduk berdekatan dkt hutan . hahaha ...

So Edit blog akan dibukak kembali insyaALLAH dalam masa terdekat . mungkin akan ada promosi ... hehe ...

btw nak tanya korang , brand laptop apa yang bagus ye ? nak pakai dlm masa terdekat . area KL ? ASAP . Thankss .... 

okeylah , nak siapkan assigment and lepastuh nak blogwalking . Jangan lupa , selalu-2 lah singgah sini , InsyaALLAH kalau ada masa alja buat tutorial and freebies yang korang mintak tuh , maaf sgt skrg mmg tak sempat :)

Thanks korang . Byebye Assalamualaikum , Waalaikumsalam ^^



Tempahan Blog : Manja Abdullah

December 08, 2013 1 Comments A+ a-

Bismillahirrahmanirrahim .. Assalamualaikum andd yeoboseyo . Hai :) Okey ini kali alja Kasi preview sikit Blog Manja Abdullah .

  • Edit Full
  • Tema blog ialah gabungan warna PINK PINK PASTLE
  • Hiasan setiap sidebar title simple
  • Banner GIF
  • Copyright bawah blog
  • Post title & sidebar title edit by alja
  • Lain-2 Boleh tengok sendiri di Blog Manja ^^
Nak tahu Lebih Lanjut , Jom TerjahhhManja Abdullah^^