Friday, December 27, 2013

Politeknik Sultan Azlan Shah PSAS

Publish on : 11:14 PM There is : 3 Comments Labels : , , , , , , ,
Bismillahirrahmanirrahim .. Assalamualaikum andd yeoboseyo . Hai :) Tajuk kali nh selfpost . hahaha Alhamdulillah dah sebulan menjadi warga POLITEKNIK SULTAN AZLAN SHAH dalam Jurusan Diploma Ukur Bahan [QS] Jabatan Kejuruteraan Awam :) 

okey . Agak mencabar even rasa senang . 'SENANG' sangat . haha dalam banyak-2 Kursus , Kursus BC101 Aplikasi Komputer lah paling Alja minat . hahaha sebab bermain dgn computer . After cuti sem nh , Kitaorg akan bina blog . hoyehh shewonok shangut . hahahaha . 

Bidang nh banyak pengiraan . Serius wa ckp , Kena fokus and jangan sesekali Ponteng hokey ;) 

Actually wa hupdate benda nh , sajo jo sobonornya eh . sebab tak tahu nak update apa , dah lama sgt tinggalkan blog keshayangan nh . and dah lama sgt tak edit blog , terpaksa hold sebentar sbb takut client tunggu lama untuk blog siap . skrg tgh busy sikit . bukan sikit , banyak . dgn line Poli yg takde . harituh line kat poli terus KOSONG . mcm kat hutan duduk . okey mmg duduk berdekatan dkt hutan . hahaha ...

So Edit blog akan dibukak kembali insyaALLAH dalam masa terdekat . mungkin akan ada promosi ... hehe ...

btw nak tanya korang , brand laptop apa yang bagus ye ? nak pakai dlm masa terdekat . area KL ? ASAP . Thankss .... 

okeylah , nak siapkan assigment and lepastuh nak blogwalking . Jangan lupa , selalu-2 lah singgah sini , InsyaALLAH kalau ada masa alja buat tutorial and freebies yang korang mintak tuh , maaf sgt skrg mmg tak sempat :)

Thanks korang . Byebye Assalamualaikum , Waalaikumsalam ^^



3 comments:

  1. selamat ya, n selalu semangat biar sukses.... :)

    ReplyDelete
  2. Wah, dah buzy yerk. BTW, study leklok yerk :)
    Salam perkenalan.
    http://chocolateholic4eva.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. acer atau asus ok... hp pun ok..

    tgk la pd internl hard disk, ram, dgn processor.

    mcm internl hd (hdd) slalu dlm 500gb / 750gb
    ram cri yg 4gb.. kalu 2 gb x syok.. cri yg 4gb. pstu pndai2 tawar untung2 tokey bg lg 2gb.. jd la 6gb ram... laju lappy..

    yg processor tu.. xda pa sgt.. intel core i3 / i5 lg tinggi lg elok..


    awk bleh tanya2 kt saler tu jugak..

    ReplyDelete

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sila Jaga Percakapan anda . Jika tidak anda boleh didenda tidak melebihi 58 Ribu Ringit atau dipenjarakan atau kedua-duanya !

ANDA SEDANG DIPERHATI . MOHON JAGA TINGKAH LAKU APABILA BERADA DI WWW.CAHAYAPERMATA.MY . TERIMA KASIH .