Politeknik Sultan Azlan Shah PSAS

December 27, 2013 3 Comments A+ a-

Bismillahirrahmanirrahim .. Assalamualaikum andd yeoboseyo . Hai :) Tajuk kali nh selfpost . hahaha Alhamdulillah dah sebulan menjadi warga POLITEKNIK SULTAN AZLAN SHAH dalam Jurusan Diploma Ukur Bahan [QS] Jabatan Kejuruteraan Awam :) 

okey . Agak mencabar even rasa senang . 'SENANG' sangat . haha dalam banyak-2 Kursus , Kursus BC101 Aplikasi Komputer lah paling Alja minat . hahaha sebab bermain dgn computer . After cuti sem nh , Kitaorg akan bina blog . hoyehh shewonok shangut . hahahaha . 

Bidang nh banyak pengiraan . Serius wa ckp , Kena fokus and jangan sesekali Ponteng hokey ;) 

Actually wa hupdate benda nh , sajo jo sobonornya eh . sebab tak tahu nak update apa , dah lama sgt tinggalkan blog keshayangan nh . and dah lama sgt tak edit blog , terpaksa hold sebentar sbb takut client tunggu lama untuk blog siap . skrg tgh busy sikit . bukan sikit , banyak . dgn line Poli yg takde . harituh line kat poli terus KOSONG . mcm kat hutan duduk . okey mmg duduk berdekatan dkt hutan . hahaha ...

So Edit blog akan dibukak kembali insyaALLAH dalam masa terdekat . mungkin akan ada promosi ... hehe ...

btw nak tanya korang , brand laptop apa yang bagus ye ? nak pakai dlm masa terdekat . area KL ? ASAP . Thankss .... 

okeylah , nak siapkan assigment and lepastuh nak blogwalking . Jangan lupa , selalu-2 lah singgah sini , InsyaALLAH kalau ada masa alja buat tutorial and freebies yang korang mintak tuh , maaf sgt skrg mmg tak sempat :)

Thanks korang . Byebye Assalamualaikum , Waalaikumsalam ^^



3 Comments

Write Comments
January 4, 2014 at 6:12 AM delete

selamat ya, n selalu semangat biar sukses.... :)

Reply To This Comment
avatar
January 4, 2014 at 11:10 PM delete

Wah, dah buzy yerk. BTW, study leklok yerk :)
Salam perkenalan.
http://chocolateholic4eva.blogspot.com

Reply To This Comment
avatar
Iyqa Gani
AUTHOR
January 23, 2014 at 9:58 PM delete

acer atau asus ok... hp pun ok..

tgk la pd internl hard disk, ram, dgn processor.

mcm internl hd (hdd) slalu dlm 500gb / 750gb
ram cri yg 4gb.. kalu 2 gb x syok.. cri yg 4gb. pstu pndai2 tawar untung2 tokey bg lg 2gb.. jd la 6gb ram... laju lappy..

yg processor tu.. xda pa sgt.. intel core i3 / i5 lg tinggi lg elok..


awk bleh tanya2 kt saler tu jugak..

Reply To This Comment
avatar

Sila jaga di setiap perkataan yang anda berikan disini. Ingat-ingat sikit, Setiap perkataan akan disoal di akhirat dan juga Jari serta lidah inilah yang paling tajam menghiris hati. Terima Kasih ❤