TAHNIAH !!!! Pemenang Pre 5k Giveaway Dunia sebenar Shida Dianjurkan oleh Nur Alja

January 27, 2014 11 Comments A+ a-

Bismillahirrahmanirrahim .. Assalamualaikum andd yeoboseyo . Hai :) Pertama sekali nak kata .... MAAF MAAF MAAF !! kat korang sebab lambat bagitahu pemenang . Alja kat poli .. ingat nak bgtahu pemenang hari sabtu .. tapi sedih bila Hari sabtu tuh TAK ADA ELEKTRIK dari pagi sampai malam . lepastuh nak update hari Ahad , Ahah alja busy sampai malam . Jadi memang takde masa and tak dapat nak curi masa sikit pun . memang sedih .. 

jadi nak mntak maaf sesgt . so Alhamdulillah dapat update pemenang hari ini even internet wifi alja yang alja dah topup pun masih shilow .. tapi demi korang , alja mesti update jgk ^^ kehkeh ... 

SENARAI PESERTA 


Siapakah pemenang Top Referral ? 



Siapakah pemenang Random ?



Jeng jeng jeng .. hahaha

TOP REFERRAL PERTAMA
[ Topup RM5 + bookmark special + ole-ole dari medan + bloglist setahun blog duniashida.com ]

63. http://wanaseoby.blogspot.com/2014/01/pre-5k-giveaway-dunia-sebenar-shida.html

TOP REFERRAL KEDUA DAN KETIGA
[ Topup RM5 + bookmark special + bloglist setahun blog duniashida.com ]



RANDOM
BOOKMARK SPECIAL x 8pemenang
Ole-ole dari Medan x 4pemenang
Button Badge x 2pemenang

Tuntut di FB Alja . DI SINI atau di PAGE
Siapa yang menang hadiah yang untuk dipost , sila bagitahu ..
:- NAMA PENUH
:- ALAMAT 
:- NO TELEFON
:- URL BLOG
:- MENANG APA

Siapa yang menang Topup , Sila bagitahu ..
:- LINE HANDPHONE 
:- NO TELEFON
:- URL BLOG
TAHNIAH Lagi sekali ^^ yang tak menang , bukan bererti kalah selamanya , nanti Join lagi ye ^^ 

HARAP MAKLUM 
- TARIKH TUNTUT HADIAH SEHINGGA RABU MALAM 29 JANUARY 2014 - 




11 Comments

Write Comments
nana kimie
AUTHOR
January 27, 2014 at 11:39 PM delete

tahniah semua pemenang:)

Reply To This Comment
avatar
Iyqa Gani
AUTHOR
January 28, 2014 at 12:05 AM delete

alahai.. kesian alja.. xpa alja.. dok kawasan kolej mmg mcm tu.. dugaan byk.. letrik xda la.. air xda la.. wifi slow la.. mmg mcm tu.. sabar ya..

kpd pemenang..

===========
..::TAHNIAH::..
===========

Reply To This Comment
avatar
January 28, 2014 at 12:19 AM delete

alhamdulilllah. thanks a lot :)

Reply To This Comment
avatar
Nurul Faiz
AUTHOR
January 28, 2014 at 12:41 AM delete

tahniah kepada semua pemenang :)

Reply To This Comment
avatar
CoffeeLover
AUTHOR
January 28, 2014 at 2:45 AM delete

tahniah kepada pemenang :)

Reply To This Comment
avatar
Normi Nieza
AUTHOR
January 28, 2014 at 9:07 AM delete

tahniah kpada yang menang..:)

Reply To This Comment
avatar
January 28, 2014 at 10:38 AM delete

wahhh.. terharuu laaa ! ada nama blog zara di situuuuu.. no.59 dapat ole2.. weweeee !

Reply To This Comment
avatar
Fatin Diana
AUTHOR
January 28, 2014 at 4:42 PM delete

alhamdulillah. dah tuntut. terima kasih ^^
tahniah semua :)

Reply To This Comment
avatar
January 30, 2014 at 7:35 AM delete

Alhamdulillah... Tahniah kepada semua pemenang ...

Reply To This Comment
avatar

Sila jaga di setiap perkataan yang anda berikan disini. Ingat-ingat sikit, Setiap perkataan akan disoal di akhirat dan juga Jari serta lidah inilah yang paling tajam menghiris hati. Terima Kasih ❤