Monday, January 27, 2014

TAHNIAH !!!! Pemenang Pre 5k Giveaway Dunia sebenar Shida Dianjurkan oleh Nur Alja

Publish on : 11:20 PM There is : 11 Comments Labels : , , , , , ,
Bismillahirrahmanirrahim .. Assalamualaikum andd yeoboseyo . Hai :) Pertama sekali nak kata .... MAAF MAAF MAAF !! kat korang sebab lambat bagitahu pemenang . Alja kat poli .. ingat nak bgtahu pemenang hari sabtu .. tapi sedih bila Hari sabtu tuh TAK ADA ELEKTRIK dari pagi sampai malam . lepastuh nak update hari Ahad , Ahah alja busy sampai malam . Jadi memang takde masa and tak dapat nak curi masa sikit pun . memang sedih .. 

jadi nak mntak maaf sesgt . so Alhamdulillah dapat update pemenang hari ini even internet wifi alja yang alja dah topup pun masih shilow .. tapi demi korang , alja mesti update jgk ^^ kehkeh ... 

SENARAI PESERTA 


Siapakah pemenang Top Referral ? 



Siapakah pemenang Random ?



Jeng jeng jeng .. hahaha

TOP REFERRAL PERTAMA
[ Topup RM5 + bookmark special + ole-ole dari medan + bloglist setahun blog duniashida.com ]

63. http://wanaseoby.blogspot.com/2014/01/pre-5k-giveaway-dunia-sebenar-shida.html

TOP REFERRAL KEDUA DAN KETIGA
[ Topup RM5 + bookmark special + bloglist setahun blog duniashida.com ]



RANDOM
BOOKMARK SPECIAL x 8pemenang
Ole-ole dari Medan x 4pemenang
Button Badge x 2pemenang

Tuntut di FB Alja . DI SINI atau di PAGE
Siapa yang menang hadiah yang untuk dipost , sila bagitahu ..
:- NAMA PENUH
:- ALAMAT 
:- NO TELEFON
:- URL BLOG
:- MENANG APA

Siapa yang menang Topup , Sila bagitahu ..
:- LINE HANDPHONE 
:- NO TELEFON
:- URL BLOG
TAHNIAH Lagi sekali ^^ yang tak menang , bukan bererti kalah selamanya , nanti Join lagi ye ^^ 

HARAP MAKLUM 
- TARIKH TUNTUT HADIAH SEHINGGA RABU MALAM 29 JANUARY 2014 - 




11 comments:

  1. alahai.. kesian alja.. xpa alja.. dok kawasan kolej mmg mcm tu.. dugaan byk.. letrik xda la.. air xda la.. wifi slow la.. mmg mcm tu.. sabar ya..

    kpd pemenang..

    ===========
    ..::TAHNIAH::..
    ===========

    ReplyDelete
  2. wahhh.. terharuu laaa ! ada nama blog zara di situuuuu.. no.59 dapat ole2.. weweeee !

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah. dah tuntut. terima kasih ^^
    tahniah semua :)

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah... Tahniah kepada semua pemenang ...

    ReplyDelete

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sila Jaga Percakapan anda . Jika tidak anda boleh didenda tidak melebihi 58 Ribu Ringit atau dipenjarakan atau kedua-duanya !

ANDA SEDANG DIPERHATI . MOHON JAGA TINGKAH LAKU APABILA BERADA DI WWW.CAHAYAPERMATA.MY . TERIMA KASIH .